„Egy eszköz annyit ér, amennyit a felhasználója ki tud belőle hozni.” Számtalan alkalommal hangoztattuk már ezen állításunkat és épp ez az az ok, amiért az AgroPilot Kft.-nél kialakítottunk egy olyan egyedülálló eszköz- és szolgáltatásrendszert, mellyel a leggyorsabban és legprofesszionálisabban tudjuk segíteni felhasználóinkat Topcon GPS rendszereik használatában. Tapasztalataink szerint a kérdéses esetek döntő többsége egyszerű, beállítási-kezelési természetű, amiért teljesen felesleges a személyes kiszállás és a vele járó kiszállási- és munkadíj, és nem utolsó sorban a kiszállásra történő várakozás. A megoldáshoz végül nem is kellett messzire mennünk, hiszen az általunk évek óta használt dualSIM modemeket gyártó FONS cég új generációs modemjével, valamint a Topcon által fejlesztett remote support (távoli segítség) szoftverével ez egyszerűen és nagyszerűen kivitelezhető. A Topcon X25, X30, X35 monitorok szoftververziói 2017-től tartalmaznak egy távoli segítség nevezetű díjmentes funkciót. A funkció lényege, hogy a felhasználó távoli kapcsolatot tud létesíteni a forgalmazóval, aki a távoli segítség program segítségével képes átvenni a Topcon kijelző képét saját számítógépére, laptopjára, tabletjére és abba aktívan beavatkozni, ugyanúgy, mintha a kezelő mellett, a gépben ülne. A megoldás segítségével valamennyi paraméter (jármű és munkagép geometria, kormányzási értékek, stb.) leellenőrizhető és szükség esetén módosítható. Ugyanúgy igaz ez a felhasználói funkciókra, mint a táblahatár felvétel, nyomvonal rögzítés vagy éppen ezek kiválasztása, módosítása, törlése és még sorolhatnánk.
Az Envoy modemen, egy ethernet csatlakozón keresztül, Topcon monitorhoz csatlakoztatva megoldható a monitor mobilnet ellátása külső eszköz igénybevétele nélkül
Műszakilag ez úgy működik, hogy az új, Envoy modemen kialakításra került egy ethernet csatlakozó, melyen keresztül Topcon X25 / X30 / X35 monitorhoz csatlakoztatva egycsapásra megoldjuk a monitor mobilnet ellátását bármiféle külső eszköz igénybevétele nélkül, ugyanazokról az adatkártyákról, amelyekről az RTK-korrekció jelvétele is történik. Innentől kezdve kérdés esetén a távoli segítség menün keresztül kezdeményezhető az adatkapcsolat, és eközben telefonon el lehet magyarázni a kérdést, problémát.
A távoli adatkapcsolat csak és kizárólag a végfelhasználó irányából kezdeményezhető
Amennyiben a probléma jellege mégis személyes kiszállást igényel, akkor is nagyon hasznos ez a funkció, hiszen amellett, hogy megbizonyosodtunk róla, hogy nem beállítási természetű a probléma, lehetőséget nyújt egy előzetes hibafelvételezésre. Ezt követően technikusaink képesek átgondolni a lehetséges megoldást vagy megoldásokat és a szükséges alkatrészekkel felszerelkezve, felkészülten kiszállni a javításhoz. Ezáltal csökkenthető a kiszállások és a javítással töltött munkaórák száma. Fontos megemlíteni, hogy a távoli adatkapcsolat csak és kizárólag a végfelhasználó irányából kezdeményezhető, így a felhasználó tudta és akarata nélkül nem lehet kívülről „belenyúlni” a rendszerbe. A távfelügyelet célja a felhasználók minél gyorsabb, alaposabb és költséghatékonyabb támogatása, hiszen mint azt tudjuk: „egy eszköz annyit ér, amennyit a felhasználója ki tud hozni belőle”. Az AgroPilot Kft. által beépített RTK pontos Topcon GPS rendszerek mind hardveresen, mind szoftveresen alkalmasak erre az azonnali segítség igénybevételére. Amennyiben a szezon során zökkenőmentesen szeretné üzemeltetni GPS rendszereit ez az Ön megoldása! Aktuális akcióinkról és a Topcon mezőgazdasági GPS rendszerekről bővebben keressen fel bennünket az alábbi elérhetőségeink valamelyikén: (x)

Kapcsolódó cikkek

További híreink

Hódít a mesterséges intelligencia – az intelligens kerteké a jövő

2024.10.05.

Mivel a technológia továbbra is áthatja életünk minden területét, nem meglepő, hogy a mesterséges intelligencia (AI) utat tör magának kertjeinkbe is. Az AI forradalmasítja a kertészkedéshez való hozzáállásunkat, a növényápolási alkalmazásoktól kezdve, amelyek a bevált gyakorlatokhoz vezetnek bennünket, egészen a teljesen automatizált kerti rendszerekig, amelyek kiküszöbölik a növények termesztése során felmerülő találgatásokat.

Bemutatkozott az elektromos Massey Ferguson traktor az ATH szakkiállításon

2024.10.05.

A holland gyártó, a Mechan Group bemutatott egy MF traktort elektromos változatban a szeptemberben megrendezett AgroTechniek Holland (ATH) szakkiállításon. Az importőr a prototípust a Knegt Tractorsszal együttműködve építette meg.

A nyári ludak után házi kacsában is fertőzött a madárinfluenza vírus

2024.10.05.

Néhány nappal az első vadmadár esetek igazolása után házi baromfiállományban is kimutatta a madárinfluenza jelenlétét a Nébih laboratóriuma

Tíz szakember kapta meg a Népművészet Mestere díjat 2024-ben

2024.10.05.

A Népművészet Mestere díj egyes alkotások vagy egész életmű elismeréseként azoknak a népművészeknek adományozható állami kitüntetés, akik hosszabb időszak alatt kifejtett munkásságuk során a népművészet fejlesztésében kimagasló eredményeket értek el.

Partner

Ezt ne hagyja ki! - Nagy meglepetés az Agrárszektor Konferencián

2024.10.04.

Előesttel bővül az idén a siófoki Agrárszektor Konferencia műsora, így már három napon keresztül, december 3-5. között találkozhatnak színvonalas szakmai programokkal a rendezvény résztvevői. A december 3-i előesten az agráriumot érintő meteorológiai előrejelzésekről, az agrárgazdaságra is hatással bíró várható gazdasági és belpolitikai eseményekről lesz szó, illetve mérlegre kerülnek a magyar élelmiszergazdaság Európai Unióban töltött elmúlt húsz évének tapasztalatai és a hazai agrárvállalkozások kitörési lehetőségei is.

Öntözőrendszerek: Melyik a legjobb választás?

2024.10.04.

Az öntözőrendszerek kulcsfontosságú szerepet játszanak a kertészet és általában a mezőgazdaság hatékonyságában, különösen a szárazabb éghajlatokon, így Magyarországon is. Az optimális vízellátás biztosítása a növények számára nemcsak a terméshozamot növeli, hanem a vízpazarlás minimalizálásában is segít.

Partnerhírek
Partner

Vulcan Profi Smax – granulált elemi kén - Mindenkinek használni kellene?!

2024.10.04.

Az elmúlt években a kénhiány állandósult a növénytermesztésben. Sok és egyoldalú a kijuttatott nitrogén, miközben egyre magasabb fehérje- és olajtartalmú növényeket termesztünk. Granulált kén használatával több évre elegendő ként tudunk kijuttatni.

Partner

Nem csak értékesít és szolgáltat, hanem drónok üzemeltetésében is segít a PlantaDrone

2024.10.02.

A Kukorica Kör Egyesület dunapataji Szakmai Napján Gyovai Szabolcs, a PlantaDrone Kft. ügyvezetője, a dróntechnológia lehetséges felhasználási módozatairól tartott előadást. Az elhangzottak szerint az értékesítésen túl már az üzemeltetésükben is segíti a dróntulajdonosokat a cég, az általuk létrehozott Drón műveleti központ által.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Graecus CBK szárzúzó
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus CBK szárzúzó

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Graecus BK
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus BK

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!

Magro.hu Piactér

Több mint 3.400 hirdetés 106 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás