Mezőgazdasági gép, eszköz

Mezőgazdasági gép, eszköz

Gumiabroncs

Gumiabroncs

Alkatrész

Alkatrész

Ingatlan

Ingatlan

Kiemelt hirdetések

Szeretné több érdeklődőhöz eljuttatni termékeit, vagy szolgáltatását?

Ismerje meg ajánlatainkat!

Csomagajánlatok

Kiemelt kategória hirdetései

HerGon Plus Kft.

Tekintse meg Partnerünk legfontosabb hirdetéseit. 

Kiemelt partnereink

Agrárhírek

Vizet a tájnak, talajt a termőföldnek! – 1. rész: A talaj

2024.06.30.

Valamivel több, mint egy éve jelent meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara három részből álló cikksorozata, de az akkor tett megállapítások ma is érvényesek. Sőt van, amelyjk az idővel még aktuálisabbá vált. Tavaly június 7-8-án került megrendezésre a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow, többek között ez adta a cikksorozat apropóját.

Végre egy gyümölcs, amivel a klímaváltozás miatt, idén nyertesek lehetnek a magyar gazdák

2024.06.30.

Kiváló termésre, a tavalyi duplájára és hosszú szezonra is számíthatnak idén a kajszibarack termesztők - közölte közösségi oldalán az agrárminiszter. Nagy István kiemelte, a kajszibarack, mint kultúrnövény, nemcsak gazdasági szempontból fontos, hanem táplálkozástani értékei és gazdasági potenciálja miatt is kiemelt figyelmet érdemel.

Kisokos a drónvásárláshoz, hogy ne járjon pórul

2024.06.30.

Az autonóm robotoké mellett a permetező drónoké ma a precíziós mezőgazdaság legfelkapottabb témája. És bár ez egy viszonylag új terület, a gazdálkodók már most is számos modell és gyártó közül választhatnak. De mit kell figyelembe venni, ha permetező drónt vásárolnak?

Kúszónövények a klímavédelem szolgálatában

2024.06.30.

Növények, mint a klíma megmentői? Igen! Tetőink és homlokzataink zöldítése aktívan védi a környezetet, kis és nagy léptékben. A kúszónövények megkötik a CO2-t és a részecskéket, növelik a levegő nedvességtartalmát, és hozzájárulnak a hőmérséklet csökkenéséhez a forró nyarak során.

Elfogadható-e, ha egy hektár cseresznyeültetvény évente átlagosan 8 ezer köbméter vizet használ fel?

2024.06.29.

A Cherry Tech 2024, a chilei cseresznyetermesztés legfontosabb technikai eseménye során az egyik legtöbbet vitatott téma a víz hatékony felhasználása és kezelése volt a cseresznyetermesztésben és általában a mezőgazdaságban. A „Víz: elérhetősége, kezelése és hatékony felhasználása a cseresznyetermesztésben” című fórumon a téma öt szakértője, Carlos Tapia agronómus és cseresznye-szaktanácsadó moderálásával osztotta meg véleményét, aggályait és a jelenlegi helyzet elemzését.

A nyári liliomok misztikuma: az igazi szépségek és a név kisajátítói

2024.06.29.

A kertészkedés világában kevés virág ragadja meg a figyelmet úgy, mint a liliom. Elegáns virágai élénk árnyalataikkal és finom szirmaikkal díszei a kerteket. Azonban ebben a botanikai csodaországban gyakran felmerül a zűrzavar. Sok kertészt zavarba hoz a liliomfajok sokasága, és néha összetévesztik más virágokkal. Merüljünk el a nyári liliomok birodalmában és fedjük fel valódi kilétüket a csak nevükben azonos „imposztorok” mellett.

Hirdetésfeladás