Donato Tortella és testvére Michele 1949-ben kezdtek bele a mezőgazdasági gépek gyártásába az olaszországi Ortona-ban. A cég elnevezése, a T49, ennek megfelelően a családnév kezdőbetűjére és a gyártás elkezdésének idejére utal. Az azóta eltelt időben a több mint 70 éves tapasztalat és technológiai tudás révén a vállalat által gyártott termékek a világ legjobb gépei közé tartoznak. Számukra a cég egy nagycsalád, amelyet a kiváló szakemberek, az ügyfelek és beszállítók közösen alkotnak. Gépeik egyedi tervezéssel készülnek, amelyeket az évek során elvégzett tesztelések alapján fejlesztettek ki. Robusztusak és ellenállóak, mert számunkra elengedhetetlen a minőség és a részletekre való odafigyelés.

Gépeik a világ minden táján elterjedtek, Lengyelországól Új-Zélandon és Kaliforniám keresztül, Peruig, de Ausztráliában és Kanadában, valamint még sok más helyen is használják azokat. Csak olyan kiválasztott, megbízható és felkészült kereskedőkkel dolgoznak együtt, akik mindig a legjobb megoldást kínálják a gazdáknak. Az alábbiakban a Lakkos Kft. által forgalmazott Tortella IRSF310 kitérő talajmarót mutatjuk be.

Tortella IRSF 310 kitérő talajmaró

A Tortella IRSF-310 oldalazó talajmaró, egy kiváló minőségű Olaszországban készülő munkagép, melyet 70 éves tapasztalat alapján gyártanak, fejlesztenek.

Az oldalazó talajmaró önálló hidraulika rendszerrel készül, teljesen független a traktor hidraulikájától. A talajt művelő fej meghajtása mechanikusan, kardán tengellyel történik. A marófej kitérése az automatikusan vezérelt hidraulika segítségével, vagy kézi vezérléssel a traktorból is irányítható.

Tortella IRSF kitérő talajmarótípusok

A működési elv egyszerű, amikor az állítható érzékenységű tapogató pálca hozzá ér a növényhez, egy hidraulika munkahenger automatikusan behúzza a traktor mögé a talajmaró fejet. Mikor a maróegység elkerülte a növényi szárat, fatörzset, a hidraulika rendszer visszaállítja eredeti munkapozícióba a gépet.

Tortella IRSF kitérő talajmaró működése

A Tortella IRSF-310 önkitérő talajmarót 3,5-6,5 méter közötti sortávolságú ültetvényekre, gyümölcsösbe és szőlőbe is ajánljuk.
- munkaszélesség: 104 cm
- súly: 520 kg
- minimum traktorigény: 50 LE
- kések száma: 32 db
- rotor átmérő: 31 cm
- hidraulikus visszahúzás

Amennyiben további információra, árajánlatra lenne szüksége, keresse a Lakkos Kft.-t az alábbi elérhetőségeiken:
Kereskedelem, +36 30 958 58 75 és +36 30 645 84 61 - info@trakik.hu
Albertirsa - Logisztika, kereskedelem, alkatrész, +36-53-386-854 - iroda@trakik.hu
Kiskunhalas - Telephely +36-30-95-84-933

(x)

Kapcsolódó cikkek

További híreink

Modern feudalizmust hozhat az agráradatok kezelése? 

2024.07.06.

A modernizálódó mezőgazdaságban új ágazatként jelentek meg a precíziós gazdálkodásra és az ennek kiszolgálására létrehozott eszköz- és programrendszerek.

Takács András Péter beszélt a növényvédelem aktuális témáiról

2024.07.06.

Takács András Péter beszélt a növényvédelem aktuális témáiról és a keszthelyi Georgikon Campus tevékenységéről.

Válaszok kellenek arról, hol tart a magyar agrárdigitalizáció

2024.07.05.

Tanulmány készül annak érdekében, hogy az Európai Unió tagállamai pontosabban lássák, hol tart a mezőgazdaság digitalizációja

Sürgősen változtatni kell a magyar mezőgazdaság vízellátásán

2024.07.05.

A jóval a rendszerváltás előtt megépült keleti és nyugati főcsatornán kívül nem nagyon fejlődött az infrastruktúra, pedig az ország bővelkedik felszíni vizekben.

Új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben

2024.07.05.

Javul a termelők helyzete, mert új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben.

Nyáron is jönnek a támogatások és pályázatok hírei

2024.07.04.

Júniusban is több cikkünk szólt a támogatások és a pályázatok témáiról, ebben a hírösszefoglalóban pedig összegyűjtöttük a legfontosabb kapcsolódó anyagokat az elmúlt hónapból.

Partnerhírek
Partner

Az LG repcehibridek a magyar körülmények között a lehető legmagasabb termést produkálják

2024.07.01.

Európa első számú repcehibridjével, az LG Ambassadorral, valamint egy új, ígéretes hibriddel, az LG Armadaval készül az új szezonra a Limagrain Hungária Kft. Szijártó Bálintot, a vállalat cégvezetőjét a Magro.hu kérdezte, aki többek között arról is beszélt, hogyan látja a repcetermesztés jövőjét Magyarországon.

Partner

Minden, amit a gyümölcsösök lombtrágyázásáról tudni kell - fókuszban az alma

2024.07.01.

A gyümölcsösökben az új trágyázási időszak mindig ősszel és kora tavasszal, a talajon keresztüli fenntartó trágyázással indul. Később, a nyár folyamán viszont kulcsszerephez jut a lombon keresztüli tápanyag-utánpótlás. Bár a gyümölcsösök fenntartó trágyázásához sem nélkülözhetők a talajvizsgálatok, de a termő gyümölcsösök esetén döntő jelentőségű a lombanalízis, amit rendszeresen el kell elvégezni. Az árutermő ültetvények költségtényezői között a tápelem-analízis nem olyan jelentős tétel, amit érdemes lenne megspórolni, különös tekintettel az így nyerhető tápláltsági állapotra. Az információ értékét, használhatóságát növeli, ha a mintavétel időben és szakszerűen történik, valamint az évenkénti mintaterek következetesen azonosak, sőt a talaj- és levélmintavételi egységek egymással beazonosíthatók, fedik egymást.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Solis 50 RX kabinos 12fokozat
Bács-Kiskun, Kecskemét

Solis 50 RX kabinos 12fokozat

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Goldoni S 80 plus fülkés traktor
Bács-Kiskun, Kecskemét

Goldoni S 80 plus fülkés traktor

Hitelesített telefonszám

12 000 000 HUF

+ áfa
Hirdetésfeladás