Mezőgazdasági gép, eszköz

Mezőgazdasági gép, eszköz

Gumiabroncs

Gumiabroncs

Alkatrész

Alkatrész

Ingatlan

Ingatlan

Kiemelt hirdetések

Szeretné több érdeklődőhöz eljuttatni termékeit, vagy szolgáltatását?

Ismerje meg ajánlatainkat!

Csomagajánlatok

Kiemelt kategória hirdetései

Agrárhírek

A vendéglátóhelyek teraszain is betiltanák a dohányzást

2024.09.24.

Az új javaslat széleskörűen kiterjesztené a dohányzási tilalmakat számos helyszínre, melyek közül több Magyarországon már jelenleg is dohányzásmentes övezet.

A generatív mesterséges Intelligencia pusztító hatást hoz a fenntarthatóságra a következő években

2024.09.24.

A generatív mesterséges intelligencia hatására az adatközpontok szén-dioxid-kibocsátása várhatóan háromszorosára nő a következő években.

Ma heves zivatarok is tásulnak a nagy meleghez

2024.09.24.

Kedden nyugat felől megvastagszik a felhőzet, illetve egy széteső, gyengülő félben lévő csapadékzóna halad keleti irányba, amely az északkeleti, keleti tájakat csak késő délután, este érheti el, addig ott szűrt napsütés várható. Mögötte átmenetileg szakadozhat, vékonyodhat a felhőzet, de további záporok, zivatarok kialakulhatnak. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül, az Alföldön helyenként meg is erősödik. Emellett a zivatarokat is kísérhetik erős, viharos széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 27 fok között alakul, de a Dunántúl tartósabban felhős részein ennél több fokkal alacsonyabb, míg az Alföldön néhol kissé magasabb is lehet. Késő estére 13 és 19 fok közé hűl le a levegő.

Nagy változások készülnek az Európai Unió agrártámogatásában, ami sokaknak nem fog tetszeni

2024.09.24.

Ismertették a „Stratégiai párbeszéd az EU mezőgazdaságának jövőjéről” című programterv következtetéseit, ezek alapján gyökeres szemléletváltás készül az agrártámogatásban.

Partner

Miért lesznek egyre „gyengébbek” a talajaink? Miért termelünk kevesebbet, rosszabb minőségben?

2024.09.23.

Az elmúlt 20-25 évben is tovább folytatódott a talajokban a szerves anyag fogyása és lassú kicsúszásuk a semleges kémhatású (pH) tartományból. Ez pedig súlyos termésingadozást eredményez, főleg az egyre szélsőségesebbre váltó időjárási viszonyok esetén.

Magyar arany horgászatban: Csillag László világbajnok lett Franciaországban

2024.09.23.

A horgász világbajnokságon a magyar válogatott az élmezőnyben szerepelt és a 2024. évi sportszezon eddigi legértékesebb sikereként Csillag László egyéni világbajnoki címet szerzett.

Hirdetésfeladás