Hűségkártyával jutalmazzák a Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesülethez csatlakozó gazdákat a partiumi falugazdászok. Az elfogadóhelyeken jelentős árkedvezményekre feljogosító tagsági kártyák első példányait 2022. február közepén adták át tulajdonosaiknak a Partiumi Falugazdász Hálózat térségi képviselői. A bankkártyákkal azonos méretű hűségkártyák névre szólóak: felmutatásukkal a partnerboltokban változó mértékű árengedményekben részesülnek a gazdák, legyen szó akár vetőmagok, növényvédő készítmények, vagy akár kerti kisgépek, szerszámok, kopó- és fogyóanyagok vásárlásáról. 

A Maszol.ro erdélyi portál írta meg, hogy a számtalan kedvezményt biztosító hűségkártyára azok a gazdák jogosultak, akik tagjaivá váltak a Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdasági Egyesületnek, valamint a falugazdászok munkáját támogatva rendszeres látogatói, résztvevői az egyesület égisze alatt szervezett rendezvényeknek – közölte Kovács Szabolcs, a Partiumi Falugazdász Hálózat szervezeti vezetője.

Az elfogadóhelyeken jelentős árkedvezményekre feljogosító tagsági kártyák első példányait 2022. február közepén adták át tulajdonosaiknak a Partiumi Falugazdász Hálózat térségi képviselői

Belépésre buzdítanak a falugazdászok

„A 4 romániai megyére kiterjedő falugazdász-hálózat minden tagja azon dolgozik, hogy a gazdákat minél jobban, minél több eszközzel, minél szélesebb körben segítse. Ezért is kértük és kérjük, hogy lépjenek be az egyesületünkbe. Ilyenkor gyakran felteszik a gazdák a kérdést, hogy jó-jó, de mi hasznuk lesz ebből? A tagjainknak felkínált hűségkártya, mely látható, mérhető, kézzel fogható előnyöket biztosít. 

A hűségkártyát elfogadó boltok hálózatát szeretnénk kiterjeszteni az egész Partiumra, ennek érdekében partnerségi megállapodásra törekszünk a térség minél több agrárvállalkozásával, legyen szó akár a naposcsibék vagy a fűkaszába való damil forgalmazásáról. Bármely forgalmazó, gazdabolt a partnerünk lehet” – fogalmazott a tervekről Kovács Szabolcs.

A falugazdászoktól igényelt hűségkártyákkal árengedményt kapnak a gazdák a Partiumban

Több megyében aktív a program

A Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesülethez való csatlakozásra és a falugazdász hűségkártya igénylésére biztatja a bihari, szatmári és szilágysági és máramarosi gazdákat Magyar Lóránd parlamenti képviselő, a Partiumi Falugazdász Hálózat koordinátora is. „A mostani nehéz helyzetben, amikor minden fontos inputanyag ára emelkedik, a gazdáknak minden lejre szükségük van, hogy a tavaszi munkák költségeit fedezni tudják. Azt gondolom, ilyenkor minden megtakarítás számít. Éljenek tehát a tagsági kártya nyújtotta lehetőségekkel, keressék a falugazdász-partnerboltjainkat” – mondta  Magyar Lóránd.

Hűségkártyával jutalmazzák a Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesülethez csatlakozó gazdákat a partiumi falugazdászok

A falugazdász hűségkártyát elfogadó boltok, üzletek, vetőmag forgalmazó partner-szervezetek listája hamarosan a partiumigazda.ro weboldalon és a Partiumi Falugazdász Facebook-oldalon is elérhető lesz, valamint a partnerségi viszonyról a boltok bejáratainál elhelyezett táblácskák és matricák alapján is tájékozódhatnak a gazdák. Azok a termelők, akik még nem kapták kézhez tagsági kártyáikat, vagy csatlakozni szeretnének egyesülethez, keressék a térségükben tevékenykedő falugazdászokat - írták.

Megosztás

Kapcsolódó cikkek

További híreink

Partner

A Corteva a Bábolnai Gazdanapokon bemutatta a tavaszi hibridkukorica-kínálatát

2024.10.17.

A Corteva Agriscience nemzetközi mezőgazdasági kutató-fejlesztő vállalat bemutatta tavaszi Pioneer® kukoricahibridek kínálatát az idén 37. alkalommal megrendezett Bábolnai Gazdanapokon. A mezőgazdasági szakkiállításon a vállalat szakértői készséggel álltak a termelők rendelkezésére és segítettek a hibridválasztással kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában.

Miért jó és mennyire egészséges a tojásfogyasztás?

2024.10.17.

A tojás önmagában is tökéletes élelmiszernek tekinthető, fehérjében és vitaminokban is gazdag.

Egy héten belül százezer főnek pénz érkezik a számlájára - és ez nem vicc

2024.10.17.

Október 16-án indul a gazdálkodók számára a közvetlen és vidékfejlesztési támogatások előlegeinek kifizetése, amelyekkel év végéig több mint 321 milliárd forinthoz juthatnak hozzá.

Köd, fagy és és eső is lesz a következő napokban

2024.10.17.

A következő hét időjárása változatosan alakul Magyarországon. A hét első felében főként fátyolfelhős, napos idő várható a ködfoltok feloszlása után, helyenként élénk keleti széllel, és a nappali csúcsok 12-19 fok között alakulnak. A hajnalok hűvösek lesznek, a szélvédett vidékeken fagypont közeli vagy alatti hőmérsékletekkel, kisebb esőre csak elszórtan a Dunántúlon lehet számítani.

Segítséget kapnak a hazai kis- és középvállalkozások: 400 milliárdos programmal erősödhetnek meg a cégek

2024.10.17.

Mintegy 17 ezer hazai kis- és középvállalkozás kaphat összesen 600 milliárd forintnyi hitelt 2028-ig a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. által most, az InvestEU program keretében elindított közel 400 milliárd forint keretösszegű garanciavállalás segítségével

Tripsz, a növények láthatatlan gyilkosa

2024.10.16.

A tripsz egy apró, ám annál kártékonyabb rovar, amely sok kertész életét megkeseríti. A növények nedveit szívogatja, amelynek következtében sárgulás, barnulás, sőt akár növényi pusztulás is bekövetkezhet.

Partnerhírek
Partner

A Corteva a Bábolnai Gazdanapokon bemutatta a tavaszi hibridkukorica-kínálatát

2024.10.17.

A Corteva Agriscience nemzetközi mezőgazdasági kutató-fejlesztő vállalat bemutatta tavaszi Pioneer® kukoricahibridek kínálatát az idén 37. alkalommal megrendezett Bábolnai Gazdanapokon. A mezőgazdasági szakkiállításon a vállalat szakértői készséggel álltak a termelők rendelkezésére és segítettek a hibridválasztással kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában.

Partner

Az őszi búza okszerű és gazdaságos őszi tápanyag-utánpótlása

2024.10.16.

Az agrotechnikai tényezők egyik leglényegesebb eleme az okszerű trágyázás, melynek célja a talaj termékenységének fenntartása és növelése mellett a reálisan elvárható hozam elérése.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat

Magro.hu Piactér

Több mint 3.400 hirdetés 108 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás