Január 23-26. között várja Önt hazánk legnagyobb agráripari szakkiállítása a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! Mezőgazdasági gépek, szolgáltatások, input anyagok, precíziós gazdálkodás, drónok és színvonalas szakmai programok 40.000 négyzetméteren. Vonattal érkező látogatóknak pedig 50%-os MÁV kedvezmény! Társkiállítások: Szőlészet és Pincészet, Magyar Kert. Négy napon keresztül mintegy 350 kiállító mutatja be termékkínálatát az input-gépesítés-logisztika témakörében. A Mezőgazdasági Eszköz− és Gépforgalmazók Országos Szövetségének 75 tagvállalata képviselteti magát 22.000 négyzetméteren, így a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelenik az AgrárgépShow-n. Bemutatják gépeiket, innovatív megoldásaikat a 2019-es Termékverseny díjazottjai is. Idén rekordszámú, összesen 41 db pályamű érkezett be, a szakemberekből álló zsűri pedig két indulónak ítélte oda a Nagydíjat:
Hazai Termékfejlesztési díj - Logisztika Kategóriában: Pannon Agroteh Kft. - Környezetkímélő energiatermelés a mai magyar mezőgazdaságbanNemzetközi Termékfejlesztési díj - Gépesítés Kategóriában: AXIÁL Kft. - CLAAS TUCANO 450 kombájn A díjazott termékek és cégek listája, valamint a nyertes termékek részletesebb leírása megtalálható a kiállítás honlapján!
 

Váltsa meg előre jegyét online kedvezményesen, sorban állás nélkül!

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSÉRT KATTINTSON IDE

Ízelítő partnereink szakmai programjaiból:
  • Rögtön a nyitó napon a G pavilon Fórum Színpadán az Agro Napló szervezésében egy izgalmas banki kerekasztal beszélgetés lesz neves résztvevőkkel, míg
  • az Agrofórum.hu a kiállítás három napján 45 perces interaktív előadásokkal várja az érdeklődőket.
  • Az Agroinform.hu online portál szervezésében folytatódik a népszerű online marketing konferencia és PREGA kerekasztal, továbbá 2019-ben először lesz PREGA AgRobot Show a Fórum Színpadon, ahol bemutatkoznak a jelen és jövő szántóföldi drónjai.
  • Szintén a nyitó napon, január 23-án az Agrárgazdasági Kutató Intézet és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Agrárminisztérium támogató közreműködésével konferenciát szervez – A piaci transzparencia értéke – 20 éves a Piaci Árinformációs Rendszer (PÁIR) – címmel. A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
  • Idén is lesz a Gabonatermesztők Országos Szövetségének Szántóföldi Szakmai Nap Konferenciája, valamint
  • a Magyar Mezőgazdaság szaklap Agrármarketing− és Média Napja, és Smartfarm Precíziós mezőgazdasági konferencia ismert szakemberekkel.

Részletes program a kiállítás weboldalán!

Az AgrárgépShow-n ilyen traktorokat is láthat majd

Utazzon a kiállításra vonattal, kedvezményesen!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a 2019. január 23-26. között az AGROmashEXPO AgrárgépShow, a Szőlészet és Pincészet, valamint a Magyar Kert kiállításokra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

Bővebb információ a kedvezményes online jegyvásárlásról és az 50%-os vonatjegy kedvezményről a  www.agromashexpo.hu oldalon.

Váltsa meg jegyét és találkozzunk 2019. január 23-26. között!

(x)

Megosztás

Kapcsolódó cikkek

További híreink

Takács András Péter beszélt a növényvédelem aktuális témáiról

2024.07.06.

Takács András Péter beszélt a növényvédelem aktuális témáiról és a keszthelyi Georgikon Campus tevékenységéről.

Válaszok kellenek arról, hol tart a magyar agrárdigitalizáció

2024.07.05.

Tanulmány készül annak érdekében, hogy az Európai Unió tagállamai pontosabban lássák, hol tart a mezőgazdaság digitalizációja

Sürgősen változtatni kell a magyar mezőgazdaság vízellátásán

2024.07.05.

A jóval a rendszerváltás előtt megépült keleti és nyugati főcsatornán kívül nem nagyon fejlődött az infrastruktúra, pedig az ország bővelkedik felszíni vizekben.

Új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben

2024.07.05.

Javul a termelők helyzete, mert új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben.

Nyáron is jönnek a támogatások és pályázatok hírei

2024.07.04.

Júniusban is több cikkünk szólt a támogatások és a pályázatok témáiról, ebben a hírösszefoglalóban pedig összegyűjtöttük a legfontosabb kapcsolódó anyagokat az elmúlt hónapból.

Tisztul Békés: 10 ezer tonnányi illegális hulladéktól szabadították meg a vármegyét

2024.07.04.

Összesen mintegy 10 millió kilogrammnyi, vagyis 10 ezer tonnányi elhagyott, jogellenesen elhelyezett hulladéktól szabadították meg tavaly Békés vármegyét, csaknem 400 bejelentést vizsgáltak ki.

Partnerhírek
Partner

Az LG repcehibridek a magyar körülmények között a lehető legmagasabb termést produkálják

2024.07.01.

Európa első számú repcehibridjével, az LG Ambassadorral, valamint egy új, ígéretes hibriddel, az LG Armadaval készül az új szezonra a Limagrain Hungária Kft. Szijártó Bálintot, a vállalat cégvezetőjét a Magro.hu kérdezte, aki többek között arról is beszélt, hogyan látja a repcetermesztés jövőjét Magyarországon.

Partner

Minden, amit a gyümölcsösök lombtrágyázásáról tudni kell - fókuszban az alma

2024.07.01.

A gyümölcsösökben az új trágyázási időszak mindig ősszel és kora tavasszal, a talajon keresztüli fenntartó trágyázással indul. Később, a nyár folyamán viszont kulcsszerephez jut a lombon keresztüli tápanyag-utánpótlás. Bár a gyümölcsösök fenntartó trágyázásához sem nélkülözhetők a talajvizsgálatok, de a termő gyümölcsösök esetén döntő jelentőségű a lombanalízis, amit rendszeresen el kell elvégezni. Az árutermő ültetvények költségtényezői között a tápelem-analízis nem olyan jelentős tétel, amit érdemes lenne megspórolni, különös tekintettel az így nyerhető tápláltsági állapotra. Az információ értékét, használhatóságát növeli, ha a mintavétel időben és szakszerűen történik, valamint az évenkénti mintaterek következetesen azonosak, sőt a talaj- és levélmintavételi egységek egymással beazonosíthatók, fedik egymást.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Solis 50 RX kabinos 12fokozat
Bács-Kiskun, Kecskemét

Solis 50 RX kabinos 12fokozat

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Goldoni S 80 plus fülkés traktor
Bács-Kiskun, Kecskemét

Goldoni S 80 plus fülkés traktor

Hitelesített telefonszám

12 000 000 HUF

+ áfa
Hirdetésfeladás