Mezőgazdasági gép, eszköz

Mezőgazdasági gép, eszköz

Gumiabroncs

Gumiabroncs

Alkatrész

Alkatrész

Ingatlan

Ingatlan

Kiemelt hirdetések

Szeretné több érdeklődőhöz eljuttatni termékeit, vagy szolgáltatását?

Ismerje meg ajánlatainkat!

Csomagajánlatok

Kiemelt kategória hirdetései

HerGon Plus Kft.

Tekintse meg Partnerünk legfontosabb hirdetéseit. 

Kiemelt partnereink

Agrárhírek

Segít a NAK-AKG vetésszerkezet kalkulátor, hogy ne legyen büntetés

2024.06.28.

A NAK-AKG vetésszerkezet kalkulátor (NAK-AKG-VK) alkalmazást az MVH regisztrációval rendelkező gazdálkodók részére, a NAK-AKG vetésszerkezeti előírások betartásának segítésére, valamint önellenőrzésére fejlesztették ki.

Partner

Folyamatosan fejlesztve megy előre és minden adódó lehetőséget megragad a NEOCONS Zrt.

2024.06.28.

Folyamatos fejlesztéseikkel mára a magyar takarmánypiac markáns szereplőjévé nőtte ki magát a NEOCONS Zrt., amely saját, egyedi receptúrák alapján készült termékein túl a világpiacon ismert és elismert termékeket kínál a takarmányipar és az állattenyésztés szereplőinek. Bódi Zsolt tulajdonos-vezérigazgató válaszolt a Magro.hu kérdéseire.

Veszélyes sárgabarackot hívtak vissza a boltokból

2024.06.28.

Aszalt sárgabarackot hívott vissza az ALDI a forgalomból – írta meg közleményében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

Érdemes figyelni: mára 3 vármegyében másodfokú riasztás van érvényben felhőszakadás miatt

2024.06.28.

Péntek éjfélig Békés, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyék területére adott ki a Hungaromet másodfokú figyelmeztetést felhőszakadás veszélye miatt.

Idén ősszel is megrendezik az ÖKO Expo Kiállítás és Konferencia programjait

2024.06.28.

Ötödik alkalommal rendezik meg a kifejezetten az ökológiai gazdálkodásnak szentelt ÖKO Expo Kiállítás és Konferenciát, amely hazánk legnagyobb ilyen rendezvénye.

A világon elsőként Dánia szellentési adót vezet be

2024.06.27.

A dán tejtermelők évente közel 36 ezer forintos (672 dán korona) adót fizethetnek teheneik üvegházhatású gáz kibocsátása után, számolt be róla a CNN. A dán koalíciós kormány a héten megállapodott a világ első mezőgazdaságot érintő károsanyag-kibocsátási adójáról. A dán parlament várhatóan még idén elfogadja az intézkedést, melynek értelmében 2030-tól az állattenyésztésből származó szén-dioxid-kibocsátás után tonnánként 300 koronát kell fizetniük a gazdáknak, ami 2035-re 750 koronára emelkedhet.

Hirdetésfeladás