Az egyes előfizetési csomagok közötti választással folytatódik a Hogyan érdemes használni a Magro.hu piacteret? című sorozatunk. Az alábbi cikk azért jött létre, mert az elmúlt hónapok alatt több megkeresés is érkezett a Magro ügyfélszolgálatra, amelyben a segítségünket kérték a csomagok közti választáshoz. Ha kíváncsi arra, hogy Önnek melyik a legmegfelelőbb, olvassa el rövid összegző írásunkat!

A Magro.hu piactéren

  • a regisztráció,
  • az ajánlatok (ha eladni és/vagy venni szeretne) feltöltése korlátlan számban
  • és a kereskedés is ingyenes!
  • +1 Ráadásul jutalékot sem számolunk fel az adás-vételek után.
Legkedveltebb a Prémium előfizetés!
 

Az előfizetési csomag választása nem kötelező, enélkül is köthet üzleteket, eladhat, illetve vehet a piactér segítségével. Igaz ez a forma lassabb, és kiszámíthatatlanabb, hiszen másik, előfizetéssel rendelkező félre van utalva.A piactéren ugyanis csak az láthatja az egyes ajánlatfeltöltők nevét, telefonszámát, vagy küldhet üzenetet az oldalon keresztül, aki Alap, Prémium vagy Prémium+ előfizetési csomaggal rendelkezik. Ahhoz tehát, hogy gyorsabb, pörgősebb kapcsolatfelvételre, ezáltal pedig adás-vételre kerülhessen sor, érdemes előfizetési csomaggal rendelkezni. De előfizetéssel számos előnyt élvez azokkal szemben, akik nem fizettek elő.

Nézzük a főbb előnyöket röviden:

Alap csomagot azon használóink választják, akik hetente csupán néhány alkalommal látogatnak az oldalra, nem kényszerülnek gyors üzletkötésre, így nem okoz gondot az, hogy 2 nappal később jutnak hozzá a frissen feltöltött ajánlatok elérhetőségéhez. Egy negyedéves Alap csomag esetén már napi nettó 50 Ft-ért, 3 hónapon keresztül hozzájut a piactéren található szereplők elérhetőségéhez. A regisztráltakkal szemben az aktuális ajánlatok között előrébb sorolódnak ajánlatai, ráadásul 5 termékre beállíthat, akár napi rendszerességű ajánlatfigyelést.

Prémium csomagot azon használóink szoktak választani, akiknek fontos, hogy naprakészek legyenek, hozzáférhessenek a legfrissebb ajánlatok elérhetőségeihez, számukra az idő fontos tényező a kereskedés során. A negyedéves Prémium csomag napi nettó 155 Ft-ért elérhető, melyért cserébe

  • korlátlan számú termékre állíthat be ajánlatfigyelést,
  • összes ajánlata előrébb sorolódik mint a regisztrációval és Alap csomaggal rendelkező használóinké,
  • ezen kívül a Kiemelt ajánlatok közé kerülve is kiemelkedik a többi ajánlat közül,
  • valamint nyomon követheti, hogy mennyire népszerűek feltöltött ajánlatai (mennyien tekintették meg).

A szezonális jelleggel kereskedők részére létrehoztuk a 30 napos előfizetési lehetőséget is, így nem kell hosszú távra elköteleződnie. Mégis élhet a Magro.hu piactér előnyeivel.

Aki nem kíván kereskedni, de szállítást vállal két fél között, feltöltheti saját szállítói ajánlatát is, amelyet az üzletkötés során igénybe vehetnek a szerződő felek, ehhez választhatja a Szállítói csomagot.

Sikeres kereskedést és jövedelmező üzleti kapcsolatokat kíván,

Magro.hu

Megosztás

További híreink

A Duna-Tisza köze, Csongrád és Békés lehet az idei év vesztese

2024.07.10.

Az aratásra kedvező a száraz és meleg időjárás, azonban az ország középső területein fokozódik az aszály, és a nyári növényeknek esőre lenne szüksége. A héten kicsi a csapadék esélye, a forróság azonban szombatig csak fokozódik.

Még lehet jelentkezni az “Interaktív innováció és hálózatosodás” című NAK-AKI képzésre

2024.07.10.

A fejlődés mozgatórugói: interaktív innováció és hálózatosodás címmel a Nemzeti Agrárgazdálkodási Kamara (NAK) és az Agrárközgazdasági Intézet (AKI) – a nemzeti Közös Agrárpolitika hálózat keretében - újabb tréninget szervez mezőgazdasági szaktanácsadók és erdészeti szakirányítók részére.

Már látszik, mikor érhet véget a trópusi forróság

2024.07.10.

A mostani számítások szerint a július 20-ával kezdődődő hétvégén néhány fokot visszaesik a hőmérséklet, ez azonban csupán azt jelenti majd valószínűleg, hogy 40-ről 30 fok környékére esik vissza.

Végre jövedelmezőbbé válhat a hazai állattenyésztés több banki szakértő szerint is

2024.07.10.

Az élő állatok és állati termékek piacain stabilak az árak, ami kedvezőbb jövedelmezőséget vetít előre.

Az egyik legfontosabb kérdés a növénytermesztésben a fajtaválasztás: ünnepelt a Gabonakutató Kiszomboron

2024.07.09.

A szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft. jubileumi országos kalászos fajtabemutatót tartott a Csongrád-Csanád vármegyei Kiszomboron. 

Partnerhírek
Partner

Nem Nagy Testvér a távsegítség - sokat várnak a szervizesek a precíziós mezőgazdasági szolgáltatástól az AGROTEC Magyarország Kft.-nél

2024.06.25.

A MyPLM Connect szolgáltatással ellátott New Holland traktorokhoz, kombájnokhoz már több mint egy éve elérhető Magyarországon az új gépállapot-felügyeleti rendszerként a Control Room szolgáltatás, ami újraírja az üzemben tartás szabályait. A hivatalos magyar márkakereskedő AGROTEC Magyarország Kft. komáromi központjából munkaidőben felügyelt rendszerrel ugyanis számtalan bosszantó probléma, ami eddig külön kiszállást, EST diagnosztikai laptoppal traktorban töltött hosszú órákat igényelt a szervizesektől, mára távolról, online is orvosolhatóvá vált. Az olyan tapasztalt szakemberek, mint Szűr Gábor, a Komáromi Területi Központ területi műszaki vezetője szerint az előnyök már most is komolyak, pedig még csak belekóstoltunk a rendszer lehetőségeibe.

Partner

ÁTK, kertészeti, erdészeti és precíziós kivitelű traktorok a SOLIS-tól

2024.05.26.

Egy igazán multifunkcionális traktorokat hozott a magyar piacra az ODISYS. A megfordítható kormányzás lehetőségét is biztosító erőgépek használatával nincs többé kitekeredett nyak és testtartás, legyen az a munka akár targoncázás, szár és nyesedékzúzás, de akár árokásás. Hernek Zoltán, a cég tulajdonos-ügyvezetője mutatta be nekünk.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Jász-Nagykun-Szolnok, Tiszaföldvár

Valentini Navajo erdészeti szárzúzó

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Hirdetésfeladás