Igen, 3 jól megalapozott érvünk is van arra, miért érdemes eljönnie a szeptemberi 4 állomásos Gazdag Gazda Konferenciasorozat valamely helyszínére. Amellett, hogy hasznos tudással gazdagodhat az agrometeorológia és az éghajlatváltozás mezőgazdaságra gyakorolt hatásáról, kérdéseket tehet fel az előadóknak, és a kerekasztal résztvevőinek, még új üzleti kapcsolatokat is kiépíthet. Mindezt megkoronázzuk, és minden helyszínen több tízezer forint értékben nyereményeket sorsolunk ki. Nézzük sorra, mit nyerhet, eljön!

UBIMET Weather cockpit

Csapadék, hőmérséklet, napsütés - ezen időjárási paraméterekről minden mezőgazdasággal foglalkozó szakembernek, naponta többször is, tájékozódnia kell. Az egyszerűen kezelhető UBIMET Weather cockpit online-portál csúcspontosságú előrejelzéseket szolgáltat aktuális időjárási adatokkal és riasztásokkal. Az órás felbontású előrejelzések pontosan az adott gazdálkodási területre szólnak, táblázatos és grafikonos formában is elérhetőek. Egy egyszerű jelzőrendszerrel magunk állíthatjuk be az egyes munkálatok szempontjából várható optimális időjárási körülmények értékeit. Ezáltal az erőforrások bevetése is jobban tervezhető.

A rendszert minden résztvevő 2 hétig tesztelheti!

Pálinkakóstoló Budapesten
A nyitó, budapesti állomáson pálinkakóstolóval is kedveskedünk a résztvevőknek a Nobilis Pálinkafarm jóvoltából. Ön regisztrált már? Most kedvezményesen megteheti: www.magro.hu/konferencia

Mind a 4 helyszínen értékes nyereményeket sorsolunk!

Talajbaktérium készítmények a Phylazonit Kft-től

A Phylazonit Tarlóbontóval talajba juttatott baktériumok felgyorsítják a tarlóbontást, rövid időn belül felvehetővé teszik a szár- és gyökérmaradványokban található tápanyagokat a termesztett növények számára. A gyors tarlóbontás következtében megváltozik az elővetemények rangsora. A készítmény fokozza a szármaradványok gyors lebomlását, azok tápanyaggá alakulását. Használata a visszamaradott növényi maradványok elbontására, a kedvezőbb és élettel telibb talaj elérése érdekében ajánlott.

Supremo lombtrágyák a Borealis L.A.T. Hungary Kft-től

W 20/20/20 +TE

Vízben 100% oldható, magas foszfortartalmú, 1:1:1 NPK tápelem-arányú jelentős mikroelem-tartalmú kristályos lombtrágya. A növények tápanyagigényét minden fejlődési állapotban kielégíti, kiegyensúlyozott tápanyag-ellátottságú talajokon általános növénykondícionálásra ajánlott, magas oldhatóságának köszönhetően bármely öntöző- és tápoldatozó rendszerhez használható. Használata az intenzív növekedés időszakában, a virágzás kezdetéig ajánlott.

Supremo W 10/50/10 +TE

Vízben 100% oldható, magas foszfortartalmú, 1:5:1 NPK tápelem-arányú jelentős mikroelem-tartalmú  kristályos lombtrágya. Elősegíti a gyökérképződést, serkenti a virágzást és segíti a megtermékenyülést, növeli a termés mennyiségét, magas oldhatóságának köszönhetően bármely öntöző- és tápoldatozó rendszerrel használható. Használata vetés vagy ültetés után, illetve virágzás előtt ajánlott

Terra-Sorb® növénykondicionáló a Pro-Feed Kft-től

A Terra-Sorb® egy aminosav alapú termékcsalád, amely enzimatikus hidrolízis útján kerül előállításra. Ezek a természetes és környezetbarát termékek segítenek a növényeknek a stressz legyőzésében. A Terra-Sorb® termékek a növény által termelt aminosavak kiegészítői. Közreműködésükkel lehetővé válik, hogy a növény energiát spóroljon meg a termelési folyamaton és serkentik az élettani folyamatokat. A Terra-Sorb®Foliar-ban megtalálható a növények fehérjeszintéziséhez szükséges összes aminosav.

Jöjjön el, tegyen szert értékes és hasznosítható tudásra, és nyerje meg a fenti termékek egyikét!

Regisztráljon a Korán kelők kedvezményével augusztus 11-ig. Részletes program és jelentkezés a www.magro.hu/konferencia oldalon.

További híreink

Partner

Ezt ne hagyja ki! - Nagy meglepetés az Agrárszektor Konferencián

2024.10.04.

Előesttel bővül az idén a siófoki Agrárszektor Konferencia műsora, így már három napon keresztül, december 3-5. között találkozhatnak színvonalas szakmai programokkal a rendezvény résztvevői. A december 3-i előesten az agráriumot érintő meteorológiai előrejelzésekről, az agrárgazdaságra is hatással bíró várható gazdasági és belpolitikai eseményekről lesz szó, illetve mérlegre kerülnek a magyar élelmiszergazdaság Európai Unióban töltött elmúlt húsz évének tapasztalatai és a hazai agrárvállalkozások kitörési lehetőségei is.

Öntözőrendszerek: Melyik a legjobb választás?

2024.10.04.

Az öntözőrendszerek kulcsfontosságú szerepet játszanak a kertészet és általában a mezőgazdaság hatékonyságában, különösen a szárazabb éghajlatokon, így Magyarországon is. Az optimális vízellátás biztosítása a növények számára nemcsak a terméshozamot növeli, hanem a vízpazarlás minimalizálásában is segít.

Utánajártak, hány medve kóborolhat Magyarországon

2024.10.04.

Szinte lehetetlen kideríteni, pontosan hány európai barnamedve kószál éppen Észak-Magyarország erdőiben, de az egyes észleléseket végignézve képet kaphatunk az állatok hozzávetőleges számáról.

Partner

Vulcan Profi Smax – granulált elemi kén - Mindenkinek használni kellene?!

2024.10.04.

Az elmúlt években a kénhiány állandósult a növénytermesztésben. Sok és egyoldalú a kijuttatott nitrogén, miközben egyre magasabb fehérje- és olajtartalmú növényeket termesztünk. Granulált kén használatával több évre elegendő ként tudunk kijuttatni.

Bőgés után barcogástól hangosak az erdők – egy nap alatt akár 30-40 nősténnyel is elbír a bika

2024.10.04.

Az ősz és a hűvösebb idő beköszöntével megérkezett a gímszarvasok párzási időszaka, azaz a szarvasbőgés. A különös jelenség időjárástól és földrajzi viszonyoktól függően augusztus végétől akár novemberig is tarthat. A rendőrség és a vadásztársaságok fokozott óvatosságra kérik a közlekedőket, mivel a párzás időszakában a vadak mozgása még kevésbé kiszámítható, mint máskor.

Drámai visszaesés után hároméves mélyponton Magyarország ipari termelése: mi áll a háttérben?

2024.10.04.

Az augusztusi ipari termelési adatok alapján az ipari kibocsátás volumene jelentős visszaesést mutatott. Az ipar teljesítménye idén augusztusban 9,5%-kal csökkent az előző év azonos időszakához képest, a munkanap-hatással korrigálva pedig a visszaesés 4,1% volt.

Partnerhírek
Partner

Vulcan Profi Smax – granulált elemi kén - Mindenkinek használni kellene?!

2024.10.04.

Az elmúlt években a kénhiány állandósult a növénytermesztésben. Sok és egyoldalú a kijuttatott nitrogén, miközben egyre magasabb fehérje- és olajtartalmú növényeket termesztünk. Granulált kén használatával több évre elegendő ként tudunk kijuttatni.

Partner

Nem csak értékesít és szolgáltat, hanem drónok üzemeltetésében is segít a PlantaDrone

2024.10.02.

A Kukorica Kör Egyesület dunapataji Szakmai Napján Gyovai Szabolcs, a PlantaDrone Kft. ügyvezetője, a dróntechnológia lehetséges felhasználási módozatairól tartott előadást. Az elhangzottak szerint az értékesítésen túl már az üzemeltetésükben is segíti a dróntulajdonosokat a cég, az általuk létrehozott Drón műveleti központ által.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Graecus CBK szárzúzó
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus CBK szárzúzó

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Graecus BK
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus BK

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!

Magro.hu Piactér

Több mint 3.400 hirdetés 106 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás