A Sonalika International Tractors Ltd.(SOLIS GROUP) a világ első számú integrált traktorgyártó üzemét birtokolja a pandzsábi Hoshiarpurban, évi 300 ezer traktorgyártási kapacitásával. Az üzem közel 500 hektáron terül el, és 10 különböző gyártóegysége van, amelyek Sonalika traktorokat gyártanak.

A gépeik minőségét a professzionálisan képzett munkaerő garantálja, melyet a minőségbiztosítási rendszerük a leghatékonyabb eszközökkel támogat. Készáru csak tesztelve kerül ki a gyárból. Jelen vannak minden kontinensen, 145 országban, közel 150 importőrrel dolgoznak együtt. Évente 20-28 ezer darab traktort és közel 40 ezer darab munkagépet exportálnak a világ minden tájára. India No 1 traktorexportőre, globális hálózata mindenhol jelen van.

Solis-gyár

A teljes gyártási folyamat minden állomása a gyár területén történik, ezért a SOLIS traktorokban nincsenek licenszek alapján gyártott alkatrészek, amit pedig nem ők gyártunk az csak és kizárólag nemzetközileg is elismert beszállítóktól származik (Pl Bosch, Rexroth, Wagner… stb.)

Büszkék a fejlesztésekire, melyek garantálják a termékei hosszútávú magasfokú megbízhatóságát és kiemelkedően magas ár-értékarányát. Ezért elkötelezettek a tervezéstől kezdve a márkakereskedéseken át a műhelyekig, hogy az összes traktoruk, munkagépeik és szolgáltatásuk megfeleljen a minőségi és fenntarthatósági elvárásoknak. Az Ön elégedettsége az elsődleges céluk.

Magyarország teljes területére kiterjedő szervízhálózatot üzemeltetnek, az Önök kényelme érdekében, mindegy merre jár a gépével a segítség a közelében van, számíthat rájuk.

A SOLIS 5 éve piacvezető márka Magyarországon a 90 lóerőig kategóriában.

 

 

Sub kompact kategória 16-26 LE 2.400.000 Ft+áfától

A 16, 20, 22, 26 lóerő teljesítményű motorok, zöme saját, a Solis által gyártott motor, míg a 26 lóerős kivitelek erőforrása Mitshubishi dízel. A motorok minden esetben vízhűtésesek és Stage 5 besorolásúak. A 16-os és 20-as típusok kérhetők kényelmes áttételezésű, könnyen tekerhető szervó nélküli kormányzással, és szervó kormányzással is. A 22-es és 26-os típusok csak szervóval szerelve elérhetők.

Solis traktor

 

A váltók alapfelszereltségben 6 előre és 2 hátrameneti fokozattal rendelkeznek minden modellnél, de a 26-osnál kapható szupergyorsan kapcsolható, oldalra kihelyezett váltókaros kivitel is. A motorhoz rendelkezésre áll a 9/9 sebességfokozatú irányváltó is, ami rövid sortávoknál (pl. fóliasátrak, üvegházak és kiskertek) kellemes munkavégzést biztosít, mivel előre-hátra ugyanaz a menetsebesség érhető el gyors irányváltás mellett.

A HST hidrosztatikus váltómű, már nem csak a fokozatmentességet, hanem a fix, menetsebességtől független állandó TLT-fordulatszámot és az elektromosan kapcsolható TLT-t is biztosítja, mely irányváltása a lábpedálokkal történik. Egyszerű kezelhetőség és semmihez nem hasonlítható komfort jellemzi gépeiket ebben a kategóriában.

3 mechanikus és 1 hidrosztatikus váltós kivitellel 9 modellből áll a gyártmánysor, melyhez 8-féle abroncstípus választható, így a gépek külső szélessége 95 cm-től 150 cm-ig, a felhasználói igényekhez igazodva variálható, agri, gyep, ipari és multifunkciós mintázattal. A szabad hasmagasság is tág határok között variálható, 26 cm-től egészen 38 cm-ig.

A gépek így alkalmasak akár parkápolásra, telephelykarbantartásra, hibrid kukoricában az apasor kivágására, vagy akár bakhátas, vagy ágyásos művelés esetén a növényállományban való munkára is. A gépek felszerelhetőek homlokrakodóval, front függesztéssel, vagy akár automata kormányzási rendszerrel is.

A Solis 50 és 60 kompakt kategóriájú modelljei - 7.800.000 Ft+áfától

Univerzális kiegészítő, vagy éppen vezérgépei a gazdaságoknak, hiszen kabinos és kabin nélküli kivitelben is elérhetők, mely mellett a műszaki tudásuk is kimagaslik. A Solis 3053 cm3-es 3 hengeres turbó intercoolerrel szerelt motor a kategória legnyomatékosabb motorja és természetesen Stage 5-ös, melyhez a 12/12 sebességfokozatú szinkronváltó kiváló munkatárs.

A közel 3 tonnás tömegével és 8 tonnás vontatási kapacitásával, melyhez természetesen jár az 1+2 körös légfékrendszer, kompromisszumok és csalódások nélküli vezetési és munkaélmény társul. A kabin minden esetben tágas és digitklímás, jól átlátható, a kezelőszervek kézre esnek, a műszerfal informatív és könnyen áttekinthető.

A hátsó emelőmű szintén brutálisan erős, hiszen 2,5 tonnát tud emelni, melyhez kérhető akár a horgos gyorscsatlakozós emelőkar is. Hidraulika rendszere bőségesen kielégíti az igényeket, akár 3, vagy több kiadó szeleppel is kérhető, mely megkönnyíti a mindennapok nehézségeinek leküzdését. Az üzemórák monoton zúgását a gyári rádió töri meg, mely alapáron USD-csatlakozós.

Tökéletes munkatárs akár szőlő vagy gyümölcsös ültetvényekbe, hiszen a 175 cm es, legkisebb külső szélességével könnyedén befér a hagyományos térállású ültetvényekbe, ugyanakkor a 150 cm-es nyomtávjával kiválóan alkalmas minden szántóföldi kultúrában való munkavégzésre, legyen az permetezés, vagy kultivátorozás. A kabin nélküli kivitelek alkalmasak alacsonyabb istálókban való munkára. Jól eltalált tengelytávjával könnyen fordul, súlypontja pedig lehetővé teszi a homlokrakodós munkák elvégzését is. Sokoldalúságát fokozza a fronthidraulika és TLT-opció, de kérhető akár automata, akár megfordítható kormányzással is.

Solis 75 és 90V a csúcsgépeink kabinnal - 12.200.000 Ft+áfától

A Solis 4-hengeres CRDi common rail dízelmotor, a kategóriában szinte egyedülálló 4087 cm3- es hengerűrtartalmával és több, mint 375 Nm nyomatékával, mindent visz. Teljesítménye 75/90 kW/LE, motortér megvilágítással Üzemanyagtartálya: 85 liter.

Váltója: 12/12, vagy 20 előre 20 hátra fokozatú szinkron; mechanikus irányváltóval Sebessége 20/20 váltó esetén min 0,1 km/h max 37 km/h; elektrohidraulikusan kapcsolható összkerékhajtással, a differenciálzár hátul mechanikus kapcsolású, a fékek olajfürdősek, mint a többi Solis modell esetében 50 LE felett, a pótkocsik vontatásához alapszereltségben rendelkeznek légfék 1+2 körös kivivitelével. 14 tonna a vontatási kapacitás. Kardán tengelyük 540/540E ford/min; motorfordulat és járókerék arányosan, mint az 50 és 60-as modelleknél is.

A kormányzás természetesen szervós elsőkerékkormányzás, míg hidraulikus teljesítményük 65 l/min szállítási kapacitás alapszereltségben 2 pár csatlakozó hátul, illetve kérhető joystick vezérelt homlokrakodó előkészítés elől 3 pár szeleppel, mint ahogy az kompakt modelleknél is. Hidraulikaemelő kapacitásuk 3000/3500 kg; saját tömegük: 3855 kg.

A kabin felszereltsége is kiváló hiszen szériában rendelkezik: elől-hátul ablaktörlő mosóval, 2 első-2 hátsó LED-es munkalámpával és a motorháztetőbe integrálva 2 darab holttérmegvilágító lámpával. A karfás vezetőülés ergonómikus kialakítású, A hőmérsékletet a hőmérsékletérzékelővel ellátott digitális klíma biztosítja. A monoton munkákhoz jó minőségű USB csatlakozós rádió és hangszórók járnak. Szintén alap a kabin sarához igazított kipufogó. A körbelátást a panoráma ajtók és a nyitható hátsó és oldalsó ablakok biztosítják.

A vezetői környezetet a praktikusság és a könnyen tisztítható felületek jellemzik. A kezelőszervek kézre esnek, nem kell őket keresgélni sötétben sem. A magasságában és dőlésszögében is állítható kormányoszlop pedig már csak ráadás. Hossz: 4285 mm; Hasmagasság: 390 mm; Tengelytáv: 2350 mm Szélesség: 2000 mm; Sok-sok extra a kínálatban.

Frontfüggesztés, Frontkardán, homlokrakodó, Ülésfordítás, Hátrameneti kormányzás, Erdészeti kabinvédelem (Nem FOPS ROPS), Haspáncél nemesacélból, Erdészeti gumizás, Automata kormányzás Sveaverken F100 2-3 cm es pontossággal

Solis 75 és 90 N, keskenynyomtávú ültetvénytraktorok kabin nélkül vagy kabinnal (kabinnal 13.800.000 Ft+áfától)

Ezek a modellek műszakilag a 75-ös és 90-es normál nyomtávú kivitellel egyeznek meg, de a kertészeti kivitelek legkisebb külső szélessége mindössze 141 cm, az új modell megújult mind formailag, mind a kabin tekintetében. A motorháztető vonalvezetése dinamikusabb és izgalmasabb külsőt ad a gépnek, mely mellett a kabin is megújult.

Teljesen új a tető, melyben integrált munkalámpákat és növelt kapacitású ventillátorokat helyeztek el. A kabin tetőkárpitjának alakja is új, a kezelőgombok oldalra kerültek igy javult a fejtér mérete és a kilátás a kabinból. A hidraulika kezelőszervei előrébb kerültek így jobban kézre állnak. A műszerfal szintén megújult, a nagy modellekével azonos, informatív, és részben digitális lett. Sokoldalúságát növeli a panoráma körbetekintés. A kabin halkabb lett a megújult zajcsillapításnak köszönhetően és a nagyokhoz hasonlóan puhább szilenteken ül a rezonancia hatékony csillapítása miatt.

     És miért érdemes a Solis traktort választani?

  1. Saját fejlesztőmérnök csoport közel 300 fővel, így minden részletre van idő és figyelem
  2. Saját öntvény és öntvénymegmunkáló üzemegység,
  3. Saját váltómű,
  4. Saját, megbízható, üzemanyagtakarékos és hosszúélettartamú, nyomatékos motorok, Bosch befecskendező rendszerrel
  5. Saját gyártású kabinok, csak az üveget nem ők gyártjuk,
  6. Saját lemezmegmunkáló présüzem,
  7. Saját hidraulika szelep és vezérlés, amelyek a gyártósorukon készülnek a traktoraik alkatrészei, mert
  8. Saját hajtáslánc gyártó üzemegységük van, nem vesznek, hanem terveznek és gyártanak
  9. Saját festőüzem a legkorszerűbb környezetvédelmi és munkavédelmi előírásoknak megfelelve,
  10. Amit nem a Solis gyárt, az mind Európában is ismert és elismert beszállítótól származik.

Rakodáselőkészítés, minőségellenőrzés egy kézben, professzionális kiszolgálással, Európai színvonalú 0-24 órás nemzetközi vevőszolgálattal és alkatrészellátással. Kedvező kamatú lízing és hitel konstrukciókkal, rugalmas ügyintézéssel várják ügyfeleinket márkakereskedéseink.

(x)

További híreink

Szintszabályozás és nagyobb hasmagasság az új Ekobot Weeding Robot számára

2024.09.29.

Miután a Homburg az év elején átvette a svéd Ekobot WEAI gyomirtó robot importját, és júniusban a startup tulajdonosa lett, mindkét cég együtt dolgozott a gyomirtó robot új verzióján.

Milliárdos a vadak okozta kár

2024.09.29.

Évente mintegy 21 milliárd forintos kárt szenved el a magyar mezőgazdaság a vadak okozta károk miatt, miközben a gazdák csupán 3 milliárd forint kompenzációban részesülnek.

Az alacsony mikotoxinszint negatívan befolyásolja a brojlertermelést

2024.09.29.

Számos tudományos tanulmány igazolta, hogy a mikotoxinok alacsony szintje káros hatással van a baromfitermelésre és az egészségre. Különféle megoldások léteznek az állatok teljesítményszintjének fenntartására, ilyen például a kereskedelemben kapható algoclay technológia.

Megköti a szén-dioxidot a légkörből a „varázspor – és még a terméshozamot is javítja

2024.09.29.

Ryan Nelson először egy mezőgazdasági kiadványban olvasott a fokozott sziklamállásról. Innen jött az ötlet, hogy tonnányi „varázsporral” szórja meg farmját Culross közelében, Fife államban.

Kihozni a lehető legtöbbet az almából – betakarítás, tárolás, receptek

2024.09.29.

Az alma sokoldalú és kedvelt gyümölcs, de ahhoz, hogy a legtöbbet lehessen kihozni a betakarításból, ismerni kell a szedésének, tárolásának és a konyhában való felhasználásának legjobb gyakorlatait.

Partnerhírek
Partner

A Generali Agrárőr termékével a gazdák és a beruházások is védelem alá kerülhetnek

2024.09.25.

A mezőgazdaságban nemcsak a termények és az állatok védelme a fontos, hanem a gazdaság infrastruktúrájának és technológiájának is biztosítva kell lennie a károkkal szemben. Bordás Imre, a Generali Biztosító Zrt. mezőgazdasági biztosítási területének vezetője bemutatja, hogyan alkalmazkodik a Generali a modern agrárgazdálkodás igényeihez, különösen az ÁTK-pályázatokhoz kapcsolódóan, és hogyan segítheti a gazdálkodókat a vagyonuk és beruházásaik védelmében.

Partner

Megváltozott viselkedése miatt új fegyvereket vet be a Biocont a gyapottok-bagolylepke ellen

2024.09.24.

A Kukorica Kör Egyesület dunapataji Szakmai Napján, a Biocont Magyarország Kft. képviseletében, Gyekiczki Bernadett, a cég szaktanácsadója a gyapottok-bagolylepke megváltozott viselkedési szokásairól tartott érdekes előadást. Az alábbi kivonat ez alapján készült.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Graecus CBK szárzúzó
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus CBK szárzúzó

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Graecus BK
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus BK

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!

Magro.hu Piactér

Több mint 3.000 hirdetés 79 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás