A Magro.hu mezőgazdasági piactér rendelkezik az online kereskedés összes előnyével:

  • gyors,
  • kényelmes,
  • kedvező áru üzleteket lehet kötni,
  • könnyű új üzleti partnereket megismerni, mivel a piacteret havonta 55.000-en látogatják.

Természetesen, mint minden szolgáltatásnak, az online kereskedésnek is lehetnek hátrányai, például kiderül, hogy nem olyan minőségű a termény, az áru, mint ami megfelelne az elvárásainknak. De ez a hagyományos kereskedés során is előfordulhat, ráadásul akkor időt, és utazási költséget is pazaroltunk a kereskedésre.

Érdemes aktívnak lenni, és nem csupán várni, de keresni is a leendő üzleti partnereket, tájékozódni a feltöltött ajánlat részleteiről!

Ha már az ajánlatfeltöltésnél tartunk, szeretnénk egy rövid, összefoglaló anyagot megosztani Önnel, mit és hogyan érdemes kitölteni, hogy minél több érdeklődőhöz eljusson akár eladási, akár vételi ajánlata:

1. lépés

Jelentkezzen be, majd Az én magrom fülön belül az Eladnék vagy Vennék menüpontban indítson Új eladási/vételi ajánlatot!

1. lépés - Indítson új eladási vagy vételi ajánlatot!
 
2. lépés

Először adja meg a Kínált/Kívánt termék-et olyan módon, hogy elkezdi begépelni az adott termék nevét. Majd a lenyíló listában kattintson az eladni, vagy venni kívánt termék nevére (a termék neve ezek után zölden fog megjelenni).

2. lépés - Adja meg az eladni vagy megvenni kívánt termék nevét!
A termék neve zölden kell megjelenjen az ajánlati lap tetején.
 
3. lépés

Ezt követően érdemes először a bal oldali, majd a jobb oldali oszlop adatait kitölteni, de figyeljen arra, hogy az ár megadása mellett válassza ki azt is, milyen mértékegységben kívánja megadni az adott terméket. Nem mindegy, ugyanis, hogy mázsában, vagy tonnában jelöli meg a kukorica árát, majd az összesen eladni, vagy venni kívánt mennyiséget.

3. lépés - Mennyiség megadása
 
4. lépés

Ha a sötétebb háttéren lévő eladási/kínálati lapot kitöltötte, érdemes az ez alatt elhelyezkedő mezőkből legalább a Termék leírását megadni. Amennyiben ezt a részt kitölti, nem csak az internetes keresőmotorok fogják könnyebben megtalálni az Ön ajánlatát, de a lehetséges üzleti partnere is több információhoz jut a termékkel kapcsolatban. Nem mindegy, hogy milyen fajta almát szeretnénk eladni, vagy venni, vagy idei vagy ó kukoricát kínálunk eladásra, ill. keresünk megvételre.

4. lépés - Termék leírása
 
5. lépés

Ha van fotója is a kínált termékről, töltse fel, hiszen ezzel még inkább ösztönzi leendő vásárlóit, hogy az Ön terményét, áruját válasszák.

5. lépés - Fotó feltöltése
 

A termény feltöltése csupán ennyiből áll, de nagyon fontos, hogy pontosan végezze el. Amennyiben további segítségre lenne szüksége ezzel kapcsolatban, nézze meg azt is, hogyan működik ez a gyakorlatban, a következő videóban!>> Vagy keresse ügyfélszolgálatunkat, szívesen kalauzoljuk végig a folyamaton!

Az alkudozás előnyeiről, és a piactér további lehetőségeiről elolvashatja előző cikkünket is, ha még nem tette meg.

Sikeres kereskedést és jövedelmező üzletkötést kívánunk!

 Magro.hu

Megosztás

További híreink

A Duna-Tisza köze, Csongrád és Békés lehet az idei év vesztese

2024.07.10.

Az aratásra kedvező a száraz és meleg időjárás, azonban az ország középső területein fokozódik az aszály, és a nyári növényeknek esőre lenne szüksége. A héten kicsi a csapadék esélye, a forróság azonban szombatig csak fokozódik.

Még lehet jelentkezni az “Interaktív innováció és hálózatosodás” című NAK-AKI képzésre

2024.07.10.

A fejlődés mozgatórugói: interaktív innováció és hálózatosodás címmel a Nemzeti Agrárgazdálkodási Kamara (NAK) és az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) – a nemzeti Közös Agrárpolitika hálózat keretében - újabb tréninget szervez mezőgazdasági szaktanácsadók és erdészeti szakirányítók részére.

Már látszik, mikor érhet véget a trópusi forróság

2024.07.10.

A mostani számítások szerint a július 20-ával kezdődődő hétvégén néhány fokot visszaesik a hőmérséklet, ez azonban csupán azt jelenti majd valószínűleg, hogy 40-ről 30 fok környékére esik vissza.

Végre jövedelmezőbbé válhat a hazai állattenyésztés több banki szakértő szerint is

2024.07.10.

Az élő állatok és állati termékek piacain stabilak az árak, ami kedvezőbb jövedelmezőséget vetít előre.

Az egyik legfontosabb kérdés a növénytermesztésben a fajtaválasztás: ünnepelt a Gabonakutató Kiszomboron

2024.07.09.

A szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft. jubileumi országos kalászos fajtabemutatót tartott a Csongrád-Csanád vármegyei Kiszomboron. 

Új tulajdonosa van a vegyszerhasználat jelentős csökkentésén dolgozó Ekobot vállalatnak

2024.07.09.

Az Ekobot elképzelése, hogy fenntartható alternatívákat kínáljon az emberi fogyasztásra szánt növények vegyszeres permetezésének csökkentésére vagy megszüntetésére.

Partnerhírek
Partner

Nem Nagy Testvér a távsegítség - sokat várnak a szervizesek a precíziós mezőgazdasági szolgáltatástól az AGROTEC Magyarország Kft.-nél

2024.06.25.

A MyPLM Connect szolgáltatással ellátott New Holland traktorokhoz, kombájnokhoz már több mint egy éve elérhető Magyarországon az új gépállapot-felügyeleti rendszerként a Control Room szolgáltatás, ami újraírja az üzemben tartás szabályait. A hivatalos magyar márkakereskedő AGROTEC Magyarország Kft. komáromi központjából munkaidőben felügyelt rendszerrel ugyanis számtalan bosszantó probléma, ami eddig külön kiszállást, EST diagnosztikai laptoppal traktorban töltött hosszú órákat igényelt a szervizesektől, mára távolról, online is orvosolhatóvá vált. Az olyan tapasztalt szakemberek, mint Szűr Gábor, a Komáromi Területi Központ területi műszaki vezetője szerint az előnyök már most is komolyak, pedig még csak belekóstoltunk a rendszer lehetőségeibe.

Partner

ÁTK, kertészeti, erdészeti és precíziós kivitelű traktorok a SOLIS-tól

2024.05.26.

Egy igazán multifunkcionális traktorokat hozott a magyar piacra az ODISYS. A megfordítható kormányzás lehetőségét is biztosító erőgépek használatával nincs többé kitekeredett nyak és testtartás, legyen az a munka akár targoncázás, szár és nyesedékzúzás, de akár árokásás. Hernek Zoltán, a cég tulajdonos-ügyvezetője mutatta be nekünk.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Jász-Nagykun-Szolnok, Tiszaföldvár

Valentini Navajo erdészeti szárzúzó

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Hirdetésfeladás