A finnországi Oy ELHO Ab gépeit, 1967-es alapítása óta a legkorszerűbb technológiák alkalmazása, a kiemelkedő anyag- és gyártásminőség, ezekből eredően a nagyfokú megbízhatóság jellemzi. Gépeit a skandináv piacok hagyományosan magas műszaki és takarmány-higiéniai elvárásainak megfelelően fejleszti és gyártja. Az ELHO gépeinek és gépkombinációinak használatával jelentősen növelhető a betakarítás hatékonysága és kiszámíthatósága, a takarmány minőségének növelése és a költségek csökkentése mellett.

Az Agrowolf Kft. 2012 óta hivatalos magyarországi képviselője az ELHO-nak, a gépek értékesítését viszonteladói partnerei segítségével végzi. Az ELHO nagy teljesítményű gépei kiváló választási lehetőséget nyújtanak azoknak a gazdálkodóknak, akik a legmagasabb betakarítási hatékonyságra és extra minőségű takarmányra törekednek.

TÁRCSÁS KASZÁK

Kiemelkedő hatékonyság, tiszta termény, egyszerű kezelhetőséggel

Kattintson a képre részletes információkért!

https://www.youtube.com/watch?v=QUD_ikkefvE&feature=youtu.be&utm_source=magro&utm_medium=magro%20cikk&utm_campaign=2019%20tavasz

Az ELHO széles választékban kínálja hátsó függesztésű, front-függesztésű, vontatott kaszáit és kaszakombinációit( 2,4 – 10,5 m munkaszélességekkel).

Gépeinek letisztult és céltudatos tervezettsége nagy betakarítási teljesítményt, egyszerű kezelést és problémamentes működést biztosít.

Minden kasza az ELHO díjnyertes hidro-pneumatikus tehermentesítőjével - HydroBalance - szerelt. Ez a rendszer, könnyed és pontos talajkövetést biztosít a vágórészeknek, gyorsan reagál a talaj egyenetlenségeire, egyszerűen állítható különböző területi viszonyokhoz. A minimális talajterhelés eredménye a lehető legtisztább termény, üzemanyag-megtakarítás mellett.

A gyártó minden takarmánynövényhez (fűfélék, pillangósok, rozs, stb.) kínál megfelelő technológiát, szársértő nélküli, kovácsolt acél ütőujjas vagy gumihengeres szársértővel szerelt kaszáival.

Az ELHO kaszák különösen erős vágórésze, minden talajon kiváló vágási minőséget, tiszta, gyors és hatékony betakarítást, hosszú élettartamot eredményez.

A gyártó, több kaszájához is kínálja csigás rendösszesítőjét (SideFlow), ami nagy mennyiségű anyag kíméletes és veszteségmentes továbbítását biztosítja. Külön figyelmet érdemelnek az ELHO SideFlow-val szerelt dupla és tripla kombinációi. Ezek a nagy hatékonyságú gépek különösen szenázs készítésénél jelentenek komoly technológiai előnyt a hagyományos rendszerekhez képest. A SideFlow egység fedeleinek nyitásával a gép terített rend létrehozására is alkalmas.

A SideFlow csigás rendrehordó gyors és hatékony betakarítást biztosít

Kattintson a képre részletes információkért!

https://youtu.be/CVECz9NTOtk?utm_source=magro&utm_medium=magro%20cikk&utm_campaign=2019%20tavasz

RENDKÉPZŐK

Extra minőségű, szennyeződésmentes takarmány, nagy területteljesítmény mellett

Kattintson a képre részletes információkért!

https://youtu.be/VUyt_1kmMVs?utm_source=magro&utm_medium=magro%20cikk&utm_campaign=2019%20tavasz

Az ELHO több évtizede fejleszti és gyártja hidraulikus meghajtású, forgókosaras rendszerű rendképzőit, amelyek az egyik legjobb megoldást nyújtják az extra minőségű takarmány biztosításához.

A hidromotorral forgatott kosarak nem húzzák a terményt a talajon hanem folyamatos feldobó mozgatással terelik a középvonal felé. Ennek a megoldásnak köszönhetően a termény mentes marad a szennyező anyagoktól (kő, föld, trágya) amelyek a minőségét ronthatnák.

A kosarak forgatási sebessége fokozatmentesen állítható, így minden fajtájú és állagú termény rendkívül kíméletes kezelésére alkalmasak.

A gépek jól formázott, jól szellőző rendet képeznek melyben a baktérium fertőzés előfordulása töredékére csökken.

A VT600, frontfüggesztésre vagy homlokrakodóra csatlakoztatva, bálázógéppel együtt, rendkívül gyors, tiszta, és a kevesebb művelet miatt, gazdaságos betakarítást biztosít.

A gépek meghajtási igénye mindössze 25-35 liter olaj/perc, ezért kisebb teljesítményű traktorokkal is megbízhatóan használható. A VT750 és VT950 gépek munkaszélessége akár menet közben is fokozatmentesen állítható a termény mennyiségének vagy a rend szélességének függvényében. A rendkívül egyszerű konstrukció, egyszerű kezelést, minimális szerviz igényt és megbízható működést biztosít.

BÁLAAPRÍTÓ-KIOSZTÓK

Pontos adagolás, egyenletes aprítékméret, megbízható működtetés

Kattintson a képre részletes információkért!

https://youtu.be/0aYCYir3F7c?utm_source=magro&utm_medium=magro%20cikk&utm_campaign=2019%20tavasz

Az ELHO függesztett és vontatott kivitelekben gyártja bálaaprító-kiosztó gépeit. Gépei alkalmasak kör és szögletes takarmánybálák aprítására és kiosztására etetéshez, valamint szalmabálák alomként kiszórására.

Az RC 1500/1800 függesztett gépek, rendkívül szilárd és erős kialakításukkal, kiválóan alkalmasak kemény - akár fagyott - bálák folyamatos aprítására, 20 – 50 mm aprítékmérettel.

A gép jobb és bal oldalán elhelyezett kifúvókkal az almozás és etetés egyaránt végezhető, opciósan hidraulikusan fordítható kifúvótoronnyal szerelhető.

A hidraulikus beemelőkarok segítségével a gép kezelője egyedül is végezheti a bálák betöltését.

Jól használhatók etetőkocsikba töltendő takarmánykeverék előaprításához is. Az ELHO gépeiről további részletes információkat találhat honlapunkon és az alábbi elérhetőségeken:

www.elho.hu

IMPORTŐR
AGROWOLF Kft.
H-5000, Szolnok, Thököly út 90.
Tel.: 56/420-564
Wolf Miklós
20/333-3444
agrowolf@externet.hu

(x)

Megosztás

További híreink

Modern feudalizmust hozhat az agráradatok kezelése? 

2024.07.06.

A modernizálódó mezőgazdaságban új ágazatként jelentek meg a precíziós gazdálkodásra és az ennek kiszolgálására létrehozott eszköz- és programrendszerek.

Takács András Péter beszélt a növényvédelem aktuális témáiról

2024.07.06.

Takács András Péter beszélt a növényvédelem aktuális témáiról és a keszthelyi Georgikon Campus tevékenységéről.

Válaszok kellenek arról, hol tart a magyar agrárdigitalizáció

2024.07.05.

Tanulmány készül annak érdekében, hogy az Európai Unió tagállamai pontosabban lássák, hol tart a mezőgazdaság digitalizációja

Sürgősen változtatni kell a magyar mezőgazdaság vízellátásán

2024.07.05.

A jóval a rendszerváltás előtt megépült keleti és nyugati főcsatornán kívül nem nagyon fejlődött az infrastruktúra, pedig az ország bővelkedik felszíni vizekben.

Új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben

2024.07.05.

Javul a termelők helyzete, mert új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben.

Nyáron is jönnek a támogatások és pályázatok hírei

2024.07.04.

Júniusban is több cikkünk szólt a támogatások és a pályázatok témáiról, ebben a hírösszefoglalóban pedig összegyűjtöttük a legfontosabb kapcsolódó anyagokat az elmúlt hónapból.

Partnerhírek
Partner

Az LG repcehibridek a magyar körülmények között a lehető legmagasabb termést produkálják

2024.07.01.

Európa első számú repcehibridjével, az LG Ambassadorral, valamint egy új, ígéretes hibriddel, az LG Armadaval készül az új szezonra a Limagrain Hungária Kft. Szijártó Bálintot, a vállalat cégvezetőjét a Magro.hu kérdezte, aki többek között arról is beszélt, hogyan látja a repcetermesztés jövőjét Magyarországon.

Partner

Minden, amit a gyümölcsösök lombtrágyázásáról tudni kell - fókuszban az alma

2024.07.01.

A gyümölcsösökben az új trágyázási időszak mindig ősszel és kora tavasszal, a talajon keresztüli fenntartó trágyázással indul. Később, a nyár folyamán viszont kulcsszerephez jut a lombon keresztüli tápanyag-utánpótlás. Bár a gyümölcsösök fenntartó trágyázásához sem nélkülözhetők a talajvizsgálatok, de a termő gyümölcsösök esetén döntő jelentőségű a lombanalízis, amit rendszeresen el kell elvégezni. Az árutermő ültetvények költségtényezői között a tápelem-analízis nem olyan jelentős tétel, amit érdemes lenne megspórolni, különös tekintettel az így nyerhető tápláltsági állapotra. Az információ értékét, használhatóságát növeli, ha a mintavétel időben és szakszerűen történik, valamint az évenkénti mintaterek következetesen azonosak, sőt a talaj- és levélmintavételi egységek egymással beazonosíthatók, fedik egymást.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Solis 50 RX kabinos 12fokozat
Bács-Kiskun, Kecskemét

Solis 50 RX kabinos 12fokozat

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Goldoni S 80 plus fülkés traktor
Bács-Kiskun, Kecskemét

Goldoni S 80 plus fülkés traktor

Hitelesített telefonszám

12 000 000 HUF

+ áfa
Hirdetésfeladás