Hogy mit jelöljön be?

Azt, hogy kér állami támogatást a növénybiztosítására. Mert csak akkor juthat hozzá az akár 70%-os állami támogatáshoz, ha az egységes kérelmében beteszi az „igen” szót a megfelelő rovatba.

Ennyi elég és utána a díjtámogatást automatikusan meg fogja kapni. Tehát nincs pályázat, nincs elbírálás, hanem ez a támogatás jár Önnek – ha köt növénybiztosítást.

De miért ne kötne növénybiztosítást?

Ahogy az egyik gazda fogalmazott a telefonban: „Nagyon szélsőséges az időjárás, a terményárak is úgy elszálltak, hogy ezt biztosítás nélkül nem lehet végigvinni.”

Ő már belátta azt, hogy a magas terményárak (amelyek valószínűleg betakarításig még emelkedni is fognak) és az egyre kiszámíthatatlanabb időjárás a komoly veszteség kockázatát is magában rejti.

Ha minden jól megy, akkor Ön az eladott terményedért jó pénzt fog kapni a végén. De ha nem, mert mondjuk egy jégeső keresztülhúzza a számításait, akkor ott áll az input anyagokba és a munkába befektetett pénzzel és idővel, a haszon meg sehol. Csak a veszteség.

Van olyan ügyfelünk, akinek az intenzíven és gondosan művelt szőlőjét tavaly nyáron gyakorlatilag tönkretette egy szupercellában keletkező jégeső. 70%-os jégkárt állapítottak meg nála. A kárérték – a számításaink szerint – meghaladta az 50 millió forintot. Tavaly még nem volt biztosítása és – pont az intenzív művelés miatt – a kárenyhítésből sem kapott semmit a rendszer sajátosságai miatt. Idén az elsők között kötött egy komoly növénybiztosítást.

Ugye Ön nem szeretne így járni?

Szeretné a lehető legnagyobb biztonságban tudni gazdasága és végső soron a családja pénzügyi helyzetét?

Nézze meg, mennyibe kerülne a védelem, amit egy növénybiztosítás nyújt!

Néhány adat megadása után egy 5 perces kalkulációval megtudja, hogy akár négy biztosító is mennyiért adná ezt a védelmet.

De itt még nincs vége! Ha nem tette volna meg eddig, adja meg a telefonszámát és felhívjuk. Válaszolunk a kérdéseire és megnézzük, milyen kedvezményeket adhatunk még. Javaslatokat teszünk, milyen kockázatokra érdemes és milyenekre nem érdemes biztosítást kötnie.

Segítünk a döntésben, hogy jobban jár-e, ha a kárenyhítési rendszert veszi igénybe, ha kára van, vagy érdemes növénybiztosításban gondolkodnia.

Mindez díjmentes. Sem a díjkalkulációért, sem a tanácsadásért nem kérünk pénzt, ezért kockázatmentesen, minden kötelezettség nélkül megteheti.

Kalkuláljon egy díjat most – és tudni fogja, mi az ára annak, hogy nyugodtan alhasson!

(x)

Megosztás

További híreink

A magyar EU-s elnökséggel új esély nyílik a gazdák hatékonyabb képviseletére

2024.07.11.

Az élelmezésbiztonság megőrzése érdekében hazánk európai uniós elnöksége során a gazdabarát, a válságálló, a versenyképes, a fenntartható és a tudásalapú európai mezőgazdaság megteremtéséért fog dolgozni.

Fontos növényvédelmi kérdésekre válaszoltak a NAK szakértői

2024.07.11.

A drónok és más precíziós technológiák forradalmasítják a növényvédelmi folyamatot, és potenciálisan csökkenthetik a növényvédőszer-használatot is.

Mától csökkent a gázolaj ára

2024.07.11.

Csütörtöktől csökken a gázolaj nagykereskedelmi ára, literenként bruttó 4 forinttal kerül majd kevesebbe. A benzin beszerzési ára most nem változik

Már csak néhány napot kell kibírni és utána lassú csökkenés várható a levegő hőmérsékletében

2024.07.11.

Csütörtökön sok napsütés várható fátyol-, és gomolyfelhőkkel. Az északi tájak mellett a déli óráktól máshol is erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, és elszórtan záporok, zivatarok kialakulása várható, legkisebb eséllyel délnyugaton. A szél többnyire mérsékelt marad, zivatarok környezetében azonban erős, viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 34 és 40 fok között alakul, északnyugaton lehet pár fokkal alacsonyabb a hőmérséklet, ott 30, 33 fok közötti értékek lesznek a jellemzőek. Késő estére 25 és 32 fok közé csökken a hőmérséklet.

Nézze meg, ma milyen időjárási riasztás van érvényben a megyéjében - mindenki értintett

2024.07.11.

Ma, csütörtökön folytatódik az embertpróbáló időjárás. Az ország minden vármegyéjére valamilyen figyelmeztetés van érvényben.

Digitalizációval teszi hatékonyabbá a nyúlhústermelést egy új magyar fejlesztés

2024.07.11.

Költséghatékony nyúlhústermelést tesz lehetővé az Állatorvostudományi Egyetem és a Tetrabbit Kft. digitális fejlesztése.

Partnerhírek
Partner

Nem Nagy Testvér a távsegítség - sokat várnak a szervizesek a precíziós mezőgazdasági szolgáltatástól az AGROTEC Magyarország Kft.-nél

2024.06.25.

A MyPLM Connect szolgáltatással ellátott New Holland traktorokhoz, kombájnokhoz már több mint egy éve elérhető Magyarországon az új gépállapot-felügyeleti rendszerként a Control Room szolgáltatás, ami újraírja az üzemben tartás szabályait. A hivatalos magyar márkakereskedő AGROTEC Magyarország Kft. komáromi központjából munkaidőben felügyelt rendszerrel ugyanis számtalan bosszantó probléma, ami eddig külön kiszállást, EST diagnosztikai laptoppal traktorban töltött hosszú órákat igényelt a szervizesektől, mára távolról, online is orvosolhatóvá vált. Az olyan tapasztalt szakemberek, mint Szűr Gábor, a Komáromi Területi Központ területi műszaki vezetője szerint az előnyök már most is komolyak, pedig még csak belekóstoltunk a rendszer lehetőségeibe.

Partner

ÁTK, kertészeti, erdészeti és precíziós kivitelű traktorok a SOLIS-tól

2024.05.26.

Egy igazán multifunkcionális traktorokat hozott a magyar piacra az ODISYS. A megfordítható kormányzás lehetőségét is biztosító erőgépek használatával nincs többé kitekeredett nyak és testtartás, legyen az a munka akár targoncázás, szár és nyesedékzúzás, de akár árokásás. Hernek Zoltán, a cég tulajdonos-ügyvezetője mutatta be nekünk.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Hirdetésfeladás