Idén ötödik alkalommal rendezi meg a Portfolio Csoport kétnapos agrárkonferenciáját, amely az egyik legfontosabb hazai agrár-networking eseménnyé nőtte ki magát az elmúlt fél évtized során. A kapcsolatépítés mellett az elsőrangú szakmai programé a főszerep, amely két napon át, plenáris és párhuzamos tematikus szekciók keretén belül biztosít platformot a magyar agrárium legfontosabb témáinak megvitatásra.

November végén Siófokon rendezi meg a Portfolio Csoport a 2017-es Agrárszektor Konferenciát, amit a legfontosabb agrár-networking eseményként tartanak számon a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar szereplői. A rendezvény résztvevői a hazai agrárium meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől, ágazati és szakpolitikai döntéshozóitól kaphatnak választ az ágazatot érintő legfontosabb kérdésekre.

Az előadásokon, vitafórumokon olyan szakemberek, agrárpolitikusok, cégvezetők vesznek részt, mint Feldman Zsolt, agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkár, Szabó Miklós, a Tranzit-KER Zrt. vezérigazgatója, Hadászi László, a KITE Zrt. fejlesztési és szaktanácsadási igazgatója, Bognár Lajos országos főállatorvos, Pókos Gergely, a Bonafarm Csoport vezérigazgató-helyettese, Font Sándor, a Mezőgazdasági Bizottság elnöke vagy Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke.

A kétnapos konferencián olyan fontos és aktuális témákról is szó lesz, mint Közös Agrárpolitika jövője, az agrárium finanszírozása, az állattenyésztés és a növénytermesztés idei évi kihívásai, az új Nemzeti Fehérjeprogram, az integrációs törvény körüli viták vagy a mezőgazdaság innovációs forradalma. A kapcsolatépítés mellett az elsőrangú szakmai programé a főszerep, amely két napon át, plenáris és párhuzamos tematikus szekciók keretén belül biztosított platformot a magyar agrárium legfontosabb témáinak megvitatásra.

A konferencián a Portfolio Csoport bemutatja az „Agrárszektor 2017 - Az 50 legbefolyásosabb személy a hazai agráriumban” című kiadványt is, amely a benne felvonultatott portrékkal és szakcikkekkel teljes körűen és hitelesen világítja át a hazai agrárszektort.

Megosztás

További híreink

Kiskerti vetés szeptemberben: több zöldségnek is jó most az alkalom

2024.09.07.

A szeptemberi ültetés azért jó ötlet, mert így tavasszal hamarabb lesz termésünk és időt takaríthatunk meg a tavaszi ültetések idején.

A borászok figyelmét kéri a Nébih, veszélyes lehet az erjedés során keletkező mustgáz

2024.09.07.

Fokozottan kell figyelni a borászoknak, mert veszélyes lehet az erjedés során keletkező mustgáz a borkészítés során.

Digitalizáció, munkakönnyítés és fejlődés az agrárszakképzésben: Nagy István nyitotta az évet

2024.09.07.

Az agrárszakképző intézményekbe 3532 diák iratkozott be a 2024-2025-ös tanévre, a felnőttoktatásban résztvevőkkel együtt 4200-an kezdik meg a tanulmányaikat ezen a területen.

A szövetség szerint túl olcsó a tojás – az áremelés átléphetné a lélektani határt

2024.09.06.

A Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége szerint emelés nélkül veszélybe kerülhet a tojástermelés. A Vas Népe munkatársai körbekérdezték a vasi termelőket, ők terveznek-e emelni szeptembertől.

Partner

Megbízhatóság és hatékonyság a Pantera 40EC-vel ősszel is

2024.09.06.

A kombájnok rostaaljából kikelt, zöld sávokban megjelenő gabona árvakelés a gyenge kelő repcét teljesen kiszoríthatja, elpusztíthatja. A Pantera 40 EC hatékony megoldás lehet.

Az aktuális magyarországi aszálytérképnél szomorúbbat nem biztos, hogy lát a mai nap folyamán

2024.09.06.

Szeptember első napjaiban az időjárásban továbbra sem történt változás, a hőség és az aszály változatlanul tartott, és még az előző héten néhol előforduló záporok is elmaradtak. Pénteken várható lassú változás, először a Dunántúlon és a déli régióban, majd a jövő hét elejétől más területeken is megjelenhet a csapadék, a hőmérséklet pedig csökkenni fog. Ez a változás a kapásnövények terméseredményein már nem segít, de a repce vetéséhez nélkülözhetetlen a talaj nedvességtartalmának javulása.

Partnerhírek
Partner

Megbízhatóság és hatékonyság a Pantera 40EC-vel ősszel is

2024.09.06.

A kombájnok rostaaljából kikelt, zöld sávokban megjelenő gabona árvakelés a gyenge kelő repcét teljesen kiszoríthatja, elpusztíthatja. A Pantera 40 EC hatékony megoldás lehet.

Partner

Hány aszályos év kell még, hogy a gondolkodás megváltozzon?

2024.09.05.

Dunapatajon tartotta idei szakmai napját a Kukorica Kör Egyesület, ahol a jelenlévő gazdálkodók az agrárium elismert képviselőinek előadásait hallgathatták meg impozáns környezetben augusztus végén.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren

Magro.hu Piactér

Több mint 2.800 hirdetés 40 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás