A BIOMIN széles körben elismert, mint a világ egyik vezető növényi alapú takarmány adalék gyártója. Több mint 150 kutatóintézettel való szoros együttműködésben végzett, 30 éves kutatás-fejlesztésének köszönhetően jött létre a forradalmian új Digestarom® DC terméke, amely a növényi adalékok következő generációjának számít. 

Manapság a különböző gyógynövényekből, fűszerekből és egyéb növényekből származó adalékokat előszeretettel alkalmazzák természetes hozamfokozóként. Ezek a takarmányfelvétel javítása mellett stimulálják az emésztési folyamatokat, valamint csökkentik a hasmenés előfordulását, köszönhetően az összetevők baktérium- és vírusellenes, antioxidáns, valamint nyugtató hatásának, amelyek a bélflóra összetételének javulását eredményezik.

A Biomin® Duplex Capsule részecskék könnyen felvehetőek

A Digestarom® DC ízfokozókból és biológiailag aktív összetevőkből áll, melyek a Biomin® Duplex Capsule technológiába vannak ágyazva. A kettős mikrokapszula magjában és a burokban lévő különböző növényi anyagok válogatott keveréke maximalizálja a növényekben rejlő egyedi pozitív hatásokat. A kapszula folyékony magja a bél mikroflórájának kialakításában játszik szerepet, a kapszula anyagába ágyazott összetevők az étvágyra és a belső elválasztásra hatnak, mialatt az egyéb gyógynövények és a kivonatok a bél védelméért felelősek. Az illat- és ízfokozó összetevők stimulálják az állatok nyál- és emésztőnedv-elválasztását, valamint fokozzák az enzimkiválasztást a szájtól kezdve az emésztőrendszer teljes hosszában, ami a tápanyagok jobb lebontásához vezet.

A Digestarom® DC ízfokozókból és biológiailag aktív összetevőkből áll, melyek a Biomin® Duplex Capsule technológiába vannak ágyazva

A Digestarom® DC erősíti a gyulladáscsökkentő- és antioxidáns hatásért felelős, ugyanakkor gyengíti a gyulladások kiváltásáért felelős faktort. Ez az emésztőrendszer kiegyensúlyozottságához vezet, mely sokkal jobb tápanyagemésztést eredményez, valamint javul az állatok egészségi állapota. Bizonyított, hogy a termék hasznos a különböző terheléssel járó termelési időszakok alatt, azáltal, hogy megerősíti a bélhámsejtek közötti fehérje összeköttetéseket (tight junctions), melyek gátat szabnak a kórokozók bélrendszer felőli behatolásának.

A Digestarom® DC aktiv összetevői folyamatosan szabadulnak fel az emésztőrendszerben

Az innovatív Biomin® Duplex Capsule részecskék könnyen felvehetőek, mivel egyöntetűen apró méretük miatt homogénen elkeverhetők a takarmányban. Gyakorlatilag minden egyes pelletben megtalálható legalább egy Biomin® Duplex Capsule részecske. A kapszula által a Digestarom® DC aktiv összetevői folyamatosan szabadulnak fel az emésztőrendszerben, így célzottan tudjuk bejuttatni az emésztőrendszer különböző szakaszaiba azokat a növényi eredetű összetevőket, melyek a haszonállatoknál a maximális hozadékot biztosítják. A BIOMIN egyedülálló kapszulázási technológiája ugyanakkor megvédi az eszenciális olajokat a takarmánygyártásnál fellépő hőterheléssel szemben is.

A Digestarom® DC hatása

A Digestarom® DC összetett hatásainak köszönhetően javítja a bél mikroflóráját, segít az állatnak az enterális kórokozók elleni küzdelemben, csökkenti a gyulladásos folyamatokat, így lehetőséget teremt az antibiotikumok és a ZnO használatának csökkentésére, illetve mellőzésére. A termék továbbá fokozza az emésztést, javítja a takarmány hasznosulását és a növekedést, ezáltal jobb teljesítményt biztosít, következésképpen javítja a termelés jövedelmezőségét!

https://www.youtube.com/watch?v=rhNH33ZM89o

További információkért lépjen kapcsolatba a BIOMIN Magyarország Kft. munkatársaival:

E-Mail: office.hungary@biomin.net

Telefon:
Északnyugat-Magyarország:
Északkelet-Magyarország:
Dél-Magyarország:


Kádár László (+36 20 401 4500)
Remenyik Zsolt (+36 30 272 2166)
Kenyeres Attila (+36 70 885 9479)

Honlap:
www.biomin.hu
www.sertes.hu
www.baromfi.hu
www.szarvasmarha.hu

(x)

További híreink

Válaszok kellenek arról, hol tart a magyar agrárdigitalizáció

2024.07.05.

Tanulmány készül annak érdekében, hogy az Európai Unió tagállamai pontosabban lássák, hol tart a mezőgazdaság digitalizációja

Sürgősen változtatni kell a magyar mezőgazdaság vízellátásán

2024.07.05.

A jóval a rendszerváltás előtt megépült keleti és nyugati főcsatornán kívül nem nagyon fejlődött az infrastruktúra, pedig az ország bővelkedik felszíni vizekben.

Új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben

2024.07.05.

Javul a termelők helyzete, mert új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben.

Nyáron is jönnek a támogatások és pályázatok hírei

2024.07.04.

Júniusban is több cikkünk szólt a támogatások és a pályázatok témáiról, ebben a hírösszefoglalóban pedig összegyűjtöttük a legfontosabb kapcsolódó anyagokat az elmúlt hónapból.

Tisztul Békés: 10 ezer tonnányi illegális hulladéktól szabadították meg a vármegyét

2024.07.04.

Összesen mintegy 10 millió kilogrammnyi, vagyis 10 ezer tonnányi elhagyott, jogellenesen elhelyezett hulladéktól szabadították meg tavaly Békés vármegyét, csaknem 400 bejelentést vizsgáltak ki.

Partner

A Corteva innovációi a hatékonyságra és fenntarthatóságra fókuszálnak

2024.07.04.

A magyarországi gazdálkodók 2024-es mezőgazdasági tevékenységét továbbra is befolyásolják az elmúlt évek nehézségei; a klímaváltozás és az aszályos időjárás, a szomszédos országban zajló háború és annak gazdasági hatásai, valamint a terményárak hektikus változása. A hatékonyság továbbra is központi szerepet játszik a gazdálkodásban, és a Corteva Agriscience nemzetközi mezőgazdasági kutató-fejlesztő vállalat olyan fenntartható megoldásokon dolgozik, amelyek segíthetnek a magyar gazdáknak a jövedelmezőség és a termelékenység javításában még egy ilyen kihívásokkal teli időszakban is.

Partnerhírek
Partner

Az LG repcehibridek a magyar körülmények között a lehető legmagasabb termést produkálják

2024.07.01.

Európa első számú repcehibridjével, az LG Ambassadorral, valamint egy új, ígéretes hibriddel, az LG Armadaval készül az új szezonra a Limagrain Hungária Kft. Szijártó Bálintot, a vállalat cégvezetőjét a Magro.hu kérdezte, aki többek között arról is beszélt, hogyan látja a repcetermesztés jövőjét Magyarországon.

Partner

Minden, amit a gyümölcsösök lombtrágyázásáról tudni kell - fókuszban az alma

2024.07.01.

A gyümölcsösökben az új trágyázási időszak mindig ősszel és kora tavasszal, a talajon keresztüli fenntartó trágyázással indul. Később, a nyár folyamán viszont kulcsszerephez jut a lombon keresztüli tápanyag-utánpótlás. Bár a gyümölcsösök fenntartó trágyázásához sem nélkülözhetők a talajvizsgálatok, de a termő gyümölcsösök esetén döntő jelentőségű a lombanalízis, amit rendszeresen el kell elvégezni. Az árutermő ültetvények költségtényezői között a tápelem-analízis nem olyan jelentős tétel, amit érdemes lenne megspórolni, különös tekintettel az így nyerhető tápláltsági állapotra. Az információ értékét, használhatóságát növeli, ha a mintavétel időben és szakszerűen történik, valamint az évenkénti mintaterek következetesen azonosak, sőt a talaj- és levélmintavételi egységek egymással beazonosíthatók, fedik egymást.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Solis 50 RX kabinos 12fokozat
Bács-Kiskun, Kecskemét

Solis 50 RX kabinos 12fokozat

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Goldoni S 80 plus fülkés traktor
Bács-Kiskun, Kecskemét

Goldoni S 80 plus fülkés traktor

Hitelesített telefonszám

12 000 000 HUF

+ áfa
Hirdetésfeladás