Mezőgazdasági gép, eszköz

Mezőgazdasági gép, eszköz

Gumiabroncs

Gumiabroncs

Alkatrész

Alkatrész

Ingatlan

Ingatlan

Kiemelt hirdetések

Szeretné több érdeklődőhöz eljuttatni termékeit, vagy szolgáltatását?

Ismerje meg ajánlatainkat!

Csomagajánlatok

Kiemelt kategória hirdetései

Agrárhírek

Keszthelyről került ki 16 új növényvédelmi drónpilóta a szakmába

2024.07.29.

Összesen 16 fő végezte el a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, valamint az ABZ Drone Kft. legutóbbi közös növényvédelmi drónpilóta képzését a Zala vármegyei Keszthelyen.

Döbbenetes, 650%-os növekedés előtt: a drónpiac értéke 2034-re eléri a 220 milliárd dollárt

2024.07.29.

A mezőgazdaságban a drónok monitorozási és növényvédelmi teendőket látnak el. Az energiaiparban a drónok felügyeleti és karbantartási feladatokra, a szórakoztatóiparban pedig légi felvételek készítésére használják őket. A bűnüldözési szervek drónokat alkalmaznak megfigyelésre és bűnügyi nyomozásra. A folyamatos innováció és az egyre bővülő alkalmazási területek fényében a drónpiac jövője rendkívül ígéretesnek tűnik.

Kánikula és viharok várnak ránk a héten, nézze meg a 7 napos időjárás előrejelzést, hogy felkészülhessen

2024.07.29.

Hétfőn száraz, túlnyomóan derült idő várható helyenként kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Az északi, északnyugati szél ismét sokfelé megélénkül, amit néhol erős lökések is kísérhetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között várható. Késő estére 18 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet.

Elúszott az öntözőberendezésekre szánt EU-s támogatás jókora része

2024.07.29.

Nem bíznak a gazdák a sikerben, néhány órával a határidő lejárta előtt az öntözésre igényelhető keretösszegnek mindössze 15 százalékát tették ki a pályázatok Romániában.

Júniusban 160 forint felett volt a nyerstej országos termelői átlagára

2024.07.29.

A nyerstej kiviteli ára 163,16 forint/kilogramm volt 2024 júniusában, az előző havihoz képest 22 százalékkal, az előző év azonos hónapjához viszonyítva 25 százalékkal nőtt,

Lógyógyászat: a súlyos patarák is gyógyítható!

2024.07.28.

Sajnos sokszor előfordul, hogy egy-egy súlyos, gyógyíthatatlannak tűnő betegség esetén a lótartók lemondanak szeretett patásukról, azonban sokszor bebizonyosodott már az is, hogy az ilyen reménytelen esetekben is a megfelelő kezeléssel, kitartással és gondoskodással életeket lehet menteni.

Hirdetésfeladás