Erős motorokkal került piacra a Massey Ferguson traktorok több új családja. Az MF 7700-as széria 3 tagjának motorteljesítménye 165 és 190 lóerő között van, ami tovább is növelhető. Mindhárom modell rendelkezik EPM-mel (Engine Power Management), amely a traktoroknak további 20-30 lóerő többletteljesítményt szolgáltat TLT-hajtású és szállítási munkákban. A traktorokban korszerű hathengeres, 6,6 literes Agco Power (Sisu) motor található. Mindhárom modell Dyna VT fokozat nélküli sebességváltóval is készül. A legnagyobb testvér pedig az MF 8740 S modell, ami 400 lóerő teljesítmény leadására képes.

A Massey Ferguson traktorok új MF 7700 S családja három típusból áll. Ezek a 165 lóerős névleges teljesítményű MF 7716S, a 180 lóerős MF 7718S és a 190 lóerős MF 7719S modellek.

A Massey Ferguson traktorok jókora teljesítményt tudnak leadni a különböző munkák során

Az új MF 7700 S szériában az intelligens technológia összekapcsolódik az egyszerű, robusztus konstrukcióval. Ezek pedig a termelékenység jelentős növeléséhez, a csökkentett üzemanyag fogyasztáshoz és az alacsonyabb emissziós értékek biztosításához vezetnek. A legmodernebb motortechnológia által minden modell teljesíti a Stage V emissziós normát. Az összes típus – sebességváltótól függetlenül – rendelkezik elektronikus motorvezérlési rendszerrel (EPM), ami által állandó 20-30 többlet-lóerő áll rendelkezésre rásegítésként. Az S hatás „ráncfelvarrás“ eredményeképpen az MF 7700 S szériában olyan innovatív újítások jelentek meg, mint például a vadonatúj Fieldstar 5 Terminal érintős képernyő, az új AutoGuide opciók és LED-világítási lehetőségek.

https://www.youtube.com/watch?v=qbBlrWkIoU0

400 lóerős a legnagyobb teljesítményű traktorjuk

A Massey Ferguson másik megújult, héttagú traktorszériájában (MF 8700) korszerű hathengeres, 8,4 literes, Stage V normás 240-370 lóerő közötti névleges teljesítményű Agco Power (Sisu) motor működik, amelyek EPM-mel további 30 LE többletteljesítmény leadására képesek.

https://youtu.be/LP8EYaWaE9c

A legnagyobb teljesítményű MF 8740 S típus maximális teljesítménye eléri a 400 lóerőt. A Massey Ferguson zászlóshajóinak tekinthető traktorcsalád tagjai Dyna-VT DTM fokozat nélküli 50 km/h végsebességű sebességváltóval gördülnek le a gyártósorról - írta az Agrárszektor.

Akcióban a Massey Ferguson traktorok legerősebbike: a 8740 S típus Mezőfalván
Cikkajánló: Hatalmasat fejlődtek, szélesebbek és nagyobbak a kombájnok

Megosztás

További híreink

Módosul a tenyészbika tenyésztésbe állítását segítő de minimis támogatás

2024.07.06.

Változnak a szabályok, módosul a tenyészbika tenyésztésbe állítását segítő de minimis támogatás.

Modern feudalizmust hozhat az agráradatok kezelése? 

2024.07.06.

A modernizálódó mezőgazdaságban új ágazatként jelentek meg a precíziós gazdálkodásra és az ennek kiszolgálására létrehozott eszköz- és programrendszerek.

Takács András Péter beszélt a növényvédelem aktuális témáiról

2024.07.06.

Takács András Péter beszélt a növényvédelem aktuális témáiról és a keszthelyi Georgikon Campus tevékenységéről.

Válaszok kellenek arról, hol tart a magyar agrárdigitalizáció

2024.07.05.

Tanulmány készül annak érdekében, hogy az Európai Unió tagállamai pontosabban lássák, hol tart a mezőgazdaság digitalizációja

Sürgősen változtatni kell a magyar mezőgazdaság vízellátásán

2024.07.05.

A jóval a rendszerváltás előtt megépült keleti és nyugati főcsatornán kívül nem nagyon fejlődött az infrastruktúra, pedig az ország bővelkedik felszíni vizekben.

Új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben

2024.07.05.

Javul a termelők helyzete, mert új eszközök és büntetések segítenek a gazdáknak a termőföld felvásárlókkal szemben.

Partnerhírek
Partner

Az LG repcehibridek a magyar körülmények között a lehető legmagasabb termést produkálják

2024.07.01.

Európa első számú repcehibridjével, az LG Ambassadorral, valamint egy új, ígéretes hibriddel, az LG Armadaval készül az új szezonra a Limagrain Hungária Kft. Szijártó Bálintot, a vállalat cégvezetőjét a Magro.hu kérdezte, aki többek között arról is beszélt, hogyan látja a repcetermesztés jövőjét Magyarországon.

Partner

Minden, amit a gyümölcsösök lombtrágyázásáról tudni kell - fókuszban az alma

2024.07.01.

A gyümölcsösökben az új trágyázási időszak mindig ősszel és kora tavasszal, a talajon keresztüli fenntartó trágyázással indul. Később, a nyár folyamán viszont kulcsszerephez jut a lombon keresztüli tápanyag-utánpótlás. Bár a gyümölcsösök fenntartó trágyázásához sem nélkülözhetők a talajvizsgálatok, de a termő gyümölcsösök esetén döntő jelentőségű a lombanalízis, amit rendszeresen el kell elvégezni. Az árutermő ültetvények költségtényezői között a tápelem-analízis nem olyan jelentős tétel, amit érdemes lenne megspórolni, különös tekintettel az így nyerhető tápláltsági állapotra. Az információ értékét, használhatóságát növeli, ha a mintavétel időben és szakszerűen történik, valamint az évenkénti mintaterek következetesen azonosak, sőt a talaj- és levélmintavételi egységek egymással beazonosíthatók, fedik egymást.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Solis 50 RX kabinos 12fokozat
Bács-Kiskun, Kecskemét

Solis 50 RX kabinos 12fokozat

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Goldoni S 80 plus fülkés traktor
Bács-Kiskun, Kecskemét

Goldoni S 80 plus fülkés traktor

Hitelesített telefonszám

12 000 000 HUF

+ áfa
Hirdetésfeladás