A cég értékét a kiváló termékek jelentik, amelyek a világszínvonalú gyártásnak köszönhetően születnek. A cég tulajdonát két népszerű márka képezi, a “Sonalika” és a “Solis”, de az USA-ban és dél-amerikai területeken APACHE néven forgalmazzák a termékeiket 20 LE-től 90 LE-ig.

 

A vállalatnak két telephelye van Indiában. A gyártás Hoshiarpurban (Punjab), míg a vállalatirányítás Új-Delhiben található, és néhány részalkatrész Európában, Afrikából és Ázsiából kerül beszállításra.

 

 

A gyártulajdonosok egy család tagjai, így szoros és közös érdekeltségük révén szigorúan és hatékonyan képesek irányítani a vállalatot. A gyártási folyamat első fázisa, a nyersanyag-beszerzés, ehhez egy minőség-ellenőrzési csapat meghatározza a szükséges anyagminőséget és tenderezteti a beszállító jelölteket. A vállalat kizárólag tanúsított beszállítókkal dolgozik együtt.

 

 

A cég szigorú minőségellenőrzési normák által meghatározott szabványos minőségű anyagokat fogad be, ennek köszönhetően lesz világszínvonalú a termék és kiváló az üzembiztonság.

 

A vállalat gyártja szinte a teljes modellsorozathoz a motorokat, ez alól csak két kisebb modell képez kivételt. Az erőátvitelt, saját soron gyártják, míg a véglehajtásokat a Carraro-tól szerzik be. A részkomponenseket és a teljesen összeszerelt motorváltó-szerkezeteket is tesztelik, így biztosítva a szivárgásmentes és hosszú élettartamot ellátni képes fődarabokat, amelynek célja a 100%-ig elégedett ügyfél.

 

Masszív tesztek

 

Az üzem saját tesztpályáján minden modellsorozatot tartós üzemi körülmények között fárasztásos próbának vet alá, mielőtt szériaérettként megkezdenék a sorozatgyártását. Itt a tesztgépek közel 20 ezer munkaórát dolgoznak le, az üzemeltetés előtt és után minőségi ellenőrzéseket végeznek a minőség biztosítása érdekében. Az alábbi vizsgálatokat végzik el a laborokban:

 

  • Motorvizsgálat: gyorsított feltételek között tesztelik a kopást, az üzemanyag fogyasztásra és teljesítményre kiterjedően
  • Hajtómű vizsgálókészülékekkel a váltókat és lehajtásokat
  • Körkörös tesztpálya (kínzás track) az anyagfáradást, majd a
  • Fáradtság tesztlaborban szétszerelik és mikroszkopikusan átvizsgálják repedések után kutatva
  • Roll Over Protection szerkezetet
  • Hidraulikus rendszer tesztelése, emelőerő és szállítási kapacitás, illetve kopásállóság
  • Endurance Test Rig a platform és a vezetői környezet illetve a külső burkolatok vonatkozásában
  • TLT Teszt, kuplung és csapágyak tesztje, erő és nyomatékmérés

 

A gyártás során a szériaérett modell minden egysége az előállítás közben egy sor minőségi ellenőrzésen megy keresztül a gyártás különböző szakaszaiban. A vállalat ARAI tanúsított automata vizsgaközpontokat használ, így kizárva a szubjektív emberi tényezőt.

 

A társaság rendelkezik képzési központtal is, ahol a nála alkalmazásba kerülő dolgozók képzést kapnak és csak sikeres vizsgát követően állhatnak a szerelősorra.

 

 

A gyártósorról lekerülő gépeket minden szempontból újra átvizsgálják, majd felkészítik a rakodásra, a végeredmény pedig az, amire minden vevő vágyik, a 100% SOLIS traktor, amely megbízható, funkcionális és korszerű.

 

A Sonalika International jelenleg 41 féle modellt gyárt, melyből 9-et kifejezetten Európai piacokra szánnak. A Solis 20 és 26 modellek motorján kívüli összes modell motorját, váltóját, saját maga készíti.

 

Solis traktor az ország egész területén!

 

A Solis traktokat az országos kereskedelmi- és szerviz hálózatnak köszönhetően már több mint 12 helyen érheti el!

 

Nézze meg a Solis traktorok a YouTube csatornánkon!

 

https://www.youtube.com/watch?v=oEqwGp2mlOs

 

Solis traktorok

 

Solis 16
A gyártó új, legkisebb univerzális traktora. A Solis 22-vel együtt, a hasonló teljesítményű modellektől eltérően, nem a megszokott Mitsubishi motorral érkezik.
LÁSSUK A RÉSZLETEKET »

Solis 22
A Solis 22 univerzális kistraktor, eltérően a hasonló teljesítményű modellektől, nem a megszokott Mitsubishi motorral érkezik.
LÁSSUK A RÉSZLETEKET »

 

Solis 26 HST
A Solis 26 HST hidrosztatikus kistraktor legfontosabb tulajdonsága a többi Solis modellel szemben, hogy fokozatmentes, hidrosztatikus hajtással látták el.
LÁSSUK A RÉSZLETEKET »

Solis N90 CRDi ültetvényes keskeny traktor
A megtermelt gyümölcsök mennyiségét a géppark minősége is befolyásolja. Ezért fejlesztette ki a Solika a csúcsmodelljéből az ültetvényekre szánt verzióját.
LÁSSUK A RÉSZLETEKET »

 

Solis 20
A legkisebb Solis kistraktor is átesett a ráncfelvarráson, így most már teljes a paletta. A kompakt méretük és a megbízható Mitsubishi motoroknak köszönhetően kategóriája bajnoka.
LÁSSUK A RÉSZLETEKET »

Solis 50 RX
Azoknak a gazdáknak készült, akik a napi munkavégzése közben változatos feladatokkal találkoznak. Kiemelkedő teljesítményének köszönhetően a munkavégzés közben elérhető hatékonysága mindenki figyelmét felkelti.
LÁSSUK A RÉSZLETEKET »

 

Solis 75 CRDi
Az új 75 CRDi már Common Rail rendszerű motorral érkezik, amely minden EU-előírásnak megfelel, ahogy a nagy testvér, a Solis 90 CRDi.
LÁSSUK A RÉSZLETEKET »

Solis N 75 CRDi keskeny ültetvényes traktor
Immáron az ültetvényes traktor, a speciális felhasználásra szánt Solis N széria is az új, faceliftes designnal és CRDi motorral érkezett.
LÁSSUK A RÉSZLETEKET »

 

Solis 90 CRDi
Bosch vezérlésű motorjával, Carraro hídjával és váltójával az egyszerűség, a kényelem és a nyers erő remek egyesülése!
LÁSSUK A RÉSZLETEKET »

Solis 26
A kerti traktor kis kompakt méretével, fordulékonyságával, és magas műszaki tudással tűnik ki a kategóriából.
LÁSSUK A RÉSZLETEKET »

 

(x)

További híreink

Hogyan mentheted meg a buxusodat a puszpángmolytól?

2024.10.05.

A buxus, vagyis a puszpáng egy népszerű örökzöld növény, amelyet gyakran használunk sövények és dekoratív kertek kialakítására. De mit kell ahhoz tenni, hogy a növény valóban a kert dísze legyen? 

Hódít a mesterséges intelligencia – az intelligens kerteké a jövő

2024.10.05.

Mivel a technológia továbbra is áthatja életünk minden területét, nem meglepő, hogy a mesterséges intelligencia (AI) utat tör magának kertjeinkbe is. Az AI forradalmasítja a kertészkedéshez való hozzáállásunkat, a növényápolási alkalmazásoktól kezdve, amelyek a bevált gyakorlatokhoz vezetnek bennünket, egészen a teljesen automatizált kerti rendszerekig, amelyek kiküszöbölik a növények termesztése során felmerülő találgatásokat.

Bemutatkozott az elektromos Massey Ferguson traktor az ATH szakkiállításon

2024.10.05.

A holland gyártó, a Mechan Group bemutatott egy MF traktort elektromos változatban a szeptemberben megrendezett AgroTechniek Holland (ATH) szakkiállításon. Az importőr a prototípust a Knegt Tractorsszal együttműködve építette meg.

A nyári ludak után házi kacsában is fertőzött a madárinfluenza vírus

2024.10.05.

Néhány nappal az első vadmadár esetek igazolása után házi baromfiállományban is kimutatta a madárinfluenza jelenlétét a Nébih laboratóriuma

Tíz szakember kapta meg a Népművészet Mestere díjat 2024-ben

2024.10.05.

A Népművészet Mestere díj egyes alkotások vagy egész életmű elismeréseként azoknak a népművészeknek adományozható állami kitüntetés, akik hosszabb időszak alatt kifejtett munkásságuk során a népművészet fejlesztésében kimagasló eredményeket értek el.

Partner

Ezt ne hagyja ki! - Nagy meglepetés az Agrárszektor Konferencián

2024.10.04.

Előesttel bővül az idén a siófoki Agrárszektor Konferencia műsora, így már három napon keresztül, december 3-5. között találkozhatnak színvonalas szakmai programokkal a rendezvény résztvevői. A december 3-i előesten az agráriumot érintő meteorológiai előrejelzésekről, az agrárgazdaságra is hatással bíró várható gazdasági és belpolitikai eseményekről lesz szó, illetve mérlegre kerülnek a magyar élelmiszergazdaság Európai Unióban töltött elmúlt húsz évének tapasztalatai és a hazai agrárvállalkozások kitörési lehetőségei is.

Partnerhírek
Partner

Vulcan Profi Smax – granulált elemi kén - Mindenkinek használni kellene?!

2024.10.04.

Az elmúlt években a kénhiány állandósult a növénytermesztésben. Sok és egyoldalú a kijuttatott nitrogén, miközben egyre magasabb fehérje- és olajtartalmú növényeket termesztünk. Granulált kén használatával több évre elegendő ként tudunk kijuttatni.

Partner

Nem csak értékesít és szolgáltat, hanem drónok üzemeltetésében is segít a PlantaDrone

2024.10.02.

A Kukorica Kör Egyesület dunapataji Szakmai Napján Gyovai Szabolcs, a PlantaDrone Kft. ügyvezetője, a dróntechnológia lehetséges felhasználási módozatairól tartott előadást. Az elhangzottak szerint az értékesítésen túl már az üzemeltetésükben is segíti a dróntulajdonosokat a cég, az általuk létrehozott Drón műveleti központ által.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Graecus CBK szárzúzó
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus CBK szárzúzó

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Graecus BK
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus BK

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!

Magro.hu Piactér

Több mint 3.300 hirdetés 106 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás