Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően a Lakkos Kft. idén is sok újdonsággal vágott neki az AGROmash-AgrárgépShow kiállításnak. Igyekeztek a kertészeti és szántóföldi termeléssel foglalkozó gazdáknak is a segítségére lenni, akár permetezés technikáról, talajművelésről vagy erőgépről legyen szó. A cég törekszik ár/érték arányban a legmegfelelőbb gépeket biztosítani, fejlődésüket pedig az egyre szélesebb termékkörben megjelenő saját gyártású gépeik is segítik.

Az idei újdonságok között kiemelhető a Solano Apolo 3200 literes szántóföldi permetezője, 18 méteres hidraulikus nyitású kerettel, légrugós keretrugózással, elektromos szakaszolással (5 szakasz). Illetve a Lozova Ducat 5 méteres rövidtárcsája, 56 cm-es tárcsalapokkal, 125mm-es tárcsatávolsággal, és szabadalmaztatott, gondozásmentes csapágyazással.

Természetesen saját gyártású 4+1 fejes LKS ekéjüket is megmutatták a látogatóknak, amelynél a hidraulikus fogásszélesség állítási lehetőség is biztosított.

A cég saját gyártású ekéi igen népszerűek

Az ekéhez pedig tökéletes párosítás a cég immár hatodik éve forgalmazott büszkesége, a török gyártású HATTAT traktor. Idén is a lehető legnagyobb skálán próbálták megmutatni a gyártó sokszínűségét. Szántóföldi kultúrában az A illetve T szériák esetében 4 hengeres Perkins motorokkal szerelve 82 LE-től a 110 LE-ig tudják kiszolgálni a gazdákat. Az A széria 12+12-es irányváltós, szinkronváltóval érkezik, 3750 kg emelési kapacitással rendelkező hidraulika rendszerrel, és 28 tonna vontatással, utasüléssel kerül átadásra. Míg a T széria esetében a 24+24-es Hi-shift váltó az alapfelszereltség mechanikus irányváltóval, 4,5 tonna kapacitású hidrosztatikus hidraulikával.

A török gyártású HATTAT traktorok több változatban kaphatók

Kertészetek részére az egészen kisméretű B széria akár fülke nélkül, vagy saját LKS fülkével 3 hengeres Perkins motorral 50-76 LE teljesítménnyel elérhető. A C széria pedig akár fülkével, akár fülke nélkül, vagy napfénytetővel szerelt állapotban is kérhető, szintén a 3 hengeres Perkins motorral szerelve, 16 tonna vontatással.

Végül, de nem utolsó sorban a tavalyi évben termékfejlesztési különdíjat nyert Fede H3O technologiás, GPS nyomkövetővel ellátott kertészeti kultúrában ajánlott vontatott 2000 literes permetezőt is kiállították.

Sok látogatót vonzott a termékfejlesztési különdíjat nyert permetező

Termékeikkel kapcsolatban bővebb információt a www.trakik.hu weboldalon talál, illetve a területileg illetékes kollégáik várják megkeresésüket. Elérhetőségük régiónként:

Közép Magyarország Tácej Zoltán Mobilszám: +36 30 88 99 347 email címe: tacej.zoltan@trakik.hu Kelet Magyarország Kézér Zsolt Mobilszám: :+36 30 645 82 93 email címe: kezer.zsolt@trakik.hu Nyugat Magyarország Tácej Zoltán Mobilszám: :+36 30 829 2340 email címe: t.zoltan@trakik.hu Dél Magyarország Lovay Lili Mobilszám: :+36 30 88 99 342 email címe: l.lili@trakik.hu (x)

Megosztás

További híreink

Módosul a tenyészbika tenyésztésbe állítását segítő de minimis támogatás

2024.07.06.

Változnak a szabályok, módosul a tenyészbika tenyésztésbe állítását segítő de minimis támogatás.

Modern feudalizmust hozhat az agráradatok kezelése? 

2024.07.06.

A modernizálódó mezőgazdaságban új ágazatként jelentek meg a precíziós gazdálkodásra és az ennek kiszolgálására létrehozott eszköz- és programrendszerek.

Takács András Péter beszélt a növényvédelem aktuális témáiról

2024.07.06.

Takács András Péter beszélt a növényvédelem aktuális témáiról és a keszthelyi Georgikon Campus tevékenységéről.

Válaszok kellenek arról, hol tart a magyar agrárdigitalizáció

2024.07.05.

Tanulmány készül annak érdekében, hogy az Európai Unió tagállamai pontosabban lássák, hol tart a mezőgazdaság digitalizációja

Sürgősen változtatni kell a magyar mezőgazdaság vízellátásán

2024.07.05.

A jóval a rendszerváltás előtt megépült keleti és nyugati főcsatornán kívül nem nagyon fejlődött az infrastruktúra, pedig az ország bővelkedik felszíni vizekben.

Új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben

2024.07.05.

Javul a termelők helyzete, mert új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben.

Partnerhírek
Partner

Az LG repcehibridek a magyar körülmények között a lehető legmagasabb termést produkálják

2024.07.01.

Európa első számú repcehibridjével, az LG Ambassadorral, valamint egy új, ígéretes hibriddel, az LG Armadaval készül az új szezonra a Limagrain Hungária Kft. Szijártó Bálintot, a vállalat cégvezetőjét a Magro.hu kérdezte, aki többek között arról is beszélt, hogyan látja a repcetermesztés jövőjét Magyarországon.

Partner

Minden, amit a gyümölcsösök lombtrágyázásáról tudni kell - fókuszban az alma

2024.07.01.

A gyümölcsösökben az új trágyázási időszak mindig ősszel és kora tavasszal, a talajon keresztüli fenntartó trágyázással indul. Később, a nyár folyamán viszont kulcsszerephez jut a lombon keresztüli tápanyag-utánpótlás. Bár a gyümölcsösök fenntartó trágyázásához sem nélkülözhetők a talajvizsgálatok, de a termő gyümölcsösök esetén döntő jelentőségű a lombanalízis, amit rendszeresen el kell elvégezni. Az árutermő ültetvények költségtényezői között a tápelem-analízis nem olyan jelentős tétel, amit érdemes lenne megspórolni, különös tekintettel az így nyerhető tápláltsági állapotra. Az információ értékét, használhatóságát növeli, ha a mintavétel időben és szakszerűen történik, valamint az évenkénti mintaterek következetesen azonosak, sőt a talaj- és levélmintavételi egységek egymással beazonosíthatók, fedik egymást.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Solis 50 RX kabinos 12fokozat
Bács-Kiskun, Kecskemét

Solis 50 RX kabinos 12fokozat

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Goldoni S 80 plus fülkés traktor
Bács-Kiskun, Kecskemét

Goldoni S 80 plus fülkés traktor

Hitelesített telefonszám

12 000 000 HUF

+ áfa
Hirdetésfeladás