Mezőgazdasági gép, eszköz

Mezőgazdasági gép, eszköz

Gumiabroncs

Gumiabroncs

Alkatrész

Alkatrész

Ingatlan

Ingatlan

Kiemelt hirdetések

Kiemelt
Graecus CBK szárzúzó
Szárzúzó

Graecus CBK szárzúzó

Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Graecus BLD6 Rakodógép
Rakodógép

Graecus BLD6 Rakodógép

Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Graecus FD Targonca
Rakodógép

Graecus FD Targonca

Keressenek az ár miatt!

Szeretné több érdeklődőhöz eljuttatni termékeit, vagy szolgáltatását?

Ismerje meg ajánlatainkat!

Csomagajánlatok

Kiemelt kategória hirdetései

HerGon Plus Kft.

Tekintse meg Partnerünk legfontosabb hirdetéseit. 

Kiemelt partnereink

Agrárhírek

Partner

Új év, új kihívások a termelésben - az Isterra őszi búzák minden helyzetben megoldást jelentenek

2024.06.26.

Az elmúlt évek szántóföldi vetésszerkezete 2024-re némi visszarendeződést mutat. Jóval több kukorica (874 ezer ha) és leginkább szója (112 ezer ha) került elvetésre idén tavasszal, mint egy évvel korábban. Ez a szója esetében soha nem látott területnövekedés, közel megduplázódott az előző évhez képest. Az őszi búza vetésterülete 18%-kal csökkent. Nem véletlen, hiszen a tavalyi év értékesítési problémái sokakat megrémítettek. Mindezek azt mutatják, hogy a gazdák gyorsan reagáltak, és a biztos értékesíthetőség volt a legfontosabb szempont, többek között ezért döntöttek sokan a szója mellett.

Már nem Kína az USA mezőgazdaságának fő felvevőpiaca

2024.06.26.

Az amerikai-kínai viszony és a brazil agárexport idei képességei miatt esett a Kínába irányuló amerikai élelmiszer- és agrárcikk-kivitel. Eközben más piacokon erősített az Egyesült Államok.

Importvámot vet ki az ukrán tojásra az Európai Unió

2024.06.26.

Az Európai Bizottság heteken belül vámot vezet be az Európai Unióba irányuló ukrán tojásimportra, miután az ország elérte a korábban megállapított éves küszöbértéket az importra vonatkozóan – közölte szerdán egy szóvivő.

Több oka van annak, miért nyalakodik a szarvasmarha

2024.06.26.

Elsősorban a szabadabban tartott szarvasmarha-állományokban figyelhető meg, hogy az állatok egymás nyalásával erősítik meg a társadalmi kötelékeket, vagy fejeznek ki érzelmi kapcsolatokat.

Szántsd fel a vidéki karrierlehetőségeket

2024.06.26.

Magyarország területe mezőgazdasági szempontból is igencsak kedvező. Bárhová is menjünk az országban, mindenhol találhatunk földművelésre, állattenyésztésre alkalmas helyeket – az ágazat pedig a lehetőségeknek megfelelően és az igényeknek köszönhetően igencsak erősen fejlődik. Legyen szó traktorozásról, egyéb mezőgazdasági munkáról vagy akár kertészkedésről, nincs hiány a munkalehetőségekből.

Napi 18 ezer forintért alig akad magyar idénymunkás – jöhetnek a filippínók

2024.06.26.

Az agrárium egyik legjelentősebb problémája a munkaerőhiány, azon belül is az idénymunkások hiánya. Ez a jelenség még a klímaváltozás hatásainál, a szélsőséges időjárás által okozott károknál is égetőbb probléma. Évente 50-80 millió forintnyi kárt okoz a gazdáknak az, hogy nem tudják kivel és/vagy időben leszedetni, betakaríttatni termékeiket. Egyre több helyzetben szorul az ágazat külföldi, akár távol-keleti, például Fülöp-szigeteki munkavállalók alkalmazására.

Hirdetésfeladás