Leírás

Egyszerűsítse meg munkáját, fejlessze és bővítse gazdaságát a SKAVSKA HALE segítségével! 


 A SKAVSKA HALE egy lengyelországi cég, amely ívelt sátorcsarnokok gyártására specializálódott. A csarnokok vázát egy horganyzott rácsos acélszerkezet alkotja, amelyet egy 900 g/m²-es ponyva takar, ezzel tartós és esztétikus megjelenést kapunk. 


 Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb méretet: 

 A csarnokok 6 m, 8 m, 9 m, 10 m, 12 m, 13 m, 15 m, 16 m, 18 m, 20 m szélességben érhetők el. Hosszuk a vevő egyéni kérése alapján változik, viszont a kért hossz el kell érje a 10 métert. 


 Mi különböztet meg minket versenytársainktól, mire érdemes odafigyelni: 

 - A piac legmagasabb oldalfala, amely jelentősen megnöveli a csarnok belső térfogatát, így akár a legnagyobb mezőgazdasági gépek is otthont kaphatnak sátrainkban. 

- Önmetsző rögzítőcsavarokat használunk, amelyeket szögben fúrunk le akár 1,5 méter mélyre és minden talpnál 4 darab rögzítőcsavart helyezünk el. 

- A csarnokok sok különböző alapzatra felállíthatók, mint például: talajra, öntött betonra, térkőre és tetszőleges magasságú falakra vagy beton kockákra. 

- Csarnokaink több eltérő területen is helyt állnak. Felhasználhatók például: szalma és mezőgazdasági gépek tárolására, szarvasmarhák tenyésztésére és ipari tevékenységekre. 

- A csarnokok szegmentált felépítése lehetővé teszi a csarnok tetszőleges hosszúságú bővítését. 


 Ha sátorcsarnokaink felkeltették érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mail címen keresztül! 


A hirdetésben megadott ár egy 12x20 m-es csarnokra vonatkozik (szélesség x hossz).

Az árba a csarnok szerkezete és ponyvája tartozik. 

 A HÍRDETÉS ÁRA NEM TARTALMAZZA A KIEGÉSZÍTŐ LEHETŐSÉGEKET (pl. teljesen zárt oldal vagy kapu), SZÁLLÍTÁST VAGY ÖSSZESZERELÉST! 


A képek nem tükrözik az árban foglalt sátorcsarnok méreteit. Ezek példák különböző megvalósításokra. Bármilyen tárgy, ami a képeken látható, nem eladó, és az ajánlott ár nem tartalmazza. A fotók a SKAVSKA HALE tulajdonát képzik, másolásuk, sokszorosításuk és terjesztésük szigorúan TILOS!




Paraméterek

Logisztika
Szállítást vállalom

Hirdetés azonosító: 40325

Frissítve: 2024. szeptember 03., 21:28

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70 387

Hirdető adatai

Név
Skavska Hale Magyarország
Cím
Magyarország,
6421 Kisszállás

Érdekes lehet Önnek a hirdető?

Szeretné több érdeklődőhöz eljuttatni termékeit, vagy szolgáltatását?

Ismerje meg ajánlatainkat!

Csomagajánlatok

További ajánlatok

Hirdetésfeladás