Mezőgazdasági gép, eszköz

Mezőgazdasági gép, eszköz

Gumiabroncs

Gumiabroncs

Alkatrész

Alkatrész

Ingatlan

Ingatlan

Kiemelt hirdetések

Szeretné több érdeklődőhöz eljuttatni termékeit, vagy szolgáltatását?

Ismerje meg ajánlatainkat!

Csomagajánlatok

Kiemelt kategória hirdetései

Agrárhírek

Alacsonyabb a terméshozam, de jobban jár a gazdálkodó – hódít az ökológiai gazdákodás

2024.09.05.

Az ökológiai gazdálkodás olyan módszer, amely a természetes biológiai ciklusokra, szerves trágyázásra és biológiai növényvédelemre épít, elkerülve a mesterségesen előállított tápanyagok és – néhány kivétellel – a vegyi növényvédőszerek alkalmazását. Ez a gazdálkodási forma globálisan egyre nagyobb szerepet kap, mivel célja a környezet és az emberi tevékenységek közötti biológiai egyensúly hosszú távú fenntartása.

Partner

Hány aszályos év kell még, hogy a gondolkodás megváltozzon?

2024.09.05.

Dunapatajon tartotta idei szakmai napját a Kukorica Kör Egyesület, ahol a jelenlévő gazdálkodók az agrárium elismert képviselőinek előadásait hallgathatták meg impozáns környezetben augusztus végén.

Indul a tűzifa piaca: a túl jó ajánlatok és a becsapás módszerei

2024.09.05.

Az erdészeti hatóság által szigorúan ellenőrzött piac nagy részén ma már inkább a tisztességes kereskedés a jellemző, de még most is akadnak a zavarosban halászó, tisztességtelen kereskedők.

Már októbertől igényelhető a díszkertek támogatása

2024.09.05.

Októberben elindul a díszkertészeti támogatás igénylése, melynek keretében a mikro- és kisvállalkozások akár 36,5 millió Ft támogatást kérhetnek.

Hogyan reagálna, ha a kormány benézne a kereskedők, a gyártók és a termelők zsebébe?

2024.09.05.

A német fogyasztói szervezetek a kormány piaci beavatkozását kérik az indokolatlan áremelések miatt, és egy állami árfigyelő központ létrehozását javasolják, amely az egész élelmiszerláncot felügyelné.

Jól szerepeltek a fűszernövények a Szupermenta termékteszten

2024.09.05.

A Szupermenta program legfrissebb terméktesztjén cserepes mentákat vizsgáltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei.

Hirdetésfeladás