Adódnak olyan élethelyzetek, amikor az ember nem ér rá sokat töprengeni és egy helyben álldogállni. Az egyik ilyen fő szituáció, amikor a lehető leggyorsabban és leghamarabb, SOS kell a munka. Ilyenkor viszont nincs idő az állásinterjúkra és a hosszú kiválasztási folyamatokra. A hangsúly azon van, hogy a munkába állás minél gördülékenyebb legyen – szerencsére sok munkáltató is így gondolja ezt.

Nagy a kereslet és gyors a felvétel a betanított, fizikai munkákra Magyarországon

Az utóbbi években is kiemelten magas hazánkban a fizikai és betanított munkásokra való igény. Számos hazai és nemzetközi vállalat telephelye épül a vidéki régiókban is, valamint az építkezéseken, egyéb területeken is nagy szükség van a kétkezi, dolgozó munkaerőre. Így van ez Kaposvár városában és környékén is, ahol a link alatt könnyen és hamar jelentkezhetünk a meghirdetett munkalehetőségekre online is, a helyi álláskereső, kaposvarallas.hu oldalon.

betanított munkás
Fotó: Freepik.com

A hangsúly az első munkanapokon, nem a felvételi folyamaton van!

Egy betanított, fizikai munka esetén sokszor fordított a helyzet a megszokotthoz képest. Ez esetben tehát nem lassú és hosszúra nyúlt a kiválasztási folyamat, hogy az adott cég biztosan a tökéletes munkatársat vegye fel, hanem jellemzően gyorsabban munkába lehet állni, és az első munkanapokon dől majd el minden: hogy ilyenkor ki hogy teszi oda magát, mennyire bírja az adott munkát, illetve képes-e beletanulni a munkafolyamatokba. Akinek tehát sürgősen kell a munka, itt a lehetőség bizonyítani, így pedig akár hosszú távra is megtalálhatja számításait. A munkáltatók ugyanis inkább a hatékonyságra törekednek a hasonló munkakörök meghirdetése esetén, ezért a hosszadalmas felvételi eljárások helyett az első munkanapok sikerességére helyezik a hangsúlyt.

Álláskeresés online és offline: aknázzuk ki a lehetőségeket!

Az online álláskeresés lehetősége nagymértékben megkönnyíti mind az álláskeresők, mind a munkáltatók dolgát. Szinte tényleg csak 1-2 kattintás az egész – és az adott térségben egyszerre akár több pozícióra is jelentkezhetünk. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes az offline világban is nyitott szemmel járni, sőt. Kérdezzünk körbe, ki milyen munkát tud, így talán egy nap megtalál minket az aktuális állásajánlat, nem is kell azt külön keresni. Minél több lábon állunk, annál jobb. Az online felületeken való aktív jelenlét és a személyes kapcsolatok ápolása tehát együtt segíthet abban, hogy gyorsan és hatékonyan találjunk új állást.

(x)

Megosztás

Kapcsolódó cikkek

További híreink

Már csak néhány napig tart a kibocsátás-csökkentési és a zöldenergia-termelési célszámok társadalmi egyeztetése

2024.09.17.

Az Energiaügyi Minisztérium az átdolgozott NEKT tervezetében az eddigi 40 helyett 1990-hez képest legalább 50 százalékkal szándékszik csökkenteni az üvegházhatású gázok bruttó kibocsátását 2030-ig.

Székesfehérvári erdészetre hivatkoztak a tűzifás csalók, a Nébih ellenőre buktatta le őket

2024.09.17.

A székesfehérvári állami erdőgazdaság, a Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek csalók olcsó tűzifát, a Nébih ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le a szélhámost.

Partner

Borjúnevelés - segít a Noack Magyarország Kft.

2024.09.17.

Az üsző borjak nevelése kiemelten fontos a tejtermelő gazdaságok számára, mivel az egészséges és gyorsan növekvő borjak biztosítják a jövőbeni magas tejhozamot. A Noack Magyarország több speciális terméket is forgalmaz, amelyek hozzájárulnak a borjak optimális fejlődéséhez. Ezek közé tartozik az Ascomilk tejpótló, a Garant Kalber Müsli Omega borjútápja és a Progut Rumen.

Nagyon sok veszteséget szenvedtek el a magyar kukorica- és napraforgótermelő gazdák

2024.09.17.

Kényszer vagy lehetőség, a hazai kukorica- és napraforgó-termesztés jövője” címmel tartotta meg a XXVII. Kukorica-, Napraforgó- és Szójatanácskozást a Debreceni Egyetemen.

Vége az aszálynak, itt vannak a belvizek

2024.09.16.

A kiadós, országos csapadék hatására véget ért a hosszú aszály, a talaj alaposan megázott. Az őszi káposztarepce kezdeti fejlődéséhez így optimálissá váltak a körülmények. Holnap már csak elszórtan várható csapadék, szerdától pedig szárazra fordul az idő.

Elérte Magyarországot az árhullám, mutatjuk a legveszélyeztetettebb területeket

2024.09.16.

Elérte a Szigetközt az árhullám. A Lajtán Mosonmagyaróvárnál ma hajnalban a legmagasabb, III. fokú árvízvédelmi készültséget kellett elrendelni az állami védvonalakon. A vízügy Országos Műszaki Irányító Törzse folytatja a védelmi előkészületek koordinálást, szoros egyeztetésben a társszervezetekkel.

Partnerhírek
Partner

Borjúnevelés - segít a Noack Magyarország Kft.

2024.09.17.

Az üsző borjak nevelése kiemelten fontos a tejtermelő gazdaságok számára, mivel az egészséges és gyorsan növekvő borjak biztosítják a jövőbeni magas tejhozamot. A Noack Magyarország több speciális terméket is forgalmaz, amelyek hozzájárulnak a borjak optimális fejlődéséhez. Ezek közé tartozik az Ascomilk tejpótló, a Garant Kalber Müsli Omega borjútápja és a Progut Rumen.

Partner

Vadkerítések évtizedekre kivitelezve - szakértelemmel és megfelelő gépparkkal

2024.09.16.

Két év teljeskörű garancia, profi kivitelezés, minőségi alapanyagok, előzetes konzultáció, gyors, megbízható munka. Többek között ezekről számolnak be a Cont-Eco Kft. megrendelői, partnerei, akik sok esetben már évtizedek óta üzleti kapcsolatot ápolnak a vadkerítéseiről és villanypásztor-rendszereiről ismert szombathelyi vállalattal.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Solis 20 szervós kis traktor
Bács-Kiskun, Kecskemét

Solis 20 szervós kis traktor

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!

Magro.hu Piactér

Több mint 2.900 hirdetés 72 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás