Mezőgazdasági gép, eszköz

Mezőgazdasági gép, eszköz

Gumiabroncs

Gumiabroncs

Alkatrész

Alkatrész

Ingatlan

Ingatlan

Kiemelt hirdetések

Szeretné több érdeklődőhöz eljuttatni termékeit, vagy szolgáltatását?

Ismerje meg ajánlatainkat!

Csomagajánlatok

Kiemelt kategória hirdetései

Agrárhírek

Egyszerű integrációt és nagy teljesítményt kínál az új navigációs rendszer

2024.08.18.

A világ vezető GNSS helymeghatározó antennamegoldás-szolgáltatója, a Harxon Corporation együttműködésre lépett a brazil mezőgazdasági navigációs megoldásokat és rendszereket fejlesztő Agresszel. Az együttműködés a Harxon Smart Antennát az Agres Autopilot System rendszerébe integrálja, biztonságos és robusztus navigációs megoldást kínálva, amely képes ellenállni a mezőgazdasági környezetekben jelentkező eltérő működési követelményeknek.

Új pályázatok jönnek: 200 milliárd forintot igényelhetnek a gazdák

2024.08.17.

A Nébih Gyulatanyai Fajtakísérleti Állomásán megrendezett Országos és Nemzetközi Burgonya Tanácskozás és a Fajta- és Növényvédelmi Technológiai Bemutatón, Nyírtelek határában több fontos pályázatról is beszéltek.

10 gyógynövény és kerti virág a legjobb természetes szúnyogriasztó

2024.08.17.

A nyár beköszöntével a kertjeinkben eltöltött idő varázsát gyakran elrontja a szúnyogok szüntelen zümmögése és csípése. Szerencsére a természetnek megvan a maga módja, hogy távol tartsa ezeket a kártevőket. Számos gyógynövény és kerti virág nemcsak szép és illatos, hanem természetes szúnyogriasztóként is funkcionál. Íme tíz olyan növény, amely kellemesebb pihenési hellyé teheti kertjét.

Sikeres volt a balatoni Nébih-ellenőrzés: 245 kilogramm terméket vontak ki a forgalomból, 4 eljárás indult

2024.08.17.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzés folyamán Balaton környéki vendéglátóhelyeket is vizsgáltak.

Figyelmeztetés a gazdáknak: gyakori hibák a támogatott területek elkülönítésénél – így kerülheti el a támogatáscsökkentést

2024.08.16.

A Magyar Államkincstár a 2023. évi kérelmek vizsgálata során arra a következtetésre jutott, hogy gyakran adódtak problémák a kötelezettségvállalással érintett egybefüggő területek (KET) fizikai határainak elkülönítése során.

Nagyon sokat dolgoznak azért, hogy fügét mutathassanak

2024.08.16.

2009 táján, elsőéves kertészmérnök hallgatóként Utassy Luca édesapjával kezdett el gondolkodni azon, milyen jó is lenne egy közös mezőgazdasági vállalkozásba fogni. Édesapja agrármérnök, aki már korábban is kereste azokat a – főként mediterrán – növénykultúrákat, amelyeket érdemes lehet itthon meghonosítani. A füge mellett szóba jött a keki- vagy datolyaszilva és a kivi is, de ezek ilyen-olyan megfontolásból kiestek, ráadásul azóta mindkét gyümölcsöt termesztik már mások.

Hirdetésfeladás