A Magro.hu mezőgazdasági piactéren most különösen megéri kereskedni. Aki ugyanis 2014. november 6-ig előfizet egy negyedéves vagy hosszabb Prémium csomagra, nagy esélyt kap arra, hogy megnyerje a 3 nagyszerű ajándék egyikét. Ráadásul, aki most ezt megteszi, előfizetését még plusz 30 nappal meghosszabbítjuk ingyenesen!

De nézzük mit és hogyan lehet nyerni:

Most minden 20. új előfizetőnk, aki legalább negyedéves Prémium csomagra fizet elő*, választhat egy ajándékot az alábbiak közül:
  • FG-02-es strapabíró mobil nyomkövetőkészülék + 1 éves előfizetés a CompanyGuard felajánlásával (értéke bruttó 64.770 Ft)
  • 2 hét főoldali banner + a banner elkészítése 1 ajánlata kapcsán a Magro.hu felajánlásával (értéke 44.450 Ft)
  • 1 éves Agrár Élet Magazin előfizetés + 2 hét főoldali banner a www.agrárélet.hu oldalon az Agrár Élet Magazin felajánlásával (értéke 31.750 Ft)

A nyomkövető bármilyen járműbe beszerelhető és így biztos lehet benne, hogy az merre jár és a szerkezet még a lopás ellen is véd. Szeretne egy ilyet ingyen?

Vagy egy színvonalas szakmai lapot olvasni egy éven keresztül?

A lehetőség igénybe vételéért, kattintson!

 

Nézzen körül az összes élő ajánlat között, hogy felmérje mi mindent tud most nálunk jó áron beszerezni! Ha valamelyikre le kíván csapni, válasszon előfizetéseink közül, és vegye fel a kapcsolatot közvetlenül az eladóval vagy vevővel!

Ajándékot felajánlók:

(*Az előfizetés csak a negyed/fél/éves Prémium Előfizetésekre vonatkozik, amelyet online módon, átutalással, vagy csekken egyenlítheti ki. A 20., 40., 60. előfizetőnket munkatársunk telefonon értesíti, akinek lehetősége lesz választani az ajándékokból, a készlet erejéig.)

Megosztás

További híreink

Hatnapos munkahetet vezettek be, kísérletképpen - támogatná?

2024.07.10.

Drasztikus kísérletbe kezdett a görög kormány egyes iparágakban, a népességfogyás és a szakképzett munkaerő hiánya miatt: hatnapos munkahetet vezettek be, bár szakértők szerint, ezek egyikére sem nyújt megoldást az újítás, mindössze a tüneti kezelésre lehet elegendő.

EU-s és hazai forrással feltöltött agrárkár-enyhítési alap segíti a gazdákat

2024.07.10.

Mintegy 25 milliárd forint áll rendelkezésre a 2024-es kárenyhítési alapban, melyet idéntől évi 10 milliárd forint európai uniós forrás is kiegészít.

500 millió forint támogatás nyerhető ültetvénytelepítésre és gyógynövénytermesztésre

2024.07.10.

Több mint 25 milliárd forint keretösszeggel új pályázati felhívás jelent meg az ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatására.

A Duna-Tisza köze, Csongrád és Békés lehet az idei év vesztese

2024.07.10.

Az aratásra kedvező a száraz és meleg időjárás, azonban az ország középső területein fokozódik az aszály, és a nyári növényeknek esőre lenne szüksége. A héten kicsi a csapadék esélye, a forróság azonban szombatig csak fokozódik.

Még lehet jelentkezni az “Interaktív innováció és hálózatosodás” című NAK-AKI képzésre

2024.07.10.

A fejlődés mozgatórugói: interaktív innováció és hálózatosodás címmel a Nemzeti Agrárgazdálkodási Kamara (NAK) és az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) – a nemzeti Közös Agrárpolitika hálózat keretében - újabb tréninget szervez mezőgazdasági szaktanácsadók és erdészeti szakirányítók részére.

Partnerhírek
Partner

Nem Nagy Testvér a távsegítség - sokat várnak a szervizesek a precíziós mezőgazdasági szolgáltatástól az AGROTEC Magyarország Kft.-nél

2024.06.25.

A MyPLM Connect szolgáltatással ellátott New Holland traktorokhoz, kombájnokhoz már több mint egy éve elérhető Magyarországon az új gépállapot-felügyeleti rendszerként a Control Room szolgáltatás, ami újraírja az üzemben tartás szabályait. A hivatalos magyar márkakereskedő AGROTEC Magyarország Kft. komáromi központjából munkaidőben felügyelt rendszerrel ugyanis számtalan bosszantó probléma, ami eddig külön kiszállást, EST diagnosztikai laptoppal traktorban töltött hosszú órákat igényelt a szervizesektől, mára távolról, online is orvosolhatóvá vált. Az olyan tapasztalt szakemberek, mint Szűr Gábor, a Komáromi Területi Központ területi műszaki vezetője szerint az előnyök már most is komolyak, pedig még csak belekóstoltunk a rendszer lehetőségeibe.

Partner

ÁTK, kertészeti, erdészeti és precíziós kivitelű traktorok a SOLIS-tól

2024.05.26.

Egy igazán multifunkcionális traktorokat hozott a magyar piacra az ODISYS. A megfordítható kormányzás lehetőségét is biztosító erőgépek használatával nincs többé kitekeredett nyak és testtartás, legyen az a munka akár targoncázás, szár és nyesedékzúzás, de akár árokásás. Hernek Zoltán, a cég tulajdonos-ügyvezetője mutatta be nekünk.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Jász-Nagykun-Szolnok, Tiszaföldvár

Valentini Navajo erdészeti szárzúzó

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Hirdetésfeladás