Tippek, trükkök a Magro.hu piactér hatékonyabb használatára kezdő és gyakorlott Magro felhasználóinknak egyaránt.

A Magro.hu mezőgazdasági piactér a keresletet és a kínálatot egyesíti egy helyen, így az oldalon eladási és vételi ajánlatok egyaránt találhatóak. Ahhoz, hogy minél több érdeklődő találja meg az Ön ajánlatát, érdemes megfogadni a következő tanácsokat:

Legyen aktív!

Legyen aktív

Egy lépéssel előrébb van a vevő/eladó felé vezető úton, ha feltölti ajánlatát, és beállítja terményfigyelőjét, de azt tapasztaljuk, hogy ez még kevés ahhoz, hogy biztosan sikerüljön megtalálni az Önnek megfelelő eladót/vevőt. Ezért ne csak várja, hogy Önt keressék, vegye fel Ön is a kapcsolatot az ajánlattevőkkel, így növeli az esélyét annak, hogy rátalál a legjobb vevőre, vagy az eladóra, aki rendelkezik az Ön által megvásárolni kívánt terménnyel. Az ajánlattevők telefonszámához egyszerűen egy előfizetési csomaggal tud hozzájutni.

 Ne módosítsa túl gyakran ajánlatának kezdő dátumát!

Ajánlatmódosítás

Ha egy termény újra és újra friss ajánlatként kerül fel a piactérre, az Alap csomaggal rendelkező felhasználóink nem érik el azonnal az Ön telefonszámát. Az Alap csomagosok ugyanis 2 nappal késleltetve látják az elérhetőségeket. Így az ajánlatok kezdődátumának gyakori módosításával kizárhatják az Alap csomagosokat abból, hogy felvegyék Önnel a kapcsolatot.

Nézze meg, az egyes előfizetési csomagokat, milyen lehetőségeket nyújtanak előfizetőik részére!

Adjon meg konkrét árat!

Bár a Magro.hu piactér ÁSZF-je nem tiltja, hogy 1 Ft-os árat adjon meg, de ez

  • Magro.hu - Ajánlatfigyelő
    a Párosítás elnevezésű szolgáltatásnál (például 1 Ft-ért árul egy kg almát, de a potenciális vevő 120 Ft-ért töltötte fel vételi ajánlatát, a túl nagy árkülönbség miatt a felek nem értesülnek a lehetséges üzletről),
  • az Ajánlatfigyelőnél (ha valaki beállítja, hogy 30 és 50 Ft közti kg áron keres almát országosan, de Ön 1 Ft-ért töltötte fel ajánlatát, az érdeklődő ebben az esetben sem kap értesítést az Ön ajánlatáról)

is gondot okoz, illetve kevésbé tűnhet komolynak, megfontoltnak az ajánlata.

Javaslat: Ha az ár rugalmas, a megegyezés szerint szeretné kialakítani az üzletkötés során a vevővel/eladóval, írja le ezen szándékát a Termék leírása részben, és adjon meg egy átlagárat – szívesen segítünk benne, keresse ügyfélszolgálatunkat.

Töltse ki a lehető legrészletesebben az ajánlati lapot!

Termék leírása

Erre két ok miatt is szükség van:

  • egyrészt így könnyebben, és több lehetséges vevő vagy eladó talál az Ön ajánlatára,
  • másrészt pedig pontosabb képet kap az eladni kívánt, vagy a megvásárolni kívánt áruról leendő üzleti partnere.

Érdemes leírni például,

  • ha a fizetési mód a szállítási távolságtól függ, vagy
  • hogy a megadott ár csak átlagár/irányár (és mondjuk, az egyes terményfajtáknak más-más ára van),
  • minden olyan fontos részletet, amivel jó, ha az érdeklődés előtt tisztában van lehetséges üzleti partnere.

Mindezzel megbízható, korrekt ajánlattevővé válik, ugyanakkor elkerüli azt is, hogy csalódott érdeklődők sorával kelljen beszélnie telefonon. Ha további segítségre van szüksége az ajánlat feltöltéséhez, olvassa el blogcikkünket!

Sikeres kereskedést kíván: Nagy Andrea ügyfélszolgálati munkatárs

Megosztás

További híreink

Partner

Ezt ne hagyja ki! - Nagy meglepetés az Agrárszektor Konferencián

2024.10.04.

Előesttel bővül az idén a siófoki Agrárszektor Konferencia műsora, így már három napon keresztül, december 3-5. között találkozhatnak színvonalas szakmai programokkal a rendezvény résztvevői. A december 3-i előesten az agráriumot érintő meteorológiai előrejelzésekről, az agrárgazdaságra is hatással bíró várható gazdasági és belpolitikai eseményekről lesz szó, illetve mérlegre kerülnek a magyar élelmiszergazdaság Európai Unióban töltött elmúlt húsz évének tapasztalatai és a hazai agrárvállalkozások kitörési lehetőségei is.

Öntözőrendszerek: Melyik a legjobb választás?

2024.10.04.

Az öntözőrendszerek kulcsfontosságú szerepet játszanak a kertészet és általában a mezőgazdaság hatékonyságában, különösen a szárazabb éghajlatokon, így Magyarországon is. Az optimális vízellátás biztosítása a növények számára nemcsak a terméshozamot növeli, hanem a vízpazarlás minimalizálásában is segít.

Utánajártak, hány medve kóborolhat Magyarországon

2024.10.04.

Szinte lehetetlen kideríteni, pontosan hány európai barnamedve kószál éppen Észak-Magyarország erdőiben, de az egyes észleléseket végignézve képet kaphatunk az állatok hozzávetőleges számáról.

Partner

Vulcan Profi Smax – granulált elemi kén - Mindenkinek használni kellene?!

2024.10.04.

Az elmúlt években a kénhiány állandósult a növénytermesztésben. Sok és egyoldalú a kijuttatott nitrogén, miközben egyre magasabb fehérje- és olajtartalmú növényeket termesztünk. Granulált kén használatával több évre elegendő ként tudunk kijuttatni.

Bőgés után barcogástól hangosak az erdők – egy nap alatt akár 30-40 nősténnyel is elbír a bika

2024.10.04.

Az ősz és a hűvösebb idő beköszöntével megérkezett a gímszarvasok párzási időszaka, azaz a szarvasbőgés. A különös jelenség időjárástól és földrajzi viszonyoktól függően augusztus végétől akár novemberig is tarthat. A rendőrség és a vadásztársaságok fokozott óvatosságra kérik a közlekedőket, mivel a párzás időszakában a vadak mozgása még kevésbé kiszámítható, mint máskor.

Drámai visszaesés után hároméves mélyponton Magyarország ipari termelése: mi áll a háttérben?

2024.10.04.

Az augusztusi ipari termelési adatok alapján az ipari kibocsátás volumene jelentős visszaesést mutatott. Az ipar teljesítménye idén augusztusban 9,5%-kal csökkent az előző év azonos időszakához képest, a munkanap-hatással korrigálva pedig a visszaesés 4,1% volt.

Partnerhírek
Partner

Vulcan Profi Smax – granulált elemi kén - Mindenkinek használni kellene?!

2024.10.04.

Az elmúlt években a kénhiány állandósult a növénytermesztésben. Sok és egyoldalú a kijuttatott nitrogén, miközben egyre magasabb fehérje- és olajtartalmú növényeket termesztünk. Granulált kén használatával több évre elegendő ként tudunk kijuttatni.

Partner

Nem csak értékesít és szolgáltat, hanem drónok üzemeltetésében is segít a PlantaDrone

2024.10.02.

A Kukorica Kör Egyesület dunapataji Szakmai Napján Gyovai Szabolcs, a PlantaDrone Kft. ügyvezetője, a dróntechnológia lehetséges felhasználási módozatairól tartott előadást. Az elhangzottak szerint az értékesítésen túl már az üzemeltetésükben is segíti a dróntulajdonosokat a cég, az általuk létrehozott Drón műveleti központ által.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Graecus CBK szárzúzó
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus CBK szárzúzó

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Graecus BK
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus BK

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!

Magro.hu Piactér

Több mint 3.400 hirdetés 106 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás