Természet ihlette gazdálkodás a Tiimac AGRO-val

2024. szeptember 15., 22:29

A növények tápanyagszükségletének biztosítása elengedhetetlen az elvárt terméscél eléréséhez. A TIMAC AGRO kutatói több mint 60 éve azon dolgoznak, hogy a kijuttatott tápelemek a legnagyobb hatásfokkal hasznosuljanak. Ehhez olyan természetes molekulákat építenek be termékeikbe, melyek katalizálják az anyagcsere folyamatokat, így segítve a növények fejlődését, termésképzését. Nézze meg rövid videónkat és válasszon a természet ihlette megoldásaik közül!

Kapcsolódó videók

Tápanyagutánpótlás szőlőben - a Gál Pincészet is a Dr. Green-t használja

Tápanyagutánpótlás szőlőben - a Gál Pincészet is a Dr. Green-t használja

Kapcsolódó hírek

Partner

Tápanyagutánpótlás szőlőben - a Gál Pincészet is a Dr Greent használja

2024.09.04.

A Valcum Agro Kft. több mint tíz éve foglalkozik műtrágya-kereskedelemmel, tápanyag-utánpótlási megoldásokkal és az ehhez kapcsolódó szaktanácsadással Magyarországon. Turi Dániel, a cég ügyvezetője a Dr. Green termékcsalád újabb felhasználási lehetőségét ajánlja a gazdák figyelmébe, amit ifjabb Gál Csaba, a Gál Szőlőbirtok és Pincészet okleveles szőlész-borásza, valamint növényorvosa a gyakorlatban is kipróbált.

Partner

Új irányok és megoldások a takarmányozásban: állattenyésztési szakemberek válaszai a jövő kihívásaira

2024.08.22.

A Magro.hu augusztusi körkérdésében az állattenyésztés területén tevékenykedő cégekhez fordult. Arról kértük ki a véleményüket, hogy szerintük milyen trendek figyelhetők meg a takarmányozásban a takarmánykiegészítők terén, és azt kérdeztük tőlük, a témához kapcsolódóan melyik terméküket vagy technológiájukat emelnék ki a portfóliójukból, illetve, hogy az miért érdemel kiemelt figyelmet.

Partner

A tápanyagellátás megalapozása őszi kultúrákban - 1. rész

2024.08.08.

A vízhiány okozta problémákra is kínál megoldást a TIMAC AGRO. A TOP PHOS SILIUP 25 NP termék speciális hatóanyagának köszönhetően, alap- és startertrágyaként kijuttatva, már a kezdeti időszaktól kezdődően támogatja a növényeket az őket érő stresszhatásokkal szemben.

Partner

Új iroda és rugalmas munkakörnyezet: így teszi vonzóvá magát a TIMAC AGRO a munkavállalók számára

2024.07.18.

Varjú Szabolccsal, a TIMAC AGRO Hungária Kft. HR vezetőjével annak apropóján beszélgettünk, hogy a cég központja a közelmúltban új, minden igényt kielégítő, nyugat-európai színvonalú irodaépületbe költözött, amely immár teljességgel megfelel a TIMAC AGRO brandjének. Mindemellett, mint azt beszélgetőtársamtól megtudom, a cég a tárgyi feltételek maximális biztosítása mellett számos, más területen is tesz azért, hogy vonzó, majd később megtartó munkahely legyen a munkavállalók számára.

Partner

Magasabb cukorfok, nagyobb répatest - cukorrépa lombtrágyázása a TIMAC AGRO-val

2024.06.12.

A korai fázisban kijuttatott FERTIACTYL® gyökérstimulátor oldatok, heterogén cukorrépa-állományokban is alkalmazhatók, hiszen lombról és talajról is hasznosulnak, elsődleges céljuk pedig a kezdeti gyökeresedés és ezzel az intenzív, zavartalan fejlődés megalapozása.

Az EU döntésén múlik, hogy többet trágyázhatnak-e a gazdák a jövőben

2024.05.28.

Egyes szerves trágyák esetében magasabb tápanyag-határértékek lesznek alkalmazhatóak, ha az Európai Bizottságban folyó felülvizsgálat ilyen értelemben módosítja az Európai Unió nitrát irányelvét. A tervezet áprilisban napirendre került, és például szerves vagy fermentált trágyából nyert, feldolgozott nitrogénre bizonyos feltételek mellett a 170 kilogrammos határértéket is átléphetőnek minősítenék.

Legújabb hirdetések

Hirdetésfeladás