Mezőgazdasági gép, eszköz

Mezőgazdasági gép, eszköz

Gumiabroncs

Gumiabroncs

Alkatrész

Alkatrész

Ingatlan

Ingatlan

Kiemelt hirdetések

Szeretné több érdeklődőhöz eljuttatni termékeit, vagy szolgáltatását?

Ismerje meg ajánlatainkat!

Csomagajánlatok

Kiemelt kategória hirdetései

Agrárhírek

Tudta, hogy a kövirózsa a kertészek titkos fegyvere?

2024.08.27.

A kövirózsa (Sempervivum) nemcsak egy népszerű pozsgás növény, hanem egy igazi kincs a kertészek és természetes gyógyászok számára is. Sokféle módon hasznosítható, de jól tesszük, ha nem csak úgy hagyjuk nőni.

3 éve nem látott hal került elő a Tiszából

2024.08.27.

A Tiszafüred és Poroszló közötti híd közelében, a Tisza folyó Tisza-tavi szakaszán egy ritka leánykoncér (Rutilus pigus) példány került elő, miközben a halászok busafajok fogására irányuló nagy méretű fenékvarsákat használtak.

Gólhelyzetbe hozná a magyar szójatermesztést a szaktárca

2024.08.27.

Közös európai stratégiára van szükség, amely csökkenti és hosszú távon akár meg is szüntetheti a fehérjetakarmányok esetében meglévő importfüggőségünket, ezért tovább kell növelni a GMO-mentes fehérjenövények vetésterületét.

Hozamnövekedés és árcsökkenés jellemzi a 2024-es hazai őszibarackszezont

2024.08.27.

Az EU őszibarack- és nektarinpiaca 2024-ben jelentős változásokon megy keresztül, amelyeket elsősorban a négy legnagyobb termelő ország termésének előrejelzései határoznak meg. Ezek az előrejelzések a termelési mennyiségek növekedését, valamint az árak ingadozását mutatják, ami a piaci kereslet és kínálat változásaira reflektál. Az alábbi elemzés áttekintést nyújt a várható termelési trendekről és a piaci árakról, különös tekintettel az EU és Magyarország piacaira.

Új eredményt értek el Steyr traktorokat fejlesztő mérnökök - képekkel

2024.08.27.

Olyan új koncepciót mutatott be a Steyr traktorgyár, amelyben a dízelmotor helyett üzemanyagcellát használnak erőforrásként.

Édes és savanyú: az európai cukorpiac küzdelmei a változó kereskedelmi feltételek között

2024.08.27.

A globális cukorpiac alakulása jelentős hatással van mind a nemzetközi kereskedelemre, mind az európai gazdaságokra. Az elmúlt hónapokban tapasztalható ármozgások különösen fontosak a cukortermelők és -feldolgozók számára, hiszen ezek az árak meghatározzák a piaci versenyképességet és a gazdasági döntéseket. Az alábbi elemzés bemutatja a fehér- és nyerscukor világpiaci és európai árainak változásait, valamint az Európai Unió cukorimportjának és -exportjának legfrissebb adatait.

Hirdetésfeladás