Égetően fontossá vált a hazai agrárvállalkozások számára, hogy javuljanak a forráshoz jutás és a finanszírozás feltételei. A Portfolio Csoport november 29-30-i kétnapos siófoki Agrárszektor Konferenciája kiemelt témaként foglalkozik azzal, milyen feltételekkel kaphatnak hiteleket az agrárium szereplői, hogyan változnak a banki követelmények és milyen kedvezményes hitellehetőségek állnak rendelkezésre.

Kistermelők és fiatal gazdák, FIGYELEM!
Ön is kistermelő? Vagy csak nemrég kezdett el gazdálkodni? Most 50% kedvezménnyel vehet részt az év egyik legnagyobb és legrangosabb agráreseményén, az Agrárszektor konferencián Siófokon, november 29-30. között.
Az űrlap kitöltése után a Portfolio szakmai csapata elbírálja igényét a kedvezményes jegy beváltása érdekében. Ha kitöltötte az adatlapot, mentse le és emailben küldje el a kistermeloikedvezmeny@portfolio.hu címre. A levél tárgya: Portfolio Agrárszektor 2023 - kistermelői jelentkezés
Információ és jelentkezés

Részletesen áttekinti a Portfolio Csoport Agrárszektor Konferenciája, hogyan változhat a finanszírozási környezet a mezőgazdasági és élelmiszeripari vállalkozások számára a következő időszakban. A november 29-30-i kétnapos eseménynek a siófoki Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda ad otthont.

A konferencia áttekintéséhez kattintson ide>>

https://www.youtube.com/watch?v=pboTCdf4SrY

A konferencia plenáris szekció keretében foglalkozik azzal, hogyan alakulhatnak a makrogazdasági körülmények, és ez miként hathat az agrárvállalkozások forráshoz jutási lehetőségeire. Az eseményen szó lesz arról is, hogy az agrárium szereplői milyen kondíciókkal kaphatnak hiteleket, illetve milyen kedvezményes forráshoz jutási lehetőségekre számíthatnak a közeljövőben.

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A rendezvényen az államigazgatási, a pénzügyi, a vállalati-üzleti és az érdekképviseleti szféra első számú vezetői nyújtanak részletes tájékoztatást a piaci szereplőket érintő legaktuálisabb témákban. Így a konferencia az agráriumban érdekelt minden szereplőnek - a mezőgazdasági termelőknek, az élelmiszeripari cégeknek, a kereskedőknek, az inputgyártóknak és -forgalmazóknak, az integrátoroknak, a finanszírozó szervezeteknek és az egyéb szolgáltatóknak - releváns és tartalmas tájékozódási-üzleti lehetőséget nyújt.

Az előadók áttekintéséhez kattintson ide>>

A részvételi és jelentkezési feltételek a www.portfolio.hu portál konferencia menüpontjában, az Agrárszektor Konferencia hivatalos weboldalán ismerhetők meg. A Portfolio Csoport a részvételhez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai és szaktanácsadói számára 35 százalékos jegyvásárlási kedvezményt biztosít.

A részvételi feltételekért kattintson ide>>

Megosztás

További híreink

Csütörtök magasságában egy hurrikán hatásait Magyarországon is érezzük majd

2024.10.08.

Szerdán érheti el a Kirk nevű hurrikánból továbbfejlődött ciklon Franciaország partjait. A hidegfrontja ráadásul csütörtökről péntekre virradóra hazánkba is beköszönhet.

Gazdatüntetés volt Újvidéken, Szabadkán a rendőrség intézte el, hogy ne legyen újabb

2024.10.08.

A Szerbia magyarok által sűrűn lakott északi részén, a Vajdaságban található Újvidéken tüntettek szeptember végén az elégedetlen mezőgazdasági termelők

Jelentős eltérések az EU búzaterméseiben: Franciaország és Németország erős csökkenést mutat

2024.10.07.

Az USDA előrejelzése szerint a 2024/2025-ös globális búzatermés várhatóan 797 millió tonna lesz, míg a felhasználás 805 millió tonnára tehető. Az Európai Unióban a búzatermés 10%-kal csökkenhet idén az előző évhez képest, különösen Franciaország és Németország rossz eredménye miatt.

Roppant veszélyes, hogy a világ élelmezésének 75 százalékát 12 növény és 5 állatfaj biztosítja

2024.10.07.

A világ élelmezésének 75 százalékát 12 növény és 5 állatfaj biztosítja, így a klímaváltozás sebezhetővé teszi az élelmiszerellátást. A világon 12, Magyarországon 4 növényfajról van szó a termőterületeket tekintve. Az elmúlt száz évben használt növényfajták 75 százaléka kikerült a termesztésből.

Magyar kukoricaárak az egekben: 31%-os áremelkedés a tavalyi évhez képest

2024.10.07.

A 2024/2025-ös gazdasági évben a globális kukoricatermés várhatóan elmarad az előző évi szinttől, míg a kereslet enyhén növekedhet. Az Európai Unióban a meleg és száraz időjárás negatívan befolyásolta a terméshozamokat idén, különösen Délkelet-Európában és Közép-Európában.

Partnerhírek
Partner

Vulcan Profi Smax – granulált elemi kén - Mindenkinek használni kellene?!

2024.10.04.

Az elmúlt években a kénhiány állandósult a növénytermesztésben. Sok és egyoldalú a kijuttatott nitrogén, miközben egyre magasabb fehérje- és olajtartalmú növényeket termesztünk. Granulált kén használatával több évre elegendő ként tudunk kijuttatni.

Partner

Dekákból tonnák: a precíz gazdálkodás útja a profitmaximum felé

2024.10.03.

A változó környezet miatt folyamatosan felül kell vizsgálni a technológiákat, hogy a precíz munkavégzéssel csökkentsük a változás okozta terméscsökkenést. Mindehhez az inputanyagok tudatos és okszerű pozicionálása is kulcsfontosságú, figyelembe véve olyan tényezőket, mint a termésszint, profitabilitás és ellenállóképesség.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren

Magro.hu Piactér

Több mint 3.300 hirdetés 104 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás