Mezőgazdasági gép, eszköz

Mezőgazdasági gép, eszköz

Gumiabroncs

Gumiabroncs

Alkatrész

Alkatrész

Ingatlan

Ingatlan

Kiemelt hirdetések

Szeretné több érdeklődőhöz eljuttatni termékeit, vagy szolgáltatását?

Ismerje meg ajánlatainkat!

Csomagajánlatok

Kiemelt kategória hirdetései

Agrárhírek

Kiskérődzők pestise terjed a Balkánon

2024.08.01.

Július óta kiskérődzők pestise (PPR) járvány terjed Görögországban és Romániában. A juhokat és kecskéket érintő, rendkívül fertőző PPR megjelenése súlyos gazdasági károkat okoz. A vírus behurcolásának megakadályozása érdekében további intézkedésig Romániából nem érkezhetnek kiskérődző szállítmányok Magyarországra, és a magyar országos főállatorvos fokozott ellenőrzéseket rendelt el.

Partner

Biztos védelem a termésminőségért

2024.08.01.

A kukoricamoly (Ostrinia nubilalis) második nemzedéke jelen van a kukoricatáblákon, az ellenük történő védekezés időszerű.

A növényvédőszer használat legfőbb kihívásairól beszélt Hunyadi István NMNK-elnök

2024.08.01.

A növényvédelem kulcsfontosságú a mezőgazdaságban, de a nem megfelelő gyakorlatok jelentős környezeti és gazdasági károkat okozhatnak. Többek között ezekről beszélt Hunyadi István, a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara (NMNK) elnöke.

A testtömeg változatosságának csökkentése a sertéseknél növeli a profitot

2024.08.01.

Az egyenletesség a sertéstenyésztés egyik fontos szempontja, amely akkor válik nyilvánvalóvá, amikor a sertéseket vágásra küldik. Ennek kezelését azonban az élet korai szakaszában el kell kezdeni. Tekintve, hogy egyik sertés sem nő egyformán, a közös befejezés már a korai életszakasztól fogva megoldandó probléma.

Új támogatások segítik a burgonyatermelőket

2024.08.01.

A burgonya jelentősége a megváltozott fogyasztási igények és szokások ellenére is töretlen, hiszen a háztartásokban továbbra is ez az élelmiszer kerül leggyakrabban az asztalra, akár köretként, akár főételként. Az egy főre jutó zöldségfogyasztásnak csaknem egyharmadát ez a növény teszi ki.

Terjed a világban a magyar fejlesztésű rovarcsapda: 2 millió dollárral ösztönzik a folyamatot

2024.08.01.

A Scoutlabs csapata, amely korábban Smapp Labs-ként működött, terjeszkedik. A cég okos rovarcsapdája egy új stratégia mentén Kaliforniától Floridáig megtalálható az USA piacán.

Hirdetésfeladás