A jövőbe tekintő gazda számára fontos, hogy ne csupán egy ’vasat’ vásároljon, amikor beruház egy mezőgazdasági gépbe vagy technológiába. A KITE Zrt. hivatalos márkakereskedőként nem csupán egy gépet ad át a vevőnek, hanem kulcsot ad a partnerei kezébe a magasabb jövedelemhez.

Mit tud ez a kulcs?

A hivatalos márkakereskedő garanciáját

A KITE Zrt. széles mezőgazdasági gépválasztéka és szaktudásunk lehetővé teszi, hogy a partnereink lehetőségéhez mért leghatékonyabb technikát integráljuk gazdaságuk agrár-technológiájába.

A KITE Zrt. komplex műszaki kereskedelmi kínálatának részeként új és használt traktorok, kombájnok, permetezők, szálastakarmány-gépsorok, mezőgazdasági logisztikai megoldások és munkagépek forgalmazásával foglalkozik. Hivatalos magyarországi forgalmazóként képviseljük a John Deere, a JCB, a Joskin, Köckerling, Rabe, Valmont, Valente és Pellenc márkákat, valamint a precíziós gazdálkodást támogató gépek és kiegészítő berendezések teljes választékát kínáljuk.

Az új John Deere gépek a vevő nevén szerepelnek a gyártó garanciarendszerében, ami folyamatos szervizfelügyeletet jelent

Beszállítói kapcsolataink közül a KITE Zrt. és a John Deere partnersége már közel fél évszázados múltra tekint vissza. Ez a kapcsolatrendszer egy kiemelkedő példája a márkahűségnek, nem csupán a KITE Zrt. oldaláról, hanem a John Deere részéről is cégünk irányába, hiszen hazánkban az egyetlen hivatalos új John Deere mezőgazdasági gépforgalmazó kizárólag a KITE Zrt.

A hivatalos forgalmazótól származó gépek több előnyt is rejtenek az Ön számára.

Nem véletlen, hogy a mezőgazdasági gépgyártók ugyanúgy hivatalos márkakereskedői hálózattal dolgoznak, mint az autógyártók. A gyári jótállás ellátására és a termékfejlesztő programok elvégzésére kizárólagos jogokkal ezek a szervezetek rendelkeznek, és ami nem elhanyagolható, közvetlenül a gyártótól származnak a vásárolt eszközök.

A KITE Zrt. által eladott új John Deere gépek a vevő nevén szerepelnek a gyártó garanciarendszerében, ez folyamatos szervizfelügyeletet jelent Önnek. Amennyiben nem a hivatalos kereskedőtől vásárolja meg mezőgazdasági gépét, az akár azt is jelentheti, hogy elesik a gyártói garanciától.

A KITE Zrt. forgalmazza a John Deere, a JCB, a Joskin, a Köckerling, a Rabe, a Valmont, a Valente és a Pellenc márkákat is

A KITE Zrt. által forgalmazott valamennyi gépmárkához teljes körű alkatrészellátást biztosítunk. Átlagosan mintegy 60.000 féle cikk található raktárainkban. Logisztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy raktárainkból az ország bármely pontjára, rövid szállítási határidővel tudjunk alkatrészeket szállítani. 24 órás alkatrészellátásunk hátterében saját raktárkészleteinken felül a John Deere és a JCB európai és amerikai raktárkészletei is a rendelkezésünkre állnak, melyekből naponta menetrendszerinti járataink szállítják az árut a vevőinkhez, hogy mindenki számára rendelkezésre álljon a megfelelő alkatrész időben.

A több mint 300 fős, terv szerint képzett szervizapparátusunk közvetlen gyártói háttértámogatással segíti a gazdálkodókat a problémáik megoldásában. A javításokhoz, karbantartásokhoz európai szintű és rövid határidejű szervizszolgáltatással, országos lefedettségű hálózattal, jelentős szervizműhely-kapacitással állunk partnereink rendelkezésére.

Gépberuházás esetén nem csak gépvásárlásban, hanem gépéletútban érdemes gondolkodni! A KITE Zrt.-nél olyan szolgáltatásokkal állunk az Ön rendelkezésére, amelyeket a gépéletút teljes ideje alatt igénybe tud venni, legyen az alkatrész, szerviz, szaktanácsadás, oktatás, finanszírozás vagy éppen biztosítás! A KITE Zrt. saját RTK rendszerén és a John Deere precíziós fejlesztésein alapuló, az elmúlt év januárjában elindult PGR rendszer pedig lehetőséget biztosít a gazdálkodóknak a munkafolyamatok alatt megképződött adatok gyors és hatékony feldolgozására, melyre a kisebb méretű gazdaságoknak nem minden esetben van megfelelő informatikai háttere és szakembergárdája. Az alábbiakban tekintsék meg Kovács Gusztáv partnerünkkel a témában készített riportunkat:

https://www.youtube.com/watch?v=0XYzPWYcdvw

Amennyiben termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információkra van szüksége, kérjük, keresse kollégáinkat, akik egyedi ajánlatokkal készséggel állnak rendelkezésére.

Önhöz legközelebbi értékesítőink elérhetőségéről erre linkre kattintva tájékozódhat. Keressen minket bizalommal!

(x)

Megosztás

További híreink

Válaszok kellenek arról, hol tart a magyar agrárdigitalizáció

2024.07.05.

Tanulmány készül annak érdekében, hogy az Európai Unió tagállamai pontosabban lássák, hol tart a mezőgazdaság digitalizációja

Sürgősen változtatni kell a magyar mezőgazdaság vízellátásán

2024.07.05.

A jóval a rendszerváltás előtt megépült keleti és nyugati főcsatornán kívül nem nagyon fejlődött az infrastruktúra, pedig az ország bővelkedik felszíni vizekben.

Új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben

2024.07.05.

Javul a termelők helyzete, mert új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben.

Nyáron is jönnek a támogatások és pályázatok hírei

2024.07.04.

Júniusban is több cikkünk szólt a támogatások és a pályázatok témáiról, ebben a hírösszefoglalóban pedig összegyűjtöttük a legfontosabb kapcsolódó anyagokat az elmúlt hónapból.

Tisztul Békés: 10 ezer tonnányi illegális hulladéktól szabadították meg a vármegyét

2024.07.04.

Összesen mintegy 10 millió kilogrammnyi, vagyis 10 ezer tonnányi elhagyott, jogellenesen elhelyezett hulladéktól szabadították meg tavaly Békés vármegyét, csaknem 400 bejelentést vizsgáltak ki.

Partner

A Corteva innovációi a hatékonyságra és fenntarthatóságra fókuszálnak

2024.07.04.

A magyarországi gazdálkodók 2024-es mezőgazdasági tevékenységét továbbra is befolyásolják az elmúlt évek nehézségei; a klímaváltozás és az aszályos időjárás, a szomszédos országban zajló háború és annak gazdasági hatásai, valamint a terményárak hektikus változása. A hatékonyság továbbra is központi szerepet játszik a gazdálkodásban, és a Corteva Agriscience nemzetközi mezőgazdasági kutató-fejlesztő vállalat olyan fenntartható megoldásokon dolgozik, amelyek segíthetnek a magyar gazdáknak a jövedelmezőség és a termelékenység javításában még egy ilyen kihívásokkal teli időszakban is.

Partnerhírek
Partner

Az LG repcehibridek a magyar körülmények között a lehető legmagasabb termést produkálják

2024.07.01.

Európa első számú repcehibridjével, az LG Ambassadorral, valamint egy új, ígéretes hibriddel, az LG Armadaval készül az új szezonra a Limagrain Hungária Kft. Szijártó Bálintot, a vállalat cégvezetőjét a Magro.hu kérdezte, aki többek között arról is beszélt, hogyan látja a repcetermesztés jövőjét Magyarországon.

Partner

Minden, amit a gyümölcsösök lombtrágyázásáról tudni kell - fókuszban az alma

2024.07.01.

A gyümölcsösökben az új trágyázási időszak mindig ősszel és kora tavasszal, a talajon keresztüli fenntartó trágyázással indul. Később, a nyár folyamán viszont kulcsszerephez jut a lombon keresztüli tápanyag-utánpótlás. Bár a gyümölcsösök fenntartó trágyázásához sem nélkülözhetők a talajvizsgálatok, de a termő gyümölcsösök esetén döntő jelentőségű a lombanalízis, amit rendszeresen el kell elvégezni. Az árutermő ültetvények költségtényezői között a tápelem-analízis nem olyan jelentős tétel, amit érdemes lenne megspórolni, különös tekintettel az így nyerhető tápláltsági állapotra. Az információ értékét, használhatóságát növeli, ha a mintavétel időben és szakszerűen történik, valamint az évenkénti mintaterek következetesen azonosak, sőt a talaj- és levélmintavételi egységek egymással beazonosíthatók, fedik egymást.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Solis 50 RX kabinos 12fokozat
Bács-Kiskun, Kecskemét

Solis 50 RX kabinos 12fokozat

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Goldoni S 80 plus fülkés traktor
Bács-Kiskun, Kecskemét

Goldoni S 80 plus fülkés traktor

Hitelesített telefonszám

12 000 000 HUF

+ áfa
Hirdetésfeladás