A BAUER név ismerősen cseng a gazdálkodók számára, sokszor egyet jelent a csévélődobos öntözőberendezésekkel, ami nem véletlen, hiszen a BAUER öntöződobok már több mint 30 éve jelen vannak hazánkban. A több évtizedes gyakorlati tapasztalatokon alapuló folyamatos fejlesztések új technológiákat eredményeztek. A saját gyártású teljesáramkörű turbinával szerelt gépek megfelelnek a mai kor elvárásainak, amikor a víz és energiatakarékosság elsődleges szempont. A napelemes energiaellátással működő öntözésvezérlő alapfelszereltség. A megszokott robosztus szerkezet kiegészült a legmodernebb öntözésvezérlési rendszerekkel, a már bevált SMS funkción felül a mobil öntözőgépek is bevonhatók a BAUER SmartRain öntözésirányítási rendszerbe. Minden öntözőgép tűzihorganyzott, és eredeti BAUER PE-csővel szerelt.

A több mint 70 modell közül minden területre, minden öntözési célra megtalálható az ideális megoldás, legyen szó akár futballpálya-, faiskolai vagy szántóföldi növények öntözéséről.

https://youtu.be/h5PEgQI6EUs

A RAINSTAR család legkisebb tagja az „A” széria. Ezek az öntözőgépek éppúgy alkalmasak golf- és lovas pályák öntözésére, mint kisebb szántóföldi parcellákhoz vagy akár kertészetekbe. 40-63 mm PE cső átmérő, 115-170 m hossz.

A RAINSTAR „T” sorozat a legkedvezőbb ár-érték arányt képviseli, egyszerűen kezelhető a forgatható csévélődobba integrált kitámasztólábaknak és az automata szórófejemelésnek köszönhetően. 65-100 mm PE cső átmérő, 220-450 m hossz.

A RAINSTAR öntözőgépek közül a legjobban felszerelt „E” széria hidraulikus kitámasztással és hidraulikus szórórfejkocsi emeléssel rendelkezik. Ennél a típusnál található a legszélesebb méretválaszték is, a PE cső átmérő 90-140 mm, a PE cső hossz 300-700 m közötti.

Bauer Rainstar öntöződobok

Mindhárom Rainstar sorozat alkalmas a konzolos öntözésre, a BAUER AS öntözőkonzolok szerkezeti hossza 16-26-32-50 m, rendkívül könnyen kezelhetők, egy ember is megoldhatja a mozgatásukat. A 0,8 bar fúvókanyomásnak köszönhetően növény- és talajkímélő módon valósítható meg az öntözés. A finoman porlasztott öntözővíz nem tömöríti a talajt, a konzol használatával kiküszöbölhető vízcseppek mechanikai ütőhatása, ami a talaj szerkezetromlásához vezetne. A konzolok szabad magassága 1,5 m, az AS50-es típusnál hidraulikusan 2,5 m-re emelhető.

Bauer AS 26 öntözőkonzol
Bauer AS 50 öntözőkonzol

Az alapmodellek számtalan opcióval kiegészíthetők, így mindenki megtalálja a számára ideális megoldást. Az öntöződobok működtetéséhez elengedhetetlen szivattyúkat, gyorskapcsolófejes öntözőcsöveket, valamint a Center, Lineár öntözőberendezéseket is megtalálja nálunk.

A gépeket üzembehelyezve adjuk át, a gépkezelők oktatást kapnak, szervízcsapatunk az öntözési szezonban napi 24 órában áll Partnereink rendelkezésére!

Még nyitva áll a Mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztését szolgáló pályázati lehetőség, ahol 40-60 % támogatás igényelhető, vagy kérje finanszírozási ajánlatunkat!

Tapasztalt kollégáink szívesen segítségére lesznek, keressen bennünket!

BAUER HUNGÁRIA KFT. (5000 Szolnok, Tószegi út 2.)
www.bauer-at.com/hu , bauer@bauerhungaria.hu, + 36 56 501-200, +36 30 950-21-00

(x)

További híreink

Magyarországon évente 21 milliárd forint vadkárigény keletkezik, változik a kezelése

2024.07.03.

Tavaly novemberben vetődött fel a Nemzeti Agrárkamarában először, hogy átveszik a vadkárigények teendőit a károsultaktól.

Megjött a tájékoztató a területi monitoring rendszer ellenőrzéseiről

2024.07.03.

A területi monitoring rendszer (TMR) a mezőgazdasági termelő által bejelentett területek vonatkozásában azonosítja a kérelemben bejelentettek és a műhold által észleltek eltéréseit.

Zajlik a szezon, itt az első nyári hónap gépes összefoglalója

2024.07.03.

A gépek témájához kapcsolódóan hoztunk híreket júniusból, hogy egy helyen összegyűjtve is böngészhetőek legyenek a tartalmak.

Már csak néhány napig lehet szavazni a 2024-es Év Szaktanácsadója címre

2024.07.02.

Az Agrárminisztérium és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara idén is keresi az Év Szaktanácsadóját. A cím odaítélésének első lépése a jelöléssel kezdődött.

Bővül a cseh és magyar szövetség: együttműködési megállapodást kötött az Agrofert és a Széchenyi István Egyetem

2024.07.02.

A Széchenyi István Egyetem stratégiai partnerségi együttműködési megállapodást kötött az Agrofert, a.s. vállalattal Csehország fővárosában, Prágában, a cégcsoport székhelyén.

Megnövelték a Gazdahitel költségvetését Romániában

2024.07.02.

Bővül a romániai Gazdahitel kerete: az eredetileg megszabott 815,5 millió lejről (65 milliárd 200 millió forint)  646 millió lejjel 1461,5 millió lejre, mintegy 116 milliárd 920 millió forintnyira nő a program költségvetése.

Partnerhírek
Partner

Az LG repcehibridek a magyar körülmények között a lehető legmagasabb termést produkálják

2024.07.01.

Európa első számú repcehibridjével, az LG Ambassadorral, valamint egy új, ígéretes hibriddel, az LG Armadaval készül az új szezonra a Limagrain Hungária Kft. Szijártó Bálintot, a vállalat cégvezetőjét a Magro.hu kérdezte, aki többek között arról is beszélt, hogyan látja a repcetermesztés jövőjét Magyarországon.

Partner

Minden, amit a gyümölcsösök lombtrágyázásáról tudni kell - fókuszban az alma

2024.07.01.

A gyümölcsösökben az új trágyázási időszak mindig ősszel és kora tavasszal, a talajon keresztüli fenntartó trágyázással indul. Később, a nyár folyamán viszont kulcsszerephez jut a lombon keresztüli tápanyag-utánpótlás. Bár a gyümölcsösök fenntartó trágyázásához sem nélkülözhetők a talajvizsgálatok, de a termő gyümölcsösök esetén döntő jelentőségű a lombanalízis, amit rendszeresen el kell elvégezni. Az árutermő ültetvények költségtényezői között a tápelem-analízis nem olyan jelentős tétel, amit érdemes lenne megspórolni, különös tekintettel az így nyerhető tápláltsági állapotra. Az információ értékét, használhatóságát növeli, ha a mintavétel időben és szakszerűen történik, valamint az évenkénti mintaterek következetesen azonosak, sőt a talaj- és levélmintavételi egységek egymással beazonosíthatók, fedik egymást.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Hirdetésfeladás