A magyarországi gazdák között is népszerű McHale V660 hevederes bálázó már hosszú évek óta bizonyított a hazai felhasználók körében. A kiemelkedő kapacitású bálázó alkalmas szinte minden nemű termény bálázására, legyen az szalma, széna vagy szenázs. A 10 éves múlttal rendelkező V660 modell az évek során folyamatosan fejlődött. A tavalyi szezontól megújult kivitelben és új elnevezéssel, McHale V6750 néven folytatja sikeres „pályafutását”.

A McHale V6750 bálázókkal 65 és 165 cm között bármekkora átmérőjű bálák készíthetőek - fokozat nélkül. A bála méretének beállítása a traktorba helyezhető kezelőpulton végezhető el. Ezen állítható be az, hogy a tömörítés milyen nyomáson történjen – külön a bálamagban illetve a bála többi részén; mennyi legyen az alkalmazott hálóréteg-szám, illetve, hogy milyen mértékű legyen a háló előfeszítése.

A McHale V6750 változókamrás bálázó (Fotó: McHale)

A V6-os bálázók bálakamráját három darab széles, végtelenített dupla-szövetbetétes gumiheveder alkotja - opcióként azonban a három heveder helyett egy darab szélesheveder is rendelhető. Mivel a gép a változókamrás bálázók elvén működik, így a bálatömörítés már a bálakészítés kezdetekor elindul, egyenletesen tömör bálát készítve így.

A bálázandó anyag felszedését egy 2,1 méter munkaszélességű rendfelszedő végzi, melyen az 5 sorban elhelyezett rugósujjak biztosítják a tökéletes felszedést. Az új, ún. adaptív terménytovábbító-rendszer a vastag, nehéz rendekben is biztosítja a folyamatos anyagáramlást a bálakamra felé, így nagyobb haladási munkasebesség érhető el bálázás közben. A szálasanyag továbbítását, egy masszív kialakítású, duplafülekkel ellátott rotor végzi.

A McHale V6750 bálázókkal 65 és 165 cm között bármekkora átmérőjű bálák készíthetőek (Fotó: McHale)

A rotor alatt táláható padlólemezben vannak elhelyezve az aprítókések, melyek bekapcsolásakor a bálazandó anyag szeletelésre kerül, ami elengedtethetetlen például szenázsbálák készítésekor. A V6750-es gépek 15 db aprítókéssel vannak ellátva, amelyek természetesen kikapcsolhatóak a kezelődobozról, ha nincs rájuk szükség.

A McHale bálázók minden modelljének alapfelszereltsége a traktorkabinból vezérelhető Drop Floor eltömődésgátló („medveölő”), mellyel az esetleges eltömődések könnyedén elháríthatók. Szintén alapfelszereltség az automatikus láncolajozás, amely folyamatos lánckenést biztosít a gépen található összes hajtólánc számára. A McHale gépek strapabíróságukról, minimális karbantartás- és alkatrészigényükről ismertek, nagyüzemi felhasználásra és fokozott igénybevételre lettek tervezve. Fontos szempont a használatot megkönnyítő számos felhasználóbarát megoldás. A gépek műszaki kialakítása mellett mindenképpen említésre méltó a szolnoki gyártóbázis háttértámogatása. Egyrészt a szükséges pótrészek rövid időn belül beszerezhetőek, másrészt az ott dolgozó szakember csapat mindenképpen pozitívan támogatja a hazai értékesítést, ezáltal a magyar felhasználókat.

Látogassa meg honlapunkat https://www.mchale.net, ahol a műszaki tulajdonságok mellet videót is megtekinthet a McHale V6750 gépről vagy ha további részletek is érdeklik hívjon bennünket a 06-56-527-112 elérhetőségen!

(x)

További híreink

Modern feudalizmust hozhat az agráradatok kezelése? 

2024.07.06.

A modernizálódó mezőgazdaságban új ágazatként jelentek meg a precíziós gazdálkodásra és az ennek kiszolgálására létrehozott eszköz- és programrendszerek.

Takács András Péter beszélt a növényvédelem aktuális témáiról

2024.07.06.

Takács András Péter beszélt a növényvédelem aktuális témáiról és a keszthelyi Georgikon Campus tevékenységéről.

Válaszok kellenek arról, hol tart a magyar agrárdigitalizáció

2024.07.05.

Tanulmány készül annak érdekében, hogy az Európai Unió tagállamai pontosabban lássák, hol tart a mezőgazdaság digitalizációja

Sürgősen változtatni kell a magyar mezőgazdaság vízellátásán

2024.07.05.

A jóval a rendszerváltás előtt megépült keleti és nyugati főcsatornán kívül nem nagyon fejlődött az infrastruktúra, pedig az ország bővelkedik felszíni vizekben.

Új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben

2024.07.05.

Javul a termelők helyzete, mert új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben.

Nyáron is jönnek a támogatások és pályázatok hírei

2024.07.04.

Júniusban is több cikkünk szólt a támogatások és a pályázatok témáiról, ebben a hírösszefoglalóban pedig összegyűjtöttük a legfontosabb kapcsolódó anyagokat az elmúlt hónapból.

Partnerhírek
Partner

Az LG repcehibridek a magyar körülmények között a lehető legmagasabb termést produkálják

2024.07.01.

Európa első számú repcehibridjével, az LG Ambassadorral, valamint egy új, ígéretes hibriddel, az LG Armadaval készül az új szezonra a Limagrain Hungária Kft. Szijártó Bálintot, a vállalat cégvezetőjét a Magro.hu kérdezte, aki többek között arról is beszélt, hogyan látja a repcetermesztés jövőjét Magyarországon.

Partner

Minden, amit a gyümölcsösök lombtrágyázásáról tudni kell - fókuszban az alma

2024.07.01.

A gyümölcsösökben az új trágyázási időszak mindig ősszel és kora tavasszal, a talajon keresztüli fenntartó trágyázással indul. Később, a nyár folyamán viszont kulcsszerephez jut a lombon keresztüli tápanyag-utánpótlás. Bár a gyümölcsösök fenntartó trágyázásához sem nélkülözhetők a talajvizsgálatok, de a termő gyümölcsösök esetén döntő jelentőségű a lombanalízis, amit rendszeresen el kell elvégezni. Az árutermő ültetvények költségtényezői között a tápelem-analízis nem olyan jelentős tétel, amit érdemes lenne megspórolni, különös tekintettel az így nyerhető tápláltsági állapotra. Az információ értékét, használhatóságát növeli, ha a mintavétel időben és szakszerűen történik, valamint az évenkénti mintaterek következetesen azonosak, sőt a talaj- és levélmintavételi egységek egymással beazonosíthatók, fedik egymást.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Solis 50 RX kabinos 12fokozat
Bács-Kiskun, Kecskemét

Solis 50 RX kabinos 12fokozat

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Goldoni S 80 plus fülkés traktor
Bács-Kiskun, Kecskemét

Goldoni S 80 plus fülkés traktor

Hitelesített telefonszám

12 000 000 HUF

+ áfa
Hirdetésfeladás