A Solis 7 éve vetette meg a lábát a magyar piacon, és a traktormárka immáron 4 éve piacvezető a 90 lóerőig tartó kategóriában. A folyamatosan megújuló európai uniós és a hatályos, azt átültető magyar jogszabályi környezetnek megfelelve fejlesztettük termékeinket, cégünket és partneri hálózatunkat. Most eljött az ideje, hogy bemutathassuk termékeink megbízhatóságának hátterét.

 

Gyártani csak és kizárólag kiváló minőséget

 

A Sonalika International Tractors Ltd.(SOLIS GROUP) a világ első számú integrált traktorgyártó üzemét birtokolja a pandzsábi Hoshiarpurban, évi 300 000 traktor gyártási kapacitásával. Az üzem közel 500 hektáron terül el, és 10 különböző gyártóegysége van, amelyek Sonalika traktorokat és alkatrészeket gyártanak. A gépek minőségét a professzionálisan képzett munkaerő garantálja, melyet a minőségbiztosítási rendszerük a leghatékonyabb eszközökkel támogat és teljes, azaz 100%-os tesztelési rátával dolgozik. Készáru csak tesztelve kerül ki a gyárból. Jelen van minden kontinensen, 139 országban, közel 150 importőrrel dolgozik együtt. Évente 20-28 ezer darab traktort és közel 40 ezer darab munkagépet exportál a világ minden tájára. India első számú traktor exportőre, globális hálózatuk szinte mindenhol jelen van és minden kontinensen saját összeszerelő üzemmel szolgálják ki az igényeket.

 

 

Az alábbi kis nyelvtörőben olvasható a koncepció:

 

Ahhoz, hogy a Solis traktor legyen, nem kell megvennünk semmit és ahhoz, hogy a traktor Solis legyen megteszünk mindent, mint ahogy ahhoz, hogy a traktor Solis legyen, nem kell megvennünk semmit és ahhoz, hogy a Solis traktor legyen megteszünk mindent!

 

Miért érdemes a Solis traktort választani?
Miért jó a Solis családhoz tartozni?
Miért jó a Solis traktor választani?

 

 

  1. Saját fejlesztőmérnök-csoport közel 300 fővel, így minden részletre van idő és figyelem: nem veszünk, hanem tervezünk és gyártunk
  2. Saját öntvény- és öntvénymegmunkáló üzemegységünk van: nem veszünk, hanem tervezünk és gyártunk
  3. Saját hajtómű: nem veszünk, hanem tervezünk és gyártunk
  4. Saját, megbízható, üzemanyag-takarékos és hosszú élettartamú, nyomatékos motorok: nem veszünk, hanem tervezünk és gyártunk
  5. Saját gyártású kabinok: csak az üveget nem mi gyártjuk, azon kívül mindent mi tervezünk és gyártunk
  6. Saját lemezmegmunkáló présüzem: nem veszünk, hanem tervezünk és gyártunk
  7. Saját hidraulikaszelep és -vezérlés, gyártósorunkon készülnek a traktoraink alkatrészei, mert mi nem vesszünk, hanem tervezünk és gyártunk
  8. Saját hajtáslánc gyártó üzemegységünk van: mi nem veszünk, hanem tervezünk és gyártunk
  9. Saját festőüzem a legkorszerűbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelve: mi nem veszünk, hanem tervezünk és gyártunk
  10. Rakodás előkészítés, minőség ellenőrzés egy kézben, professzionális kiszolgálással, Európai színvonalú 0-24 órás nemzetközi vevőszolgálattal és alkatrészellátással

 

A teljes gyártási folyamat minden állomása a gyár területén történik, ezért van az, hogy a SOLIS traktorokban nincsenek licensz alapján gyártott alkatrészek, amit pedig nem mi gyártunk az csak és kizárólag nemzetközileg is elismert beszállítóktól származik (Pl Bosch, Rexroth, Wagner, stb.).

 

Büszkék vagyunk fejlesztéseinkre és termékeinkre, melyek garantálják azok hosszútávú és magasfokú megbízhatóságát, valamint kiemelkedően magas ár-értékarányát. Azért vagyunk elkötelezettek a tervezéstől kezdve a márkakereskedéseinken át a műhelyeinkig, hogy az összes traktorunk, munkagépünk és szolgáltatásunk megfeleljen a minőségi és fenntarthatósági elvárásoknak. Az Ön elégedettsége az elsődleges célunk.

 

 

Már 3 éve annak, hogy Magyarország teljes területére kiterjedő szervízhálózatot üzemeltetünk, az Önök kényelme érdekében, mindegy merre jár, a gépével a segítség a közelében van, számíthat ránk.

 

A SOLIS 4 éve piacvezető márka Magyarországon a 20-90 lóerőig kategóriában. 2022-ben több mint 450 traktorunk talált gazdára, méltán mondhatjuk, hogy minden szempontból nézve hatalmas sikert aratott a Solis. Most 2023-ban ismét eljött a megújulás éve, amikor kibővül kínálatunk és a teljes szegmenst lefedi a modellsor a 20-90 lóerő tartományban. Szinte minden modellünkben érkezik újdonság. Kínálatunk A Solis 16, 20, 22, 26 6/2, 9/9 és hidrosztatikus váltós, év végére a 30-as, érkezik a C-széria 35, 45 lóerős kivitele és a nagy kategóriában az 50, 60, és a 60+, illetve a 75, 90 modellek és az szűkített nyomtávú kertészeti sorozat 75N és 90N modellje.

 

Összességében 17 modell és ezek kabinos és kabin nélküli változatai adják a teljes lefedettséget.

 

A kínálatunkban természetesen szerepelnek a gyári munkagépek is, melyek robusztusok és kiváló munkát végeznek a talajművelés során, itt említem meg a talajmaróinkat, szárzúzóinkat, homlokrakodóinkat, ekéinket. A termékek ár-érték aránya egészen egyszerűen verhetetlen.

 

 

(x)

Megosztás

További híreink

A bálványfa: barát vagy ellenség? Egy kertészeti probléma, ami mindenkit érdekelhet!

2024.10.06.

A bálványfa, más néven Ailanthus altissima, sokak számára egy ismeretlen, mégis elterjedt növényfaj, amely gyakran okoz problémákat a kertekben és a természetes élőhelyeken. Ez a gyorsan növekvő fafaj számos kérdést vet fel, különösen invazív jellegének és ökológiai hatásainak köszönhetően.

Csak semmi egzotikum! Ízletes, egészséges és magyar élelmiszerek!

2024.10.06.

A szezonális élelmiszerek nemcsak egészségesek, ezeket választva a helyi termelőket támogathatjuk és még a bolygót is kíméljük azzal, hogy nem távoli tájakról származó alapanyagokat vásárolunk. Az ősz kifejezetten kedvez a szezonális bevásárlásnak, egy sor zöldség és gyümölcs ilyenkor jelenik meg a piacokon.

Magasan stabilizálódnak az árak, csend honol a vitaminok piacán

2024.10.06.

A vevők a közeli igényekre szerződtek, az eladók pedig incsenek igazán kínálati pozícióban, eltekintve attól a néhány kereskedőtől, akik megpróbálják megmozgatni a készleteiket. Az árak továbbra is nagyon magasak.

Eurotier 2024: odaítélték a takarmányozás szakterületének innovációs díjait

2024.10.06.

Bő egy hónappal az idei Eurotier előtt a Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) Innovációs Bizottsága bejelentette a 2024-es év innovációs díjazottjait. Összesen 4 arany- és 21 ezüstérmet ítéltek oda. Ezek közül most a takarmányozási innovációkat emeltük ki.

Óvakodjunk a mérgező hasonmásoktól! 10 „gonosz” gyümölcs

2024.10.06.

Az ősz varázslatos időszak a szabadban való felfedezésre, a változó levelek élénk színeivel és a csípős levegővel minden túrán felpezsdít. De a réteken és erdőkön való vándorlás során csábító bogyós gyümölcsökre bukkanhatunk, amelyek az ismerős kerti gyümölcsök vadon élő változatának tűnnek. Azonban itt is igaz a mondás – nem mind arany, ami fénylik –, sok ilyen bogyó ártalmas, sőt akár halálos is lehet, ha elfogyasztjuk.

Őszi ültetés: tippek, eszközök és gyakori – elkerülendő – hibák

2024.10.06.

Ahogy a nyár élénk árnyalatai átadják helyét az ősz arany tónusainak, sok kertész azt gondolhatja, hogy ideje szögre akasztani a szerszámokat. Az ősz azonban a legjobb idő az ültetésre, olyan egyedülálló előnyöket kínálva, amelyek tavasszal sikeressé tehetik a kertet. Ebben a cikkben megvizsgáljuk az őszi ültetés alapvető dolgait, a szükséges eszközöktől a gyakori, elkerülendő hibákig, így biztosítva, hogy a kertészeti erőfeszítések eredményesek legyenek.

Partnerhírek
Partner

Vulcan Profi Smax – granulált elemi kén - Mindenkinek használni kellene?!

2024.10.04.

Az elmúlt években a kénhiány állandósult a növénytermesztésben. Sok és egyoldalú a kijuttatott nitrogén, miközben egyre magasabb fehérje- és olajtartalmú növényeket termesztünk. Granulált kén használatával több évre elegendő ként tudunk kijuttatni.

Partner

Nem csak értékesít és szolgáltat, hanem drónok üzemeltetésében is segít a PlantaDrone

2024.10.02.

A Kukorica Kör Egyesület dunapataji Szakmai Napján Gyovai Szabolcs, a PlantaDrone Kft. ügyvezetője, a dróntechnológia lehetséges felhasználási módozatairól tartott előadást. Az elhangzottak szerint az értékesítésen túl már az üzemeltetésükben is segíti a dróntulajdonosokat a cég, az általuk létrehozott Drón műveleti központ által.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat

Magro.hu Piactér

Több mint 3.300 hirdetés 104 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás